-
July 1st, 2013, 20:40
Re: درخواست سرور مجازی قوی
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
فروش ویژه بهاری رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
نوین هاست - سبد خرید
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
yahoo ID: *********
tell: ***********
کیفیت شعار نیست
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
-
تعداد تشکر ها از sales.nh به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2013 20:40
# ADS
-
July 1st, 2013, 21:00
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور مجازی قوی
سلام
1- رم 2 گیگ
2- هارد پر سرعت
3- سی پی یو e5-2620 با 15 مگ کش
4- لوکیشن هلند
5- پینگ پایین به ایران
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
-
تعداد تشکر ها از www.denaserver.com به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2013, 23:35
درخواست سرور مجازی قوی
با سلام خدمت شما،
از آفر ویژه ی ما دیدن بفرمایید.
دلیل ارزانی پلان ها تهیه چندی سرور جدید و خلوت میباشد.
امتحان سرویس پیش از خرید نیز مقدور میباشد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/84686/
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها از P30w.com به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013, 00:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m-esm
سلام
به یک سرور مجازی ویندوز 2008 برای وبسایت نیاز دارم . عزیزانی که آفر میدن توجه داشته باشن
آپتایم خیلی مهم هست برام !
در ضمن هارد حداقل
40 گیگ و سی پی یو بالای
1Ghz و رم
1 گیگ و از دیتاسنتر های آمریکا نباشه .

با سلام از آلمان در خدمتیم.

مشخصات |
رم |
هارد |
پهنای باند |
نصب رایگان |
پشتیبانی |
قیمت ماهیانه |
سفارش آنلاین |
Plan 1
پردازنده : Intel® Core™i7-3770 Quadcore .اختصاص داده شده :500 مگاهرتز |
500
مگابایت |
40000
مگابایت |
600000
مگابایت |
 |
 |
195,000
ریال |
 |
Plan 2
پردازنده : Intel® Core™i7-3770 Quadcore .اختصاص داده شده :600 مگاهرتز |
1024
مگابایت |
60000
مگابایت |
700000
مگابایت |
 |
 |
315,000
ریال |

|
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
-
تعداد تشکر ها از GoldinHost.IR به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013, 08:45
-
تعداد تشکر ها از irhoost به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2013, 11:57
سلام دوست عزیز شما می توانید از خدمات مابهرمند گردید لطفا سایت را بازدید کنید. گستر هاست
- ما بهترین نیستم .اما بر این عقیده استوار هستیم که همیشه حق با مشتری است.
---------------------------------------------------------------------------
نحوه پاسخگویی :
تماس تلفنی : 8 صبح تا 3 بامداد -/ تیکت : پاسخگویی حداکثر در اوج ترافیک 10 دقیقه / پشتیبانی برخط(OnLine- 24)
-----------------------------------------------------------------------------------------
با آیدی یاهو با ما در تماس باشید.
Yhaoo:gostar.host
yahoo: s.gostarhost
با مناسبترین قیمت در زمان کوتاه بهترین خدمات را ارائه می دهیم.(ما به شما تست رانیز می دهیم)
-
تعداد تشکر ها از torbatniya به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2013, 09:57
باتشکر از کاربرانی که افر دادن. من سرور اروپا میخواستم اما بعضی از کارابران آفر از US ارائه داده بودن.
درنهایت سرور از جناب torbatniya تهیه شد. اکانت تست هم ارائه دادن. سرور آلمانشون واقعا عالی بود هم از لحاظ سرعت هارد، هم قدرت CPU و هم پینگ مناسب.
موقعی که من باهاشون صحبت می کردم، پاسخگویی خوب و سریع داشتن.
-
تعداد تشکر ها از best74op به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2013, 17:17
سلام
یه سرور لینوکس دارم از پارس پک خریداری شده. رم 512 هارد 50 گیگ با پهنای باند 700 گیگ ماهیانه. خریدم 35 هزار تومان. دایرکت ادمین هم روش نصب شده و یک ماه مهلت لایسنس داره. با لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 45 تومن شده.
به قیمت بسیار پایین تر میفروشم خواستی پ . خ بده
-
تعداد تشکر ها از expres به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2013, 22:10
همانطور که در تاپیک پست شماره 17 بنده مشاهده می کنید جناب torbatniya زحمت کشیدند و برای 3 روز سرور تست به ما دادن و سرور هم بسیار عالی و باکیفیت بود. سرعت ریموت عالی بود و سرعت دانلود تا 85 مگابایت در ثانیه رو خودم در سرور ایشون تجربه کردم. بعدش سرور با رم 256 و هارد 15 گیگ رو با تخفیف برای یکماه به ما دادن 14.000 تومان. که انصافا خوب هم بود.
اما بعد از گذشت 10 روز سروری که در اختیار من بود به شدت (تاکید می کنم به شدت) کند شد. فکر کنم روز دوازدهم بهشون تیکت زدم که سرور کند شده و ایشون گفتند سرور کند نیست و سیستم عامل رم زیادی رو مصرف می کنه! و باید رم رو ارتقا بدید. که من هم بهشون پاسخ دادم که من از چندجا تا حالا سرور گرفتم و اینجور کند نبوده حتی رم 128 هم اینجوری کند نبوده که ایشون بعد از پاسخ بنده، تیکت رو از سایتشون پاک کردن!
حدود 5 روز قبل از اتمام سرویس بهشون تیکت زدم که به علت کندی بیش از حد، لطفا سرویسم رو لغو کنید و بهشون گفتم من حتی 10 ساعت هم از سرور استفاده نکردم. (علت تیکت زدن و درخواست لغوم این بود که واقعا دیگه سرور به این کندی به دردم نمیخورد و گفتم کار از اینکه بی جهت سرور افتاده باشه، سرور رو بهشون برگردونم تا ادمین سرور متوجه باشه که من دیگه سرور رو نمیخوام تا برای خودش برنامه ریزی کنه و شاید ادمین سرور بخواد سرور رو به فرد دیگری بده و هیچ گونه ادعای برگشت هزینه و یا شکایتی نداشتم و ندارم)
اما ایشون بعد از تیکت لغو سرویس، کلا اکانت من رو از سیستم پشتیبانی سایتشون پاک کردن! و ایمیل زدن که شما (یعنی بنده) به دنبال بهانه برای لغو سرویس بودم.
من خودم که واقعا از این گفته ایشون تعجب کردم!! من 20 روز قبل از لغو سرویس بهشون تیکت داده بودم که سرویس کنده و ایشون حتی زحمت بررسی هم به خودشون نداده بودن و تیکت من رو پاک کردن، حالا به من میگن که دنبال بهانه بودم!! ضمنا تمامی تیکت های بنده به ایشون با نهایت احترام بوده و کوچکترین بی احترامی و یا تندی بهشون نکردم.
من هیچ گونه شکایت و یا ناراحتی و یا دلگیری از ایشون ندارم. اما از اینکه اکانت من رو از پشتیبانی سایتشون حذف کردن، کمی ناراحت شدم. این رو اینجا نوشتم که برای بایگانی بمونه!
باتشکر.
ویرایش توسط best74op : August 28th, 2013 در ساعت 15:09
دلیل: حذف عبارت درحال حاضر آقای torbatniya بن شدن که به دلیل اینکه اایشون از بن خارج شدن، عبارت مذکور حذف گردید
-
تعداد تشکر ها از best74op به دلیل پست مفید