صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 52

موضوع: درخواست هاست دانلود دارای دیتابیس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست دانلود دارای دیتابیس

از همگی دوستان خواهش میکنم اعلام کنند که 5 مورد بالا کدام را آفر اونها داره ؟
    مثلا دیتابیس و وب سرور و قابلیت برداشتن بکاب ...
    از همگی سپاسگزارم

2. # ADS

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

ببینید هاست دانلود بک آپ نداره .. ولی توصیه می کنم از هاست های عادی ما استفاده کنید که بک آپ می گیریم .
    وب سرور هم لایت اسپید هست.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

4. تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    ببینید هاست دانلود بک آپ نداره .. ولی توصیه می کنم از هاست های عادی ما استفاده کنید که بک آپ می گیریم .
    وب سرور هم لایت اسپید هست.
    خوب من هم نخواستم خود صاحب سرور بکاب بگیره که من میخواهم خودم هر ماه یکبار بکاب بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مشکلی پیش نیاد
    برای میزبانی فایل های حجیم هم نمیخوام برای نهایت فایل های 10 مگابایتی میخوام
    بکاب هم ماهی یکبار میشه معمولا نه هر روز تا به کیفیت هم لطمه نخوره
    بعد روی هاست معمولی نصب آپلودسنتر بیشتر جاها ممنوع هست برای همین درخواست هاست دانلود دادم
    یک حرفی هم که مربوط به کل هاستینگ ها و شرکت ها هست اینه که بکاب گیری روی همان سرور انجام میشه پس بکابی که میگیرند زیاد در مواقعی که سرور دچار مشکل میشه فایده نداره و این مورد نه برای هاست دانلود که در هاست معمولی میزبانی وبسایت هم شاهد اون هستیم
    درست ترین کار اینه که خود مدیر سایت هر ماه حداقل یک بکاب برداره ی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    25 پست

ما وب سرور مون nignx هست

خرید چت روم | فروش چت روم | هاست | دامین | طراحی چت روم |نمایندگی هاست چت روم| برتر هاست

id yahoo=bartar_host

هم بکاپ داریم هم دتیابیس عزیز

ارزوی ما موفقعیت شماست

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nariman_us نمایش پست ها
    خوب من هم نخواستم خود صاحب سرور بکاب بگیره که من میخواهم خودم هر ماه یکبار بکاب بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مشکلی پیش نیاد
    برای میزبانی فایل های حجیم هم نمیخوام برای نهایت فایل های 10 مگابایتی میخوام
    بکاب هم ماهی یکبار میشه معمولا نه هر روز تا به کیفیت هم لطمه نخوره
    بعد روی هاست معمولی نصب آپلودسنتر بیشتر جاها ممنوع هست برای همین درخواست هاست دانلود دادم
    یک حرفی هم که مربوط به کل هاستینگ ها و شرکت ها هست اینه که بکاب گیری روی همان سرور انجام میشه پس بکابی که میگیرند زیاد در مواقعی که سرور دچار مشکل میشه فایده نداره و این مورد نه برای هاست دانلود که در هاست معمولی میزبانی وبسایت هم شاهد اون هستیم
    درست ترین کار اینه که خود مدیر سایت هر ماه حداقل یک بکاب برداره ی
    معمولا روی هاست دانلود بک اپ باز نمی کنند (الا شرکت های تازه کار که مشتری ندارند) بعد اینکه ما بک آپ هامون روی سرور دیگه هست .
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

8. تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید

عضو جدید yonesweb.org آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    44 پست

با سلام دوست عزیز

ما در یونس وب هاستینگ فروش ویژه هاست لینوکس رو داریم و خیلی ارزون ارایه میدیم

قیمت آفرهای ویژه هاست دانلود (تا مدت محدود)

50 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند+ تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 17000 تومان

100 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 20000 تومان

فضای نامحدود + پهنای باند نامحدود + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 27000 تومان

دوستان عزیز این قیمت ها به دلیل فروش ویژه ما هست احتمالا تا ماه آینده افزایش قیمت خواهیم داشت.

