-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
August 6th, 2013, 02:29
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
Download
سلام
عذر خواهی میکنم به خاطر سفارشات زیادی که این روزها ثبت شده و کمک در امر پشتیبانی بودم
کمتر به انجمن سر زدیم
بله پنل ارائه میدیم
هرچند سرویس ها همگی دارای پنل ریبوت و... هم هستند
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 09:24
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
با سلام ، پلنی با رم 4 گیگ دارین ؟
-
-
August 6th, 2013, 13:31
کاش یک کاری می کردید ما که سریع سرور نیاز داریم بتونیم خرید کنیم سه ساعت هست یک تیکت خرید زدم بدون جواب مونده .
-
-
August 6th, 2013, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
کاش یک کاری می کردید ما که سریع سرور نیاز داریم بتونیم خرید کنیم سه ساعت هست یک تیکت خرید زدم بدون جواب مونده .
سلام
بله همینطوری که در پست قبلی عرض کردم سفارشات زیادی دریافت داره میشه این روز ها که بنده هم دارم کمک میکنم تا سرویسها همگی تحویل داده بشه.
از اینجا هیچ گونه پیگیری برای سفارشات انجام نمیشه بر حسب اولویت سرویس های همه تحویل داده میشه
صبر کنید سرویس شمارو هم تحویل میدن یا پاسخ سوالای خرید شمارو همکاران میدن.
هرچند بنده مطمئن هستم تا الا باید پاسخ شمارو داده باشند
-
-
August 6th, 2013, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamed_kh
با سلام ، پلنی با رم 4 گیگ دارین ؟
سلام
بله در صورت نیاز اطلاعات کافی و مورد نیاز رو اعلام بفرمائید
-
-
August 6th, 2013, 14:07
سرور می خواستم بخرم متاسفانه با رید 10 موجود نیست هارد بدون رید فقط برای اکانتینگ خوبه .
-
-
August 6th, 2013, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
سرور می خواستم بخرم متاسفانه با رید 10 موجود نیست هارد بدون رید فقط برای اکانتینگ خوبه .
سلام مجدد
نمیدونم چه کانفیگی میخواید شما که میفرمائید نیست.
اما چرا تمرکز ما روی سرویس های raid 10 هست و سرویس های raid 10 موجود می باشد
-
-
August 6th, 2013, 14:16
بنده پلن 200 گیگ هلند با 200 گیگ هارد اضافه می خوام فقط سرعت هارد برام مهم هست .
می خوام روش unrar و rar کنم حجم کاریم زیاد نیست ولی سرعت هارد خیلی مهم هست .
-
-
August 6th, 2013, 14:20
عضو جدید
آیپی تست !!
آپ تایم ؟
رم 2 گیگ ؟
مشخصات ؟
حساسیت سرور
-
-
August 6th, 2013, 14:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
بنده پلن 200 گیگ هلند با 200 گیگ هارد اضافه می خوام فقط سرعت هارد برام مهم هست .
می خوام روش unrar و rar کنم حجم کاریم زیاد نیست ولی سرعت هارد خیلی مهم هست .
سلام مجدد
ببینید بزار صادقانه بگم ، سطح کیفیت هارد سرورهای raid 10 ما در سطح مطلوب و قابل قبولی قرار داره چون همیشه به طور مداوم مانیتورینگ میکنیم و بدون اینکه مشترکین متوجه بشن ! که چه اتفاقی داره میفته ما هارد و پورت رو بالانس میکنیم . در مورد فعالیت شما فشرده سازی unrar- rar ما مشکلی کلا با مصرف منصفانه نداریم ! برای همین هست که ما به مشترکین هیچ گونه محدودیتی از لحاظ پردازش اعمال نمیکنیم حتی در مورد پورت سرور
-