دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
کسپرسکی البته با لایسنسش
روی کامپیوترم 2تا هارد دارم که یکیش تقریبا تا خرخره پره و یکی هم تقریبا نصفه ؛ اینا یکی 2 سالی میشه که ویروسی بودن و هر آنتی ویروسی ( آوست، آویرا، نود32، جی دیتا، شید و... ) نصب میکردم کلا سیستم بدش میومد و قهر میکرد ( فاتحه ویندوز رو میخوند.. ) . دلیل اینکه طرف اینها رفتم فقط بخاطر پایین بودن سخت افزارم بود (رم 3 و گرافیک 512 و سی پی یو cor2due e6400 )
2روز پیش که کیس رو کلا ارتقا دادم ، kaspersky anti-virus 13.0.1.4190 رو نصب کردم . فقط از یک فلش 8 گیگ 179تا ویروس و تروجان و بدافزار پیدا کرد ! دیگه تا تهش رو بخونید خودتون..![]()
در ادامه توضیح یوزر GOD و پستم http://www.webhostingtalk.ir/f43/835...tml#post791921
در مورد ارزیابی آنتی ویروس بحث ایرانی یا خارجی بودن سولوشن نیست.
در دنیای امروز با وجود میلیون ها تایپ malware موضوع مکانیسم و تکنولوژی به کار رفته (مثل هوش جمعی و فناوری ابر) مطرح هست.
- کسپرسکی
اگر بخواهیم دقیق بررسی کنیم متاسفانه اکثر ویروس ها بخاطر اشتباه کاربران وارد سیستم میشه.وقتی آنتی ویروس یا فایروال فایلی رو مشکوک میشناسه شما نباید ریسک کنید و اجازه اجرا شدن فایل رو بدید.بیشتر ویروس ها هم کاربران ایرانی از طریق دانلود کرک و کیجن دریافت میکنند.جالبه برخی سایت ها هستند کرک هرچی رو سرچ میکنی میگن داریم و چیزی جز ویروس و ترجان ندارند.
در تجربه چهار پنج سال گذشته خودم آنتی ویروس نود32 بهمراه فایروال زون آلارم که رایگان هم هست بهترین گزینه است بشرطی که به هشدارهای فایروال توجه کنید.هیچ ویروسی در این سالها نتونسته به سیستمم بزنه غیراز یکبار که اشتباه از خودم بود.این تجربه منه.
اگر آنتی ویروس شید بتونه تمام نیازها رو برطرف کنه خوب خیلی بهتر از خروج ارز و استفاده از آنتی ویروس های خارجی است ولی تایید و رتبه بندی اون باید در رقابت با سایر آنتی ویروس ها باشه و ان شاالله با معرفی جهانی بتونه رتبه خوبی کسب کنه.
رتبه بندی هم در سایت هایی مانند تاپ تن ریویو فقط به قدرت ویروس شناسی نیست متاسفانه و موارد زیادی دخیل است مانند قیمت که یکی از پارامترهایی است که در رتبه بندی تاثیر داره.
من AVG داذم راضیم
فقط یه مشکل داره که از ای پی ایران نمیزاره update کنی
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)