این تاپیک هنوز ادامه داره ؟؟؟ خجالت اور هست. یا هزینه لایسنس بدهید یا استفاده نکنید !!!!!
وای به کاربرانی که از سرویس دهنده هایی استفاده میکنند که از زحمت دیگران سوی استفاده میکنند !!!!!
این تاپیک هنوز ادامه داره ؟؟؟ خجالت اور هست. یا هزینه لایسنس بدهید یا استفاده نکنید !!!!!
وای به کاربرانی که از سرویس دهنده هایی استفاده میکنند که از زحمت دیگران سوی استفاده میکنند !!!!!
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دوستان گرامی این قالب باگ داره و این نسخه نیز مال یک سال پیشه.
اگر میخواید استفاده کنید حتما پول بزارید و شراکتی لایسنس دار و آپدیت شده بدون باگ بخرید.
مضافا اینکه به نظر شخصی بنده اگر بتونید با همون قالب اصلی کار کنید خیلی بهتر و سیستمتون راحت تر کار می کنه.
ذکات علم ؛ نشر آن است.
سلام د وست عزیز می بفرمایید باگش کجاست و اینکه مگر این قالب رو شما طر احی کردین که اینقدر ندای ناله و اه سر می دهی و می گین که از زحمت دیگران استفاده می کنیم این رو خارجها طراحی کردن و حقشون هست که کرک بشن تا اینقدر این را تجریم نکنند اون ها از پشرفت ملت این ترش و هراس دارن انوت شما میکین جرا کرک می کنید به جای بازار گرمی به د وستان خود کمک کن تا بشتر کرک کنند موفق باشی تا.......
پیشنهاد میکنم استفاده نکنید مشکلات زیادی داره از جمله اینکه اگر برای تنظیمات امنیتی safe mod را on کنید قالب دیگیر لود نخواهد شد میتونید تست کنید.. و این خود مشکل بزرگی می باشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
دوستان فارسی ساز دایرکت ادمین بخایم نصب کنیم مشکل به وجود میاره ؟
اگه کسی فارسی ساز دایرکت ادمین داره قرار بده فایل نصب رو ممنون![]()
من نصب کردم این قالب رو وقتی وارد یکی از یوزر ها میشی این خطا رو توی home میاره و گزینه ا نمیاد ولی فایل منیجر اوکی هست
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 165 Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php on line 165
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /usr/local/directadmin/data/skins/Capri/inc/functions.php
شما ورزن پی اچ پیتون 5.3 هست . برای همین اینجوری میشه . 5.2 کامپایل کنید درست میشه اما خب
فایده نداره که . الان 5.3 نیازه برای همه چی
کلا باید قید capri رایگان رو بزنید . متاسفانه نصبش هم یجوری هست که پاک کردنش داستان داره . دستی یجورایی باید پاک بشه
بدجوری میره تو بن دایرکت ادمین . استاندارد نیست دیگه
چطوری داخل ssh میتونم پاکش کنم؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)