صفحه 293 از 460 نخستنخست ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,921 تا 2,930 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو انجمن masterphp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    798
    تشکر شده در
    685 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نقل قول نوشته اصلی توسط msm70 نمایش پست ها
    سلام
    من روی سرور افرانت نصب کردم اما با یوزر نیم و پسوردی که در هنگام نصب وارد میکنم لاگین نمیشه، سرورم مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟
    چند بار هم فرمت کردم و نصب کردم اما مثل اینکه باهام لج کرده!!!
    دیتا بیس و یوزرنیم دیتا بیس رو به هم پیوند ندادین
    ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
    Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104

2. # ADS

عضو انجمن mkh1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouy4n نمایش پست ها
    درود
    من virtual freer رو نصب کردم کارت و محصولات و .... رو هم ست کردم و از پلاگین جی پالِ بانک پارسیان برای پرداخت استفاده می کنم تمام تظیماتش رو هم انجام دادم کد و شماره ی پذیرنده رو وارد کردم
    ولی وقتی پرداخت رو می زنم ارور میده
    http://matrixshop.tk/error.PNG

آیا تنظیمات خاصی رو باید در پلاگین انجام بدم؟

تو رو خدا راهنمایی کنید
    سلام
    اگه از سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی استفاده میکنین از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
    .*****.

4. تعداد تشکر ها از mkh1372 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

اسكريپت فرير به صورت رايگان براي دوستاني كه از ما هاست خريداري كنند نصب مي شود.

براي سفارش پيام دهيد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    44 پست

سلام
    من امروز اسکریپ فریر رو نصب کردم
    بخاطر ساده بودنش خیلی از اون خوشم اومد .
    اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
    با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
    بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
    اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
    توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!

بعدش برا ارسال و دریافت ایمیل سرور ایمیل و یوزر و پس رو کجا وارد کنم

ممنون

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط doctorportable نمایش پست ها
    سلام
    اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
    با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
    بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
    اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
    توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!

ممنون
    نکته اول که چند ده بار گفتم بازم میگم///این سیستم باید روی فریر باشه که در هنگام خرید کارت رو به مدت بیست دقیقه برای مشتری رزرو و از امار کم میکنه و بعد از بیست دقیقه برمیگرده و اگر نباشه وقتی دو نفر باهم خرید میکنند یه کارت برا دو نفر ممکنه فروش بره/پس از ملزومات هست

برای ارسال ایمیل سرور و این چیزا لازم نیست/از تابع php خود هاست ارسال میشه/فقط شما تو قسمت تنظیمات نام ایمیل ارسالی رو مینویسید

8. تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط doctorportable نمایش پست ها
    سلام

ممنون
    سلام
    هر کارت بعد از پرداخت ناموفق به مدت 20 دقیقه در حالت رزرو هست یعد از 20دقیقه آزاد میشه و کاربر میتونه خرید کنه
    از مدیریت به قسمت افزونه ها برین و ایمیل محصول محصول فعال کنین و تنظیمات رو کامل کنین
    .*****.

10. تعداد تشکر ها ازmkh1372 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

سلام ؛

دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟

خودتون بی زحمت تست کنید : http://sharj2.tk/freer/

این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163

عضو انجمن RapB0y آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    146 پست

سلام دوستان

به چه صورت میشه ساعت پرداخت های فریر رو به ایران تنظیم کرد؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    16 پست

سلام
    چون مستندات بانک افقتصاد نوین و بانک شهر یکی بود من با کمی تغییرات در ماژول بانک اقتصاد نوین آن را برای بانک شهر آماده کردم و از بانک شهر درگاه گرفتم.
    تمام مراحل کار درست است فقط زمان بازگشت از بانک به سایت پذیرنده error میده.

Fatal error
    : Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/public_html/www.asan.....ir/plugins/shahr.php on line 49
    لطفا راهنمایی فرمایید
    فروش اینترنتی شارژ
    آسان خریدگر
    پرداخت آزاد

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kawon نمایش پست ها
    سلام ؛

دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟

خودتون بی زحمت تست کنید : فروش اينترنتي شارژ

این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163

سلام
    ماژول های جدید دانلود کنید شاید درست بشه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد

در صورتی که درست نشد از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
    .*****.

صفحه 293 از 460 نخستنخست ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)