شما می توانید هم اکنون هاستتانم را از ما خریداری فرمایید و در ضمن هفت روز گارانتی بازگشت وجه داریم

در ضمن شما با هر قیمتی که خرید کنید در هنگام تمدید با قیمت خرید تمدید می کنید و با افزایش قیمت ها کاری ندارید

پشتیبانی ما از طریق پشتیبانی انلاین-یاهو-تیکت و تلفن تا ساعت یک شب در سایت آنلاین است.

در ضمن می تونیم به شما پورت اختصاصی هم بدیم.

هارد هم بالاتر راه داره اطلاعات بیشتر رو در شسایت ما ببینید.
    شما می تونید اطلاعات بیشتر + سفارش رو توی لینک زیر ببینید =

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تلفن : 09165741243 admin@yonesweb.org

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

سلام
    جهت راه اندازی آپلودسنتر عکس و فایل درخواست هاست دانلود با شرایط زیر را دارم :
    1. دارای دو عدد دیتابیس
    2. سی پنل یا دایرکت آدمین
    3. فضا مورد نیاز حدودا 30 گیگابایت با قابلیت افزایش در آینده
    4. پهنای باند حدود 500 گیگابایت در ماه با قابلیت افزایش با پرداخت هزینه اضافه
    5. قابلیت بکاب گیری در پنل فعال باشد

لطفا پیشنهاد سرور مجازی ندهید چون تجربه خوبی ندارم
    لطفا وب سرور مورد استفاده را عنوان بفرمایید
    خواهش میکنم دوستانی پیشنهاد بدن که میزبان سایت های مشابه هستند و نمیخواند به هر دلیلی فردا تعطیل کنند چون مهمتر از زحمت خود ما و هزینه ها دلم نمیخواهد ناله و نفرین کسانی که فایل و عکس آپلود کردند دنبال من باشه و البته گزینه 5 را هم برای همین عنوان کردم
    منتظر پیشنهادات منصقانه دوستان هستم تا انشاالله هر چه سریعتر کار را شروع کنم
    شما هاستی که می خرید از کجا می توانید تشخیص دهید آن شرکت این هاست را از سرور مجازی ارایه نمی کند ؟!
    قطعا تضمینی نخواهد بود، از طرفی از سرور مجازی نباید شاکی بود زیرا اشخاصی هستند که منابع را اشتراکی می فروشند، ذهنیت شما به این موارد مخدوش شده است که نباید اینطور باشد.

در هر حال اگر موافق با سرور مجازی بودید می توانیم شما را راهنمایی کنیم، پشتیبانی 24 ساعته که شامل، تیکت، شماره همراه، شماره ثابت، آدرس ثابت، نماد اعتماد الکترونیکی ...
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    معمولا روی هاست دانلود بک اپ باز نمی کنند (الا شرکت های تازه کار که مشتری ندارند) بعد اینکه ما بک آپ هامون روی سرور دیگه هست .
    خوب شما بکاب نمیگیرید
    بکاب را هم میبندید
    اونوقت اگه اتفاقی افتاد و مثلا سرور منفجر شد چیکار باید کرد ؟ چطوری اطلاعات را برگشت زد ؟
    خود شما بودید به همچین سرویسی فکر میکردید ؟
    البته شما جزوه معتبرترین کسانی هستید که اینجا آفر دادند ولی یک لحظه آینده نگری باعث میشه که حتی فکر کردن به این سرویس اشتباه به نظر بیاد چون دیگه مشکل سرور ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد و نبود بکاب یعنی تمام زحمات و هزینه ها را دور ریختن
    از شما سپاس ویژه دارم و اگر بکاب باز بود شاید همین الان درخواست بسته شدن تاپیک را میدادم

