-
January 13th, 2013, 14:54
سرور مجازی ایران - رم 1گیگ فقط 35000 تومان - vpsfars
سلام خدمت دوستان
بالاخره فروش سرور مجازی ایران هم شروع کردیم :دی
( درحال حاظر پیش فروش هست تحویل سرور همراه با ۲سالگی وی پی اس فارس-۱۰مرداد)
سرور ما در دیتاسنتر پارس انلاین کلو شده هست
مشخصات سرور اول ( این سرور توسط شرکتی ۱ساله رزرو شده هست )
BRAND: supermicro
CPU : E5-2620
RAM: 48GB DDR3 ECC
HDD: 2x1tr SATA3 7200rpm
مشخصات سرور دوم
BRAND : ASUS
CPU : I7 3770
RAM: 32GB DDR3 1600MHZ
HDD: 2x1TR SATA3 7200RPM WD
SSD: 2X240 GB ADATA 500MB/S
پورت شبکه 100 مگابیت شیر هست
اپتایم سرور 99.9 درصد هست
و اما افر ها
کلیه افر هارا میتونید توی این لینک مشاهده کنید :
وی پی اس فارس - سبد خرید
شروع قیمت از 32000 تومان هست
سوالی بود بپرسید جواب خواهم داد
با تشکر
ویرایش توسط PENOIL : July 2nd, 2013 در ساعت 15:49
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2013 14:54
# ADS
-
July 16th, 2013, 22:17
پاسخ : سرور مجازی ایران - رم 1گیگ فقط 35000 تومان - vpsfars

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
هزینه ترافیک اضافی چند هست؟
سرعت دانلود تضمین شده با توجه به پورت اشتراکی چند هست؟
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2013, 22:59

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
دیتاسنتر پورت اشتراکی ۱۰۰ مگابیت به هر سرور میده
با توجه به اشتراکی بودن توی بهترین شرایط توی تستی که داشتیم ۸ مگ در ثانیه اپلود میده ( یعنی با سرور خارج ایران از سرور ایران دانلود میکنی ۸ مگ سرعت دانلود میده روی سرور خارج ایران ) و بهترین شرایط دانلود روی سرور ۶ مگ بوده
با توجه به این ها ما روی هر وی پی اس ۸ مگابیت تضمین پورت میدیم ( که معمولا ۲برابر این بهتون سرعت میده )
هزینه هر ۱۰۰ گیگ ترافیک اضافی ۳۷ هزارتومان هست
که هرماه فقط ۱ پکیج ۱۰۰ گیگ برای هر وی پی اس میشه خریداری کرد ( البته بعدا با توجه به زیاد شدن سرور ها قصد خرید ترافیک اختصاصی داریم که این حالت به صورت نا محدود خواهد شد)
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2013, 23:54

نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
متاسفانه دیروز اینترنت بنده به مدت ۴ساعت مشکل داشت که عملا نتونستم کاری کنم برای همین کمی تاخیر بوجود اومد
امروز کلیه سفارش های باقی مانده تحویل داده میشه ( به جزو پیش فروش )
با تشکر
دی می شد و گفتم صنما عهد بجای آر
گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست
اللهم صلعلی محمد و آل محمد
-
تعداد تشکر ها از Mahdi.Amini به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 00:57

نوشته اصلی توسط
Mahdi.Amini
دی می شد و گفتم صنما عهد بجای آر
گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست
اسمتون رو برام پیغام خصوصی کنید بدونم کدوم یوزرم هستید تا امشب سرورتون رو تحویل بدم
-
-
July 17th, 2013, 09:51

