سلام
لطفا پ خ کنید
شدیدا لازم داریم
با تشکر![]()
سلام
لطفا پ خ کنید
شدیدا لازم داریم
با تشکر![]()
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
من که دو بار از ایشون حساب پی پال تهیه کردم عین دوبار هم بعد از خرید هیچ ساپورتی نکردن...پی پال مدارک میخواست ایشون فرمودن حساب ها مدارکشون جعلی هست نمیتونم کاری بکنم تا اینکه با کلی ضرر حساب ما لیمیت شد... و بعد از 10 روز که ایشون هیچ اقدامی هم نکردن یکی از دوستان در همین انجمن همون حساب رو برای بنده آماده کردن الان با خیال آسوده دارم به کارم ادامه میدهم.
بنده هیچ دشمنی با ایشون ندارم ولی وظیفه خودم میدونم به دوستانم که میان با هزار جور گرفتاری خرج میکنن حساب تهیه میکنن اطلاع بدم.
امیدوارم که ایشون از این به بعد با وجدان به کارشون ادامه بدهند و در صورت بروز هر گونه مشکل به فریاد شما و پول ها و دلارهاتون برسن
یا حق
سلام شماره تماس پ.خ می کنید
ما همیشه برای مشتریها پشتیبانی داریم هم از طریق تلفن و هم از طریق ایمیل متن همه مکالمات - ایمیلها و چت موجود است. حسابهایی که به شما تحویل داده شده در اثر بی توجهی شما لیمیت شده ! ولی با این وجود باز هم تا پس گرفتن پولتون از پی پال باهاتون هستیم . ضمنا" چرا افراد دیگه اینهمه مشکل شما رو ندارند؟ ما در این انجمن و خارج از آن به خیلی از همکاران و دوستان حساب تحویل داده ایم از آمریکا - اروپا و آسیا برخی حسابها الان 3 ساله شده و به مشکل بر نخورده و مدارکی هم خواسته نشده! علتش اینه که مواردی که گفتیم رو رعایت کردند و حتی اگر 10 سال هم با حساب کار کنند مشکلی پیش نمیاد ! خیلی از دوستان فکر میکنند با ارائه id همه چیز حل میشه ولی این طور نیست شما اگر حساب با مدارک هم بگیرید و در خارج از آیران هم باشید اگر از حساب استفاده نادرست بکنید قطعا" به مشکل جبران نشدنی بر میخورید. این رو نگفتم که نگران بشید گفتم که بدونید شرط فقط در دادن مدارک با قیمت ارزان و... نیست .
موفق باشید
ویرایش توسط hadipro : June 11th, 2013 در ساعت 14:29
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
سلام
لطفا شرایط و هزینه ها رو ارسال بفرمایید.
شرایط و شماره تماس و هزینه رو ارسال کنید
ممنون
سلام.
لطفا شرایط رو پ.خ کنید.
شرایظ رو برای من هم ارسال کنید
قیمت چجوریاس؟
با این حساب بانکی میشه پی پال پرداخت کرد؟
فرقش تو توضیح بدید سپاس جناب حسین زاده![]()
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)