نقل قول نوشته اصلی توسط yonesweb.org نمایش پست ها
    با سلام دوست عزیز

ما در یونس وب هاستینگ فروش ویژه هاست لینوکس رو داریم و خیلی ارزون ارایه میدیم

قیمت آفرهای ویژه هاست دانلود (تا مدت محدود)

50 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند+ تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 17000 تومان

100 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 20000 تومان

فضای نامحدود + پهنای باند نامحدود + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 27000 تومان

دوستان عزیز این قیمت ها به دلیل فروش ویژه ما هست احتمالا تا ماه آینده افزایش قیمت خواهیم داشت.

شما می توانید هم اکنون هاستتانم را از ما خریداری فرمایید و در ضمن هفت روز گارانتی بازگشت وجه داریم

در ضمن شما با هر قیمتی که خرید کنید در هنگام تمدید با قیمت خرید تمدید می کنید و با افزایش قیمت ها کاری ندارید

پشتیبانی ما از طریق پشتیبانی انلاین-یاهو-تیکت و تلفن تا ساعت یک شب در سایت آنلاین است.

در ضمن می تونیم به شما پورت اختصاصی هم بدیم.

هارد هم بالاتر راه داره اطلاعات بیشتر رو در شسایت ما ببینید.
    شما می تونید اطلاعات بیشتر + سفارش رو توی لینک زیر ببینید =

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تلفن : 09165741243 admin@yonesweb.org

وب سرور چی هست ؟
    بقیه موارد را میفرمایید ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    شما هاستی که می خرید از کجا می توانید تشخیص دهید آن شرکت این هاست را از سرور مجازی ارایه نمی کند ؟!
    قطعا تضمینی نخواهد بود، از طرفی از سرور مجازی نباید شاکی بود زیرا اشخاصی هستند که منابع را اشتراکی می فروشند، ذهنیت شما به این موارد مخدوش شده است که نباید اینطور باشد.

در هر حال اگر موافق با سرور مجازی بودید می توانیم شما را راهنمایی کنیم، پشتیبانی 24 ساعته که شامل، تیکت، شماره همراه، شماره ثابت، آدرس ثابت، نماد اعتماد الکترونیکی ...
    وقتی از سرویس دهنده معتبر و با تحقیق کامل و بررسی همه جوانب خرید کنیم دیگه احتمال مشکل کم میشه
    الان تو این تاپیک کاملا مشخص هست که پردیس هاستینگ سرور اختصاصی داره اون هم فکر کنم چند تا و سالهاست فعالیت داره و کلی هم مشتری معتبر دارند و قابل اعتماد صد در صد هستند ولی چون بکاب ندارند پس نمیشه بهش فکر هم کرد
    ما قرار نیست روی سرور مثلا رپیدلیچ راه بیاندازیم یا لینک دانلود را بین هزاران نفر به اشتراک بزاریم جوری که سرور از کار بیافته بلکه برای آپلودسنتر عکس و فایل با پهنای باند محدود میخوایم و برای شروع کار هست
    راستی قبلا یکی به اصطلاح معتبر بود که اگر بکاب نداشتم سایتم نابود شده بود در حالی که شرکت هم بودند
    منظورم این کاربر هست
    نمایش مشخصات: stchost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    پس تنها تضمین باقی مانده آینده نگری خودم هست
    سرور مجازی هم دردسرهای زیاد خودش را داره
    مثلا از کجا معلوم بین هزار نفر منابع به اشتراک گذاشته نشده و اورسل صد در صد نشده ؟
    جز اعتبار شرکت فروشنده تضمینی وجود داره ؟ برای هاست هم همین موارد هست تازه هزینه کانفیگ ، پنل و وب سرور بین مشتری ها مشترک میشه و لازم نیست هزینه ای برای اونها هم پرداخت کرد
    لایت اسپید و سی پنل و ... هزینه اش تقسیم میشه

