صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 77 , از مجموع 77

موضوع: افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

عضو انجمن ezat1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    588
    تشکر شده در
    486 پست

پیش فرض پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

سلام
    آقایون چرا سختش میکنین ! استارتر چیز دیگه بیان کرد چند نفر به جون هم افتادن همه که علامع نیستن اونی که سوال داره میپرسه کسی بلد بود جواب میده بلد نبود که هیچ !
    حرف از بار علمی اومد باید بگم راه دور نرید مغازه ها که چند تا بشه مشتری ها پخش میشن !؟ الان چندین سایت هست که کار مشابه انجام میدن !؟ خب طبیعی هست اطلاعات هم چند جا پخش میشه ؟
    حالا سوال من اینه مگر مدیران چی دارن که یوزر عادی مثل ما نداریم ؟ یا اگر اختیاراتی دارن چقدر بهتر از یوزر عادی هست ؟
    مدیریت هم که میگید بعد از یک مدت سرد میشن اولش بگیرو ببند بعد یک مدت شل میشه ! اینم یک امر طبیعی هست .
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازezat1 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    کاربری که گفتید بنده به شخصه بهشون چند دفعه تذکر دادم و دیدیم رعایت نمیکنند و ایشون رو برکنار کردیم
    در مورد فعالیت بنده، بنده هیچ فعالیت تجاری ندارم در این انجمن که اگر به این صورت نبود خود آقای سیروس فکر میکنم اینقدر فهم و درک داشته باشند که بنده رو برکنار کنند. و قطعا هرجا هم لازم باشد میام و پست میدم و یا تذکر یا ... و نیازی به توضیح به شما نمیبینم.

در مورد دوستی که گفتند بنده پستشون رو پاک کردم چون راست میگفتند خیر. دوست عزیز پست شما رو پاک کردم چون ربطی به این موضوع نداشت. ایمیلهایی که از طریق فورم تماس با ما ارسال میکنید به دست بنده نمیرسه و میره برای آقای سیروس. در مورد ریپورت هم بنده بنا به دلایلی دسترسی به ایمیلی که ریپورتها در آن میروند را ندارم! شما اگر واقعا میخواستید که من مشکلتون رو حل کنم یک ایمیل کامل ارسال میکردید! در مورد اینکه میگید با لرز ارسال میکنید! قطعا اگر حرفتون درست و مربط با موضوع باشه نه بنده بلکه هیچ شخص دیگری به شما هیچ ایرادی نخواهد گرفت ولی ...!

خیلی جالبه که دوست عزیز که میفرمایید دل پُری دارید، خیر دوست عزیز دل ما پُر تر هست ولی به روی شما نمیاریم! از الفاظی که دوستان لطف میکنند و به ما و خانواده ما (تمامی مدیران) نسبت میدهند تا .....
    اگر اشتباه نکنم مالتی یوزر بودید!؟ که یکی از یوزرهاتون رو بنده بن کردم و اجازه فعالیت در انجمن رو بهتون دادیم باز! و تنها دلیل هم راه آمدن با یوزرها بود ...

در آخر ما فقط نقش ناظر را داریم و تا زمانی که نیاز نباشد کاری انجام نمیدهیم!

پس لطفا از بحثهای حاشیه ایی پرهیز کنید و به موضوع اصلی برسید!

در مورد حرف آقای هایپر سرور هم ما یک زمان با همه به یک صورت برخورد میکردیم! اعتراض کردند که چرا به این صورت برخورد میکنید، منی که فلان قدر بیشتر از آقای ایکس سابقه دارم چرا مثل آقای ایکس که دو روزه فعالیت میکنه رفتار میکنید، دوباره این روش رو تعویض کردیم ولی ظاهرا باز مشکل دارید!

در مورد مشکلی هم که داشتید با بنده صحبت کردید و من هم به مدیر مربوطه ارجاع دادم و از ایشون خواستم که بیشتر دقت کنند!

بله چون افرادی که در اون جامعه زندگی میکنند در این جامعه کوچک هم فعالیت میکنند!

