من که نگفتم تابستون درست شده
در معنی این جمله بیشتر تفرکر کنید![]()
اولا به این میگن چانه زنی(چانه زنی نه در فرهنگ ایران در متون اقتصادی سرچ کنید تا متوجه معنی و مفهوم کلمش بشید) و توافق!! و خنده دار نیس خنده دار اون صاحب هاستیه که فقط بعده مدرسش یا وقتی پروژش رو تحویل داد یا وقتی رفت نون و حلیم برای افطار گرفت میتونه بیاد پاسخگو باشه!!!!
دوما شرمنده که مزاحم وقت شریف شما اونوره ابی شدم!
سوما تاپیک رو به بیراهه نبرید افر دارید بدید ندارید....
شما هرچی گفتی منظورت رو متوجه شدم و جوابت همونیه که بالاتر گرفتی شما اگه هاست داشتی به این قشر نفروش!! اگه وب داشتی اونارو تو وبت راه نده!!
موفق باشید
.::: بسمه تعالی :::.
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
از VipService با ارائه سرویس هایی با کیفیت و آپتایم بالا در خدمت شما کاربر گرانقدر هستم :
سرویس میزبانی وب لینوکس با کنترل پنل قدرتمند Cpanel همراه با وب سرور LiteSpeed
چرا از VipService.ir سرویس تهیه کنم ؟سرویسهای اشتراکی لینوکس خارج از کشور همگی بر روی شبکه اختصاصی در آلمان نگهداری و میزبانی می شوند.
دانش روز جهان ، اشراف کامل بر روی شبکه ، استفاده از سخت افزارهای بسیار حرفه ای ، مدیریت منابع ، سقف استفاده برای هر کاربر ، استقاده از کنترل پنل قدرتمند و پیشرفته Cpanel و ... باعث شده است هر روزه به تعداد مشتریان وی.آی.پی سرویس افزوده شود.
- استفاده از بهترین و حرفه ای ترین توزیع های لینوکس مناسب هاست های اشتراکی
- از تمامی سرویس ها هر 72 ساعت یکبار و ماهانه به صورت خودکار نسخه پشتیبان بر روی سرور دیگری گرفته می شود
- تمامی سرویسها داری پشتیبانی 24 ساعته آنلاین در سایت پشتیبانی شرکت می باشند
- امکان نصب تمامی پرتال ها و نرم افزارهای تحت وب استاندارد بر روی این سرویسها وجود دارد
- مشخصات نرم افزاری : Apache 2.2.x - PHP 5.4.x - MySql 5.x به همراه بسته های مورد نیاز PHP همانند gd , Zend و ....
- تحویل آنی خدمات و سرویس ها در صورت خرید سرویس ها از درگاه پرداخت آنلاین
لیست قیمت سرویس های هاست لینوکس پیشرفته VipService.IR
بمنظور نمایش مشخصات در سایت و سفـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــارش کلیکـــــــــــــــــــــ ــــــــــ کنید
- هزینه IP اختصاصی برای سایت شما 50000 تومان به صورت سالیانه می باشد
- در کلیه سرویس های بالا SubDomain , Ftp , Email ,MySql به صورت نامحدود می باشند
- به دلیل حفظ کیفیت سرورها بر روی کلیه سرورهای هاست اشتراکی Addon Domain بصورت محدود ارائه میگردد
- هزینه DNS اختصاصی برای وب سایت شما 10000 تومان به صورت سالیانه می باشد. ( ns1.yourdomain.com , ns2.yourdomain.com )
- انتقال رایگان وب سایت شما به سرور های ما در صورت اینکه هاستینگ قبلی شما دارای کنترل پنل Cpanel و یا DirectAdmin باشد وجود دارد
با ما در تماس باشید :
- شماره تماس : 09307203004
- آدرس ایمیل : Info@VipService.ir
- ارســــــــــــــال تیکتــــــــــــــــ پشتیبـــــــــــــــــانی
- آدرس وبسایت : http://vipservice.ir
کد PHP:
http://vipservice.ir
HUM ...
باز آدم کارت شارژ میگیره اعتبارش معلومه، مالیاتش هم معلومه و هر چقدر پول میدی همون قدر هم اعتبار میگیری و کم فروشی نمیکنن
ولی بعضی از این به اصطلاح شرکت های هاستینگ میرن از یه نمایندگی یه شرکت در پیت دیگه که از مزخرف ترین سرورها که سرعت دایال آپ ایران از سرعت اون سرورها بیشتر هست به قیمت مفت سرویس میگیرین و آخرش هم میان روی همچین سروری اورسل میکنن و با قیمت نجومی هاستی رو ارائه میدن که دم به دقیقه دان هست.
پشتیبانشونم که اکثرا اصلا هیچوقت تشریف نمیاره و اگر مشکلی پیش بیاد میگن سرور تحت حمله هست و یه قرون سواد برای مدیریت سرور ندارن. آخرشم که بعد از 6 ماه هاستینگ رو تعطیل میکنن و پولا رو بالا میکشن و زحمات وب مسترها رو هدر میدن. توی همین تالار اگر چند صفحه بریم عقبتر رو ببینیم خیلی ها اسمشون هست که دیگه سایتشونم بالا نمیاد.
خوشبختانه با نحوه برخورد و Off Topicهای اینچنینی خیلی راحت میشه به کیفیت سرویس برخی افراد و حرفه ای نبونشون پی برد.
ssd باشه ؟
ابری هم باشه ؟
سی پنل هم باشه ؟
ارزان هم باشه ؟
خداونداااا
ماهانه 16 تومان در خدمتم اگه ارزان نباشه خواستین
ویرایش توسط downloaddl : July 26th, 2013 در ساعت 17:16
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دوست عزیز من هارد اس اس دی گفتم نه اس اس اچ
ممنون از افر شما
0************************************************* **************
هاست تهیه شد
ممنون از همه اونهایی که افر دادند اگه حرفی زده شد رو حسابم با همه نبود
توی فروشندگان ادم های بسیار شریف بزرگ و کاردون هم کم نیست که خدا قوت میگم به همشون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)