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

وقتی از سرویس دهنده معتبر و با تحقیق کامل و بررسی همه جوانب خرید کنیم دیگه احتمال مشکل کم میشه
    الان تو این تاپیک کاملا مشخص هست که پردیس هاستینگ سرور اختصاصی داره اون هم فکر کنم چند تا و سالهاست فعالیت داره و کلی هم مشتری معتبر دارند و قابل اعتماد صد در صد هستند ولی چون بکاب ندارند پس نمیشه بهش فکر هم کرد
    ما قرار نیست روی سرور مثلا رپیدلیچ راه بیاندازیم یا لینک دانلود را بین هزاران نفر به اشتراک بزاریم جوری که سرور از کار بیافته بلکه برای آپلودسنتر عکس و فایل با پهنای باند محدود میخوایم و برای شروع کار هست
    راستی قبلا یکی به اصطلاح معتبر بود که اگر بکاب نداشتم سایتم نابود شده بود در حالی که شرکت هم بودند
    منظورم این کاربر هست
    نمایش مشخصات: stchost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    پس تنها تضمین باقی مانده آینده نگری خودم هست
    سرور مجازی هم دردسرهای زیاد خودش را داره
    مثلا از کجا معلوم بین هزار نفر منابع به اشتراک گذاشته نشده و اورسل صد در صد نشده ؟
    جز اعتبار شرکت فروشنده تضمینی وجود داره ؟ برای هاست هم همین موارد هست تازه هزینه کانفیگ ، پنل و وب سرور بین مشتری ها مشترک میشه و لازم نیست هزینه ای برای اونها هم پرداخت کرد
    لایت اسپید و سی پنل و ... هزینه اش تقسیم میشه
    درست نیست موقعیت اشخاص را تخریب نماییم هر چند مقصر باشند یا نباشند، هر اتفاقی بوده است به شخص شما و هر شخص مخاطب شما مربوط است، از نظر کانفیگ قطعا حق با شما هست، سروری که برای هاست دانلود کانفیگ می شود قطعا با سروری که برای میزبانی وب کانفیگ می شود متفاوت خواهد بود، اما دو نکته هست که به نظر بنده هیچ شرکتی نمی تواند ارایه دهد :

1. بکاپ از فایل های هاست دانلود (این امر طبیعتا بر عهده مشتری هست)
    2. از کجا معلوم بین هزار نفر به اشتراک گذاشته شده و اورسل صد در صد شده ؟ (همانطور که عنوان کردید دقیقا به تصمیم و اولویت بندی و البته آینده نگری شما بر می گردد)

شخصا فقط تمایل داشتم بدانید هر سرور مجازی دارای منابع اشتراکی و اورسل شده نیست. تمام.
    برای شما آرزوی موفقیت و پایداری دارم.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    درست نیست موقعیت اشخاص را تخریب نماییم هر چند مقصر باشند یا نباشند، هر اتفاقی بوده است به شخص شما و هر شخص مخاطب شما مربوط است،
    اینجا تاپیک درخواست هست و زیاد نمیخوام در این مورد صحبت کنم ولی شخصی که هم پول مردم را میخوره هم سایت مردم و سرمایه اونها را نابود میکنه شخصیتی نداره تا تخریب بشه .
    اگر شخصیت داشت میفهمید که دیگران چقدر زحمت کشیدند تا هم سایت اعتبار و رتبه ای کسب کنه و هم پولی که گرفتند پرداخت کننده از آسمان تو جیبش نریخته ...
    در ضمن تنها بنده نبودم و صدها نفر سایتهاشون از بین رفت
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/53375/
    دز د را دستش را قطع میکنند اون هم در ملا عام نه اینکه آبرو براش بخرند .

در مورد اورسل صد در صد حق با شما هست و متاسفانه این هم مقصر اصلی همکاران شما هستند .
    ویرایش توسط nariman_us : June 24th, 2013 در ساعت 14:48

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)