اگر به دنبال تغییر رنگ یوزرتون هستید که این یک بحث جدا میباشد! بفرمایید تا یوزر شما رو سبز یا قرمز کنم!
    کسی که بخواد فعالیت کنه احتیاج به مسئول بودن یا نبودن نداره، شما به عنوان یک بخش از این انجمن و یکی از کاربران فعالیت کنید تا چند نفر هم از شما یاد بگیرند و به این روش عمل کنند. برای اینکار نیاز به مسئول بودن یا نبودن ندارید.

موفق باشید
    سلام
    وفتی شمای مدیر رعایت نمی کنید از کاربران چه انتظاری دارید

بنده هم عرض کردم یک مشکلی با مدیران داشتم ولی قرار نیست هرکس هر مشکلی دارد اینجا مطرح کند!

در مورد ادعای شما هم عرض کردم وقتی پای یک شرکت در میان است ، اعضای شرکت نمی توانند در انجمن عضو باشند؟

ما 4 عضو رسمی داریم می خواهیم در انجمن وزین شما عضو باشیم از دید شما اشکالی دارد؟

من حتی به شما سرور گرامی عرض کردم در صورت تمایل می توانیم مدارک هویتی اعضا را برای شما ارسال کنیم! که پاسخی از سمت شما دریافت نشد!

برخورد انبری هیچ جا جواب نمیده دوست عزیز

از کاربران گرامی که حق شان رو نقض کردیم پوزش می طلبم

اسپمر های عزیز هم مشکل خودشان رو در جای دیگه حل کنند نه در این تاپیک!

بهتراست تاپیک را ببندیم چون حتی 00.01 % هم به عنوان ربطی ندارد

یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید برای مشکلات - و هر عزیزی که راه حلی دارد مطرح کند تا مشکلات حل شود - کش دادن معنی ندارد در بین قشر تحصیل کرده و فرهیخته

تمام

5. تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    خب متو ذکر کرده بودم که فعالیت هاستینگ رو متوقف میکنیم با این یوزر و حتی به طبق این قانون یکی از مدیرانی که انتخاب کردید.
    حتی در دوران مدیریتی هم فعالیت زیادی داشتند توی بحث هاستنیگ و کانفیگ سرور.
    وقتی من می بینم یوزری انتخاب شده که فعالیت هاستینگ داشته و در زمان مدیریتش هم این کارو ادامه میده چه انتظاری از مدیران میتونم داشته باشم
    بعد میگید زحمت خواندن تاپیک رو به خودتون نمیدید.
    من زمینه مدیر شدن رو قبلا هم با آقای چاوشی مطرح کردیم حدود ۱.۵ سال پیش که با آقای سیروس هم صحبت کردند و گفتند آینده قرار تغییرات کلی بودیم اون موقع یادآوری کنید.
    مثلا قوانین برای همه مگر نیست؟
    من پست قبلی ذکر کدم مساءل رو عمومی یا خصوصی با مدیران مطرح کنم.
    به این نتجه میرسیم باید عمومی ذکر کنم
    نظر شما راجع به این چیه؟

(من به یکی از مدیران میل زدم گفتم مدیران دارن تخلف میکنند حاضرید کاری انجام بدید بعد از دو هفته جواب دادان!!!! )
    یعنی قوانین فقط برای ما هست؟
    شما اصلا امضای ایشون رو ندید توی این چند هفته ای که ۳ یا ۴ تا لینک داخلش بود ؟
    شما چرا اینقدر همه مشکلات رو ناشی از کاربران میدونید و خودتون رو مبرا از هر مشکلی میدونید؟
    به خاطر امضا 3 بار بن شدم به خاطر اینکه فقط یه خط امضام زیاد بود باید 4 میشد بله چیزی بگید به خاطر بی احترامی به مدیر بنی باید سکوت کرد
    ویرایش توسط speednet : August 30th, 2013 در ساعت 19:07

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

یک نکته بگم که اینهم جالب هست

یکی از مدیران به اسم اریا که مدیر ارشد هم شده بود اگر اشتباه نکنم مدتی هست بن شده خیلیها هم نمیدونند که بن شده و فکرکردن که حتما بدلیل مشغله نیستش
    خواستم من چند سری مطرح کنم که دلیل بن شدن چی بوده ولی گفتم فردا میگن توی کار مدیریت دخالت نکنید

