-
July 10th, 2013, 11:19
عضو دائم
پاسخ : مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)

نوشته اصلی توسط
hossein7441
من روی سنتوس 6.4 64بیت فایروال csf نصب کردم اما پنلش توی دایرکت ادمین نیوفتاده!
میشه بگید چیکار کنم؟
توی دایرکت ادمین بنده پنلی از دایرکت ادمین تا به حال مشاهده نکردم و برای باز کردن به صورت دستور از داخل کامند روت این کار را انجام میشه داد
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2013 11:19
# ADS
-
July 10th, 2013, 11:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام و درود عذر خواهی میکنم مدیران عزیز به دلیل اینکه ما را خیلی دوست دارند و تاپیک مفیدی از ما ندیده اند تا به حال بنده را به مدت 15 روز بن کرده بودند به همین دلیل یک مدتی حظور نداشت
شما میتوانید iis نصب بکنید و برای دیتا بیس هم mysql به صورت جدا انجام نصب بکنید و سایتتان را بالا بیاورید و لذت ببرید
live zilla ورژن 3.3.2.2 را دانلود نمایید و استفاده بکنید
با سپاس
عیسی لو
ممنون میشم اموزش نصب و تنظیمات داخل cpanel را به من اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2013, 11:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
princeserver
ممنون میشم اموزش نصب و تنظیمات داخل cpanel را به من اعلام کنید
لطفا کلی نفرمایید ریز بدهید مثلا تنظیمات آپاچی یا تنظیمات myt sql و...
دونه به دونه بگین مشکلات را که در روز بتونیم به یک مورد پاسخ بدهیم و جوری نباشه که تاپیک را نتونیم ساپورت بکنیم از نظر زمانی
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
July 10th, 2013, 12:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
princeserver
دوستان خوب اموزش درست ره اندازی سرور nod32 دوست دارم داشته باشم ممنون میشم اوکی کنید و یا لینک دقیق و درست به من ارائه بدهید
ممنون میشم کمک کنید من سرور nod32 راه اندازی کنم
-
تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2013, 12:42
با سلام داشتم تاپیک میزدم که این تاپیک رو دیدم....
دوستان برای وب سایتم یه سرور دارم که فقط به عنوان فایل سرور ازش استفاده می شه حالا مجبور هستم که انتقال سرور بدم و می خوام خودم کانفیکش رو انجام بدم.
سروری که دارم میگیرم از OVH است و اختصاصی .
سیستم عامل حال حاضر Centos و سیستم عامل بعدی که روی OVH می خوام بگیرم هم Centos
روی انتقال فایل و کانفیگ مشکل دارم :
نکته : الان کلکسو نصبه و قبلا لایت اسپید بود روی سرور حال حاضر
لطفا راهنمایی کنید : به محض اینکه سرور و تحویل گرفتم چه کارهایی باید انجام بدم؟ اول انتقال فایل یا اول کانفیگ؟ چه نرم افزار هایی با چه کامند هایی باید نصب کنم؟ آیا نیاز به آپدیت centos است؟
با تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از hanzaleh به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2013, 12:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hanzaleh
با سلام داشتم تاپیک میزدم که این تاپیک رو دیدم....
دوستان برای وب سایتم یه سرور دارم که فقط به عنوان فایل سرور ازش استفاده می شه حالا مجبور هستم که انتقال سرور بدم و می خوام خودم کانفیکش رو انجام بدم.
سروری که دارم میگیرم از OVH است و اختصاصی .
سیستم عامل حال حاضر Centos و سیستم عامل بعدی که روی OVH می خوام بگیرم هم Centos
روی انتقال فایل و کانفیگ مشکل دارم :
نکته : الان کلکسو نصبه و قبلا لایت اسپید بود روی سرور حال حاضر
لطفا راهنمایی کنید : به محض اینکه سرور و تحویل گرفتم چه کارهایی باید انجام بدم؟ اول انتقال فایل یا اول کانفیگ؟ چه نرم افزار هایی با چه کامند هایی باید نصب کنم؟ آیا نیاز به آپدیت centos است؟
با تشکر فراوان
یا سلام
کانفیگ باید توسط فردی حرفه ای و اب دیده انجام گیرد به هیچ وجه شما اینکار را انجام ندهید مخصوصا که زمان ندارید و باید سریسع این کار صورت بگیرد در صورت اشتباه در کار چند روز کارتان به تعویق خواهد افتاد
ابتدا کانفیگ و سپس انتقال فایل
کانفیگ های امنیت ، بهینه سازی و... باید انجام گیرد که در این تاپیک نمیشه توضیحات را داد و بنده هم متاسفانه زمان توضیح بیشتر را ندارم
با سپاس
| onlineserver.ir
-
-
July 24th, 2013, 13:13

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
یا سلام
کانفیگ باید توسط فردی حرفه ای و اب دیده انجام گیرد به هیچ وجه شما اینکار را انجام ندهید مخصوصا که زمان ندارید و باید سریسع این کار صورت بگیرد در صورت اشتباه در کار چند روز کارتان به تعویق خواهد افتاد
ابتدا کانفیگ و سپس انتقال فایل
کانفیگ های امنیت ، بهینه سازی و... باید انجام گیرد که در این تاپیک نمیشه توضیحات را داد و بنده هم متاسفانه زمان توضیح بیشتر را ندارم
با سپاس
مهندس من مجبورم یاد بگیرم چون کارم خودم لنگ هست ، دوستمون که سری پیش انجام داد 3 ساعته انجام داد تموم شد و باقیشم گذاشت رو انتقال ....
از کجا شروع کنم و پیشنهاد شما چی هست ؟ ممنون
-
تعداد تشکر ها از hanzaleh به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2013, 13:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hanzaleh
مهندس من مجبورم یاد بگیرم چون کارم خودم لنگ هست ، دوستمون که سری پیش انجام داد 3 ساعته انجام داد تموم شد و باقیشم گذاشت رو انتقال ....
از کجا شروع کنم و پیشنهاد شما چی هست ؟ ممنون
از یادگیری لینوکس
چیزی نیستش که ما بخواهیم بگیم از کجا شروع بکنید
مورد کانفیگ یعنی تجربه یعنی ما به مشکل میخوریم و تجربه کسب میکنیم چیزی نیستش که بتونین یاد بگیرید یک مورد یا 2 مورد نیست
یک نکته بگم خدمت دوستانی که این تاپیک را آپدیت میکنند
بند با توجه به این که زمان برای آموزش ندارم و مشغول کار های ساپورت و پشتیبانی در شرکت هستیم شاید شرمنده دوستان بشم که بهشون پاسخ نمیدهم
یک مورد دیگر هم هست که مدیران تازه وارد دارند ما را نا امید میکنند با بن کردن و خیلی موارد دیگر به همین دلیل اشتیاقی هم به دادن آموزش داخل انجمن نداریم
مشکلاتتان را حد الامکان داخل انجمن بپرسید که دوستان و به شدت مدیران بهتون پاسخ بدهند اینجا از این به بعد پاسختان را نخواهید یافت چون واقعا زمان ندارم که بخواهم دونه به دونه به تمام موارد رسیدگی بکنم
با سپاس
عیسی لو
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2013, 12:48
عضو انجمن
دمتون گرم اموزش خیلی مفیدی بود
مرسی
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2013, 12:50
عضو انجمن
خیلی دنبال این اموزش بودم دستون درد نکنه
ویرایش توسط se7en-host : August 3rd, 2013 در ساعت 12:52
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید