Redstation از نظر من بهتر از ovh هست.
از نظر کیفیت و سرعت هارد و پشتیبانی!
Redstation از نظر من بهتر از ovh هست.
از نظر کیفیت و سرعت هارد و پشتیبانی!
او وی اچ
اما یس آپ هاست ی چیز دیگست
سلام
از رد استیشن تهیه کنید
ovh کمی مشکل داره
وقتی سرور توسط دیتاسنتر مسدود میشود
فقط یک اکانت اف تی پی به شما داده خواهد شد اون هم که قربونش برم .....................
خودم تجربش رو داشتم
در کل رد استیشن پیشنهاد میشود![]()
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
دوستان من از این سرور میخوام به عنوان سرور دانلود فیلم و سریال استفاده کنم یعنی اگر از ovh استفاده کنم ابیوز میده و یعنی حتی ممکنه سرور ببنده !
چون سرور دانلود فیلم و سریال من اولا به صورت vip هست و دوما من فابل هامو نگه میدارم رو سرور
سلام
تمام پست ها و نظرات را ملاحظه کردیم و صرفا جهت اطلاع و تکمیل تحقیقات میدانی صاحب پست عنوان مکنیم:
هر دیتا سنتری نسبت تجهیزاتی که ارائه میدهد و مدل شبکه و مالیاتی که در آن کشور میباشد و قوانین کپی رایت دارای قیمت های متنوعی میباشد.
لذا میبایست قبل خرید ، شخص سفارش دهنده به چند نکته توجه کند :
1: سرور را به چه منظور میخواهد ؟ اگر به این پرسش پاسخ صحیح دهد سخت افزار و مدل شبکه خود را میتواند به راحتی در این دیتا سنتر ها تهیه کند
2: با توجه به نوسانات ارزی چه میزان میتواند هزینه ماهانه کند که در مواردی که قیمت ارز بالا میرود به مشکل نخورد . با مشخص شدن این پاسخ میتواند به دیتا سنتر مورد نظرنزدیک تر شود
3: سطح مدیریت سفارش دهنده و تخصص خود بر روی سرور چقدر میباشد؟ تاثیر مستقیم دارد بر انتظار داشتن از پشتیبانی دیتا سنتر
البنه نکات فنی دیگر هم میباشد اما لازمه یک خرید درست فکر میکنم این است
.............................................
حال بدون پیش داوری و بدون هدف تخریب : تمامی همکاران و کاربرانی که از این دیتا سنتر ها سرویس میگیرند قاعدتا راضی هستند که هم خود استفاده میکنند هم از انها سرویس ارائه میدهند
بنده به شخصه نه در مورد هتزنر موردی به چشم دیدم و مشکل خاصی دارد نه از او وی اچ و نه از رد استیشن تنها مشکلاتی که در این چند سال از دو دیتا سنتر اول به وجود آمد مواردی بود که در اصل نمایندگان و یا فروشندگان آن دیتا سنتر ها به وجود آورده بودن البته نه همه نمایندگان که مستندات ان موجود است . پس ایرادی به دیتا سنترها نیست
یک سری گفتند هتزنر سرور ایرانی ها میبندد یا به شدت با ابیوز برخورد میکند اما در واقع این چنین نیست بلکه ابیوزی که برای کاربران ایرانی زیاد مهم نیست برای دیتا سنتر بسیار مهم میباشد به دلیل مشکلات حقوقی که در بر دارد و با ارتباطی خوب و قوی با دیتا سنتر در این جور مواقع به راحتی میتوان از مورد را پشت سر گذاست . در هتزنر سخت افزار بیشتر روی برند های سوپر میکرو استوار است و به همین دلیل قیمت های نازلتری را شاهد هستیم ولی خوب همیشه تفاوت ها در سخت افزار و قیمت گاهی برای مصارف خاص مهم هستند.
در رابطه با دیتا سنتر او وی اچ استارت خوبی داشته و روز افزون در حال اصلاح و بروز شدن میباشد که خاصیت هر دیتا سنتری میباشد که میخواهد در این بازار سهمی داشته باشد
مشکل شبکه یا سخت افزار مشاهده نشده و حتی اقدام به گشترش لوکیشن به واسطه ای پی ترانسفر نموده . تنها مشکلی که مشاهده شده بود همانطور که قبلا گفتم موردی بود که نماینده به وجود آورده بود در زمینه پرداخت ها و باعث مسدود شدن سرور تعدادی از کاربران شده بود وحساست دیتا سنتر.
و در آخر دیتا سنتر رداستیشن که مدت زمان زیادی در حال کار با این دیتا سنتر هستیم:
نظر کاربران در مورد ایمیل تا حدودی درست است اما توضیخ بیشتر اینکه دیتا سنتر برای جلوگیری از اسپم از ریلی اختصاصی استقاده میکند و محدودیت در ارسال وجود دارد . که میتوان به راحتی با یک سرور مجازی از خارج ار دیتا سنتر یک ریلی شخصی برای ارسال انبوه داشت و ما خود این کار را کرده ایم.
بابت هارد هم بارها صحبت شده استفاده از رید رایگان اچ دویست برای مجازی سازی مناسب نیست و در هنگام سفارش آنلاین برای شما پیغامی بر این مبنی صادر میشود که با جایگزینی اچ هفتصد قابل حل است البته به جز دو پلن باقی سرور ها اچ هفتصد رایگان دارند
دلیل وجود رید هم فقط به خاطر استفاده از برند دل میباشد حال اگر برند دل از نظر کاربران برند خوبی نیست هم جای تفکر دارد هم جای احترام به نظر انها
مثال: سوئیچ سیسکو 48 پوت سی هزار پوند و جونیپر 48 هشت هزار پوند پس باید بگوییم هر دو یک کار میکنند و چون سیسکو گران تر است و پول ما نمیرسد بدرد نمیخورد و یا دارای مشکل است
............................
در آخر هر سه دیتا سنتر دارای اپتایم خوب و پرتی مناسب هستند
موفق وپیروز
ممنون از الماهاست عزیز انصافا بدون غرض سخن گفتند و این مورد را من تایید میکنم و همیشه گفته ام که دیگر انقدر گفته ام کاربران دارن از بر میشوند
99 درصد دیتا سنتر ها بد نیستند و این فروشندگان این دیتا سنتر ها هستند که دچار مشکل میکنند
شما باید متوجه باشین که چرا گاهی بعضی جا ها باید 10000 یا بیشتر یا کمتر گران بخرید و این چرا ارزون است و اون چرا گرون اگر این را متوجه بشین موفق خواهید بود و اگر نشین هم که دیگر آخر و عاقبت معلوم است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در مورد قیمت باید بهتون بگم بنده پرداخت هایی که برای دیتاسنترها انجام میدهیم همه با توجه به حساب بانکی میباشد و سورس حساب بانکی است برای این مورد ما باید از طریق صرافی به حساب بانکی خودمان که داخل دوبی و ترکیه داریم واریز بکنیم و از طریق حساب بانکی پیپال یا ویزامون را شارژ بکنیم که در این میان مقداری را صرافی به عنوان کارمزد بر میداره علاوه بر اینکه نرخ حواله محاسبه میکند ( برای 1000 دلار معمولا 50 دلار کارمزد برمیدارند) و مقداری هم بانک و همچنین پیپال این هزینه را بر میدارد عملا دلیل گران بودن نرخ ارز ما برای پرداخت های ovh این دلیل می باشد و به دلیل حساسیت ovh تمامی مدارک ما قانونی بوده و کوچک ترین مشکلی با OVH نداریم برای این مورد هر کاربری بخواهد خودش پرداخت بکنه جایی در آنلاین سرور ندارد چون سورس ما معلوم و قابل اثبات است برای OVH و فقط با 2 حساب میزنیم همین و بس و OVH هم به دلیل اینکه دیگر اعتماد کرده و روابط خوبی باهاشون داریم مشکلی از این جهت برای هیچ یک از سرور های ما ایجاد نشده است
پس هیچ انتظار کاهش قیمتی از جانب ما نداشته باشید
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)