امروز یکی از مدیران اطلاع داده که ایشون
    جناب آریا هم به دلیل کلاهبرداری عظیم در خارج از انجمن اخراج شدن!
    الان کاربر معمولی بود مدیریت یه تاپیک میزد مثل بقیه یوزرها اسم نمیخوام ببرم که این مشکل داشتن یا در تاپیکی توضیح میدادن دیگران که فلانی بدلیل ... ممنونع فعالیت شده در صورتیکه این کار نکردن .....
    خوب خیلیها خبر ندارن و روی حساب اعتبار و اینکه مدیر ارشد هم بوده شاید همچنان اطمینان کنند و با ایشون معاملاتی هم داشته باشن که بعدا کلی متضرر ممکنه بشن
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 30th, 2013 در ساعت 19:22
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

8. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

مدیر عزیز من نه میخوام یوزرم رنگی بشه‌ . از کل صحبت من اینو برداشت کردید؟ شاید بقیه رو نخوندید؟
    من همه اینها رو گفتم که بعضی مدیران هم قانون رعایت نمیکنند. و لینک ارسال شما رو هم گذاشتند. شما همونطور که به من میگید تاپیک رو بخون شما هم پاسخ بدید . که چرا قانون رعایت نمیکنید؟
    چرا منو با یه قانون متهم میکنید بعد همون قانون رو خودتون رعایت نمیکنید؟
    در دموکراسی کامل داریم صحبت می کنیم من نه به کسی توهین میکنم .‌نه به خودم اجازه همچین کاری میدم .
    بقیه دوستان هم خواهشا نه کسی رو مسخره کنید. نه با مسخره کردن بقیه بحث رو عوض کنید.
    موفق باشید.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

10. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

عضو دائم allbert آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    178
    تشکر تشکر شده 
    1,086
    تشکر شده در
    791 پست

سلام

خسته نباشید

بله ادبیات کودکانه در انجمن کمی مد شده و استفاده میشه .

کاریش هم نمیشه کرد بهر حال انجمن هست و محیط مجازی هر شخصی میتونه یوزر داشته باشه .

اگر بزرگان انجمن کمی بیشتر فعالیت کنن و بقولی بزرگی کنن در کار بهتر هست ! بهر حال انجمن به هدف و جهت دهی نیاز داره تا با توجه اهدافش کاربران فعالیت کنند .

مدیران جدید هم بهتر هست کمی روی جهت دهی این قضیه بیشتر توجه کنند تا انجمن صرفا به محلی برای افر دادن تبدیل نشه .

موفق باشید
    ▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
    ▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir

12. تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

باسلام
    کاربر arc1o0 فکر نمیکنم هر چهار عضو رسمی شما از یک سیستم استفاده کنند!
    خطاب به کاربر arc1o0 و jab3r اگر بنده قوانین رو نقض کردم به آقای سیروس گزارش کنید حتما ایشون پیگیری خواهند کرد و به بنده اطلاع خواهند داد! بنده هیچ فعالیتی خلاف قوانین انجمن در این انجمن انجام نداده ام! و نخواهم داد.
    کاربر jab3r هم من شما رو متهم نکردم! ما در اون زمان بنا به اقتضای خیلی از موارد اون بند رو برای جذب مدیر قرار دادیم! شما هم طبق اون تاپیک واجد شرایط نبودید! فکر نمیکنم ارسال چندین باره ایمیل مشکلی را حل کند!

مدیر عزیز من نه میخوام یوزرم رنگی بشه‌ . از کل صحبت من اینو برداشت کردید؟ شاید بقیه رو نخوندید؟
    طبق برداشت من از متنی که ارسال کردید دقیقا همین منظور را داشتید! شما اگر مایل به فعالیت آموزشی هستید. بسم الله... شروع کنید ...

در مورد یوزر آریا هم مشکل ایشون اصلا ربطی به این انجمن یا هاستینگ ندارد! مدیری هم که این مورد را اشاره کرده است بی اطلاع از موضوع بوده است.

موفق باشید

این تاپیک هم به دلیل اینکه مثل همیشه از مسیر اصلی خودش خارج شد قفل شد. از استارتر تاپیک میخوام تا در صورت تمایل یک تاپیک دیگری با همین موضوع ارسال کنند.
    در تاپیک مذکور هم با افرادی که خارج از موضوع بحث کنند برخورد میشود
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

14. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 45678

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)