همه دارن میگن مخابرات آشغله شما میخوای مخابرات بگیری!؟ برای من که الان دانلود شبانه محدودیت سرعت اعمال شده
همه دارن میگن مخابرات آشغله شما میخوای مخابرات بگیری!؟ برای من که الان دانلود شبانه محدودیت سرعت اعمال شده
نه تا 512 اینترنت میدن....
به من حتی بدون کارت ملی و... دادن....! :D برای 2 مگ هم..... شد... :D
از شما نهایتاً اسکن کارت ملی شناسنامه و قبض تلفن بخواهند....
لینک اصلی ثبت نام....
قرارداد خدمات اینترنت پرسرعت
سلام
کسایی که اهواز از مخابرات خریدن سرعت دانلود و میزان قطعی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین عزیز صورت مسئله به این شکل هست
مخابرات سرویسش در کل کشور داغونه و ارزون تره ولی از اونجایی که مشکلات وایرلس رو نداره بیشتر مواقع سرویسش میشه گفت عالیه نسبت به بقیه چون شما مثلا 20 تومن میدی بهت 2 مگ یدن/ 2 مگ نیست ولی بازم خوبه 180 تا 270 80 بهت میده خوب نوسان زیاد داره ولی بازم خوبه چرا چون قیمتش ارزون تره ار همه مهم تر دانلود شبانه سرعت رو محدود نمیکنن شما میتونی از ساعت 2 تا 6 صبح 5 گیگ دانلود کنی
مطمئنن استان ها با هم فرق میکنه ولی در کل وقتی خراب میشه همه خراب میشه پشتیبانی 2020 هم یه چیزو میگن دروغ "داریم پهنای باند رو افزایش میدیم"
کلا وقتی خراب میشه یک دو ماه رو شاخشه، ip هاش اکثراً بلاک شده هست گاهی هم مشکلاتی رو دارن
شاید حق شما نباشه ولی باید بیشتر خرج کنی و هر دو سرویس رو داشته باشه منظورم مبین نت هست
وایمکس ایرانسل + اینترنت مخابرات
وایمکس ایرانسل + اینترنت های وب
یکی از این دو گزینه.... توی اهواز.....
سلام دوستان
من الان سرویس داتک 512 نامحدود دارم و از مشتری های قدیمی هستم با همون تعرفه قدیم یعنی 50 هزار تومان ماهانه.
مدتی هست سرویس هاشون بد شده ، افت سرعت دارم هم تو دانلود و هم تو سایت باز کردن.
لازم به ذکره که سرعت دانلود من بین 65 تا 70 متغیره! قبلا که به هیچ عنوان افت سرعت نداشتم و همیشه سرعتم ثابت بوده اما اخیرا سرعت دانلودم خیلی نوسان داره...
حالا به سرم زده که اینترنتم رو عوض کنم. هزینه هم تا 70 80 تومن می تونم بدم.
اما سرویس های نامحدود شرکت های دیگه همه بالای 100 تومن هست!
نظرتون در مورد اینترنت مخابران چیه تو تهران !؟
خیلی ها راضی ان ، خیلی ها هم ناراضی!!
ما 2 تا خط داریم ، به نظرتون برای اون یکی خط 1 ماه تستی مخابران بگیرم ؟ یا اینکه اصلا طرفش نرم ؟؟
و اینکه کلا چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که سرویس نامحدود بده ؟ البته با قیمت مناسب. حداقل هم 512 می خوام.
مخابرات 256 میده ولی با کارت دانشجویی ایثارگری و... امکانش هست سرعت بیشتری بگیرید
خوبه
ولی اگه قطع بشید پشتیبانی براتون کاری انجام نمیده اطلاعات پشتیبانی زیر صفر!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)