نوشته اصلی توسط
PENOIL
اسمتون رو برام پیغام خصوصی کنید بدونم کدوم یوزرم هستید تا امشب سرورتون رو تحویل بدم
ارسال شد
اللهم صلعلی محمد و آل محمد
-
-
July 17th, 2013, 17:27
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از.K.H.A. به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 17:28
سلام
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
توی همه تایپک های فروش خودم دارم میگم پشتیبانی ضعیف هست که برای ریست ریموت و کنسول میتونید خودتون درخواست پنل بدید و سرورتون رو مدیریت کنید
وقتی سرویسی رو نمیخواهید میتونید توی پنلتون فسخی اون سرویس رو بزنید تا به اشتباه سرویسی داین نشه یا قبلش بگید من فلان سرویس رو نمیخوام فسخش کنید!
دیتاسنتر بدلیل بدهی سرور های امریکا مارو مسدود نکرده بود
بدلیل ابیوز های uce مسدود کرده بود که حتی فرصت ۱روز هم نداد تا بتونیم فایل هارو منتقل کنیم
من هیچ پنلی رو حذف نکردم توی سایت اگر میخواستم پنلی حذف بشه و از خودم دفاع کنم پنل شما هم حذف میکردم
به دوستتون هم بگید خودش بیاد نظر بده نیازی نیست شما راجبش قضاوت کنید
اگر قران رو قبول دارید به قران کریم من هیچ فاکتوری رو دستکاری نکردم که زودتر پول بگیرم
لطفا با مدرک حرف بزنید و بعدش تهمت بزنید
در مورد فاکتور ها یک موضوع هست
وقتی سرویسی رو دیر تحویل میدیم یا بدلیل مشکلی خاموش هست و خسارت میخواهید فقط زمانی میشه تایم ادد کرد که فاکتور تمدید صادر نشده باشه بیشتر یوزر ها زمان تمدید یادشون می افته و ماهم میگیم فاکتور رو پرداخت کنید روی ماه بعدی ادد میشه ( شاید منظورتون این بوده!)
من نه ادم حرام خوری هستم و نه دستم کج هست
شما اگر کمی اهمیت میدادید و لیست ایپی هایی که لازم داشتید و نداشتید رو مشخص میکردید ماهم مجبور نبودیم سرویس رو اشتباه خاموش کنیم
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : July 17th, 2013 در ساعت 17:34
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 17:41
عضو انجمن
دوستم عضو نيست اينجا من از طرف اون ميگم ، يوزرش كلا حذف شده ! ايميل با عكس ايميلهايی كه ميومد رو بدم ؟ :|
شما وقتی يه سرورت فاكتور ميخوره معلوم نيست واسه كدوم IP هستش چطور لغوش كنم ؟ از كجا معلوم يه سرور ديگه نباشه
يه پنل دادين خودش بالا اومدنش مُصيبته ، بايد با يه VPS ديگه زد تا Load بشه ...
در مورد فاكتورم اينقدر ميتونستين وجدان داشاه باشين وقتی ديدين اشتباه شده اون 3 روز رو اضافه كنين در مورد دان شدن هم ميخواين تو تيكت ها رو بزارم ؟ هرگز از طرف من نبوده مشكل تو اين مدتم نه ابيوز داشتم نه SPAM
-
تعداد تشکر ها از.K.H.A. به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 17:47

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
دوستم عضو نيست اينجا من از طرف اون ميگم ، يوزرش كلا حذف شده ! ايميل با عكس ايميلهايی كه ميومد رو بدم ؟ :|
شما وقتی يه سرورت فاكتور ميخوره معلوم نيست واسه كدوم IP هستش چطور لغوش كنم ؟ از كجا معلوم يه سرور ديگه نباشه
يه پنل دادين خودش بالا اومدنش مُصيبته ، بايد با يه VPS ديگه زد تا Load بشه ...
در مورد فاكتورم اينقدر ميتونستين وجدان داشاه باشين وقتی ديدين اشتباه شده اون 3 روز رو اضافه كنين در مورد دان شدن هم ميخواين تو تيكت ها رو بزارم ؟ هرگز از طرف من نبوده مشكل تو اين مدتم نه ابيوز داشتم نه SPAM
میتونستید مثل چندین نفر دیگه تیکت بدید تا ایپی هاتون ادد بشه
پنل هم ۲حالت هست تحت وب و تحت نرم افزار که لینک هردوش براتون ارسال شده بود تحت نرم افزار سریعتر هست توی ایران
مشکل ما هست ایران اینترنت ضعیفی داره که نمیتونید پنل رو لود کنید؟ اینم من باید جواب بدم؟
تیکت هاتون رو خودم چک کردم که ۹۰ درصدش با ریستارت رفع شده یک بارم برای مشکل سی پی یو مشکل داشتید که ۱هسته ادد شد!
ایمیل دوستتون هم بدید چک کنم توی دیتابیس سایت چون کنجکاو شدم که همچین کاری ایا من کردم؟!!
سرور شما برای ابیوز و اسپم هیج وقت داین نشده بود!
-
-
July 17th, 2013, 17:49
عضو جدید
من حدود 8 ماه هستش که از ایشون سرور مجازی از انگلیس دارم و مشکل حادی هم پیش نیومده
مشکلات همیشه هست تیکت رو هم اگر آنلاین باشن زیر 1 ساعت جواب میدن ، مشکلی هم اگه بوده حل کردن منم کل اطلاعاتم که حدود 1tb هست روی این vps هست .
منم چون اکثرا رو تاپیکهایی که سرور میگیرم یا آفر مناسب داده باشن مشترک میشم خواستم بی انصافی نشه
-
تعداد تشکر ها از Dr.SalaR به دلیل پست مفید