صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: انتقاد شدید از فروشندگان سرور مجازی

عضو جدید scorp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    136 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد شدید از فروشندگان سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbandownload نمایش پست ها
    قیمت منصفانه ای که شما میگین الان شده قیمت مفت!

دوستان عزیز راه حل چیست ؟
    ایا انقدر کار ما سطحش پایینه ؟؟
    گویا سو برداشت شده دوست من٬ بنده حرف از قیمت پایین زدم آیا ؟
    عرض کردم منصفانه (هم برای شما هم برای کاربر)
    متاسفانه کاربر حاضر نیست قبول کنه قیمت ارز ۳ برابر شده از ۱ سال و نیم پیش و به طبع باید همین اندازه (یا کمی کمتر) پرداخت کنه.

2. تعداد تشکر ها از scorp به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید madvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    297
    تشکر تشکر شده 
    554
    تشکر شده در
    410 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    حاصیت بازار همین هستش...

کسی موفق هستش که با حفظ کیفیت و پشتیبانی مشتری حفظ کنه

هاستینگ های خارجی هم همین طور هستند softlayer یک سرور معمولی رو میده 500 دلار در صورتیکه با اون میشه از جایی دیگه یک ابر سرور خریداری کرد.. اما این دلیل نمیشه که softlayer مشتری نداشته باشه..

پس به نظر بنده شما بجای نگرانی بابت این مسئله سیاست کاری و خط مشی خودتونو تغییر بدید و با حفظ کیفیت و پشتیبانی کاری کنید که مشتری به کیفیت اول اهمیت بده و بعد به قیمت نگاه کنه.
    بله منم این مسئله رو قبول دارم .شما زمانی که مشتری های ثابت خوتون رو داشته باشید مطمئن باشید جای هیچ نگرانی نیست اونی هم که میاد از جیبش میده که بگه هنرمندم و دارم جذب مشتری میکنم مطمئن باشید نهایت میتونه 3 ماه دوام بیاره بعد اون به این نتیجه میرسه که باید قیمت ها رو افزایش داد و سرور رو از 10 تا به 5 تا کاهش داد . نگران هیچ موردی هم نباشید طبیعتا ما افرادی رو داریم به عنوان فروشنده که دارند بی مهابا وبدون فکر و تامل در مورد کارشون پیش میرن و برنامه ریزی برای کارشون ندارند پس این نمیتونه مانعی برای کار بقیه باشه شک نکنید
    فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
    سایت : مــــاد وی پـــی اس
    | یاهو آی دی : vpsmad
    ....:::: www. madvps .ir ::::....

5. تعداد تشکر ها از madvps به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    145 پست

قیمت شما خیلی گرونه!!!

7. تعداد تشکر ها از felfel به دلیل پست مفید

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

به نظر من کلا اگر مشتری میاد اینجا پست انتقادی میده دلیلش فقط و فقط این هست که قیمت ارزان میدن و نمی توانند از پس هزینه ها بر بیان سرور را از دست می دهند

9. تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbandownload نمایش پست ها
    سلام ممنون دوستان
    ولی متاسفانه تو ایران اول قیمت مهم هست اصلا برای همین همه رقابت ها شده روی قیمت
    متاسفانه خیلی سعی کردیم این موضوع رو واسه مشتریامون جا بندازیم ولی نشد و نخواهد شد البته مقصر مشتری نیست مقصر کسانی هستند که به طور مثال پلن رم 2 رو میدن 18-20 تومان
    بهر حال ممنونم از جواب شما
    یه بحثی چند وقت پیش با یکی از دوستان داشتم سرم همین موضوع
    همه میگند کاربرا دنبال قیمت هستند ولی من میگم برعکس هست
    کاربرای حرفه ای و اونایی که فعالیتشون تداوم داره و سطح علمی مناسبی دارند مطمئنا برای وقت شون ارزش زیادی قائل هستند و همیشه کیفیت مد نظرشون هست نه هزینه
    اونایی هم که دنبال قیمت ارزون هستند دو دسته میشند
    1-اونایی که بعد از 1-2 ماه پشیمون میشند و کیفیت رو انتخاب میکنند نه قیمت
    2-عده ی دیگه هم کلا بیخیال فعالیتشون میشند پس کلا مشتری نیستند که نفعی داشته باشند
    =======
    این بحث ها همیشه بوده و بعد ار اینم خواهد بود بهتره ما دیدمون رو نسبت و بازار و فعالیتی که داریم انجام میدیم عوض کنیم و حرفه ای کار کنیم
    چون تا وقتی که من سرویس دهنده تفکرم حرفه ای نباشه خدماتم حرفه ای نباشه مشتری حرفه ای هم سراغم نمیاد
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

11. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    کاربرای حرفه ای و اونایی که فعالیتشون تداوم داره و سطح علمی مناسبی دارند مطمئنا برای وقت شون ارزش زیادی قائل هستند و همیشه کیفیت مد نظرشون هست نه هزینه
    2-عده ی دیگه هم کلا بیخیال فعالیتشون میشند پس کلا مشتری نیستند که نفعی داشته باشند
    =======
    این بحث ها همیشه بوده و بعد ار اینم خواهد بود بهتره ما دیدمون رو نسبت و بازار و فعالیتی که داریم انجام میدیم عوض کنیم و حرفه ای کار کنیم
    چون تا وقتی که من سرویس دهنده تفکرم حرفه ای نباشه خدماتم حرفه ای نباشه مشتری حرفه ای هم سراغم نمیاد
    دقیقا تائید میشه

بنده خودم دارم برای یک سرور 2 گیگ رم 80 تا 100 پول میدم به خاطر اینکه خیالم از آپتایم و پورت و منابع راحت باشه و نخوام هر روز با استرس از سرور پینگ بگیرم

کسی که دنبال سرور ارزون هست و کسی که این سرور رو ارائه میده هردو وقت و اعصابشون براشون مهم نیست یا کلا سرویس دهی خوب براشون مهم نیست

13. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

عضو جدید scorp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    136 پست

حرف کاربر GOD تایید میشه. به طور مثال من ماهی به ۵ تا ۶ عدد VPS ویندوز برای آپلود و دانلود نیاز دارم حالا فکر کنید هر ماه بخوام عوض کنم باید روی هر کدوم ۲۰ تا نرم افزار از اول بریزم و تنظیمات ftp و ....

15. تعداد تشکر ها از scorp به دلیل پست مفید

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط god نمایش پست ها
    =======
    like

باید دقت کنید که هرکس صاحب مال و وقت و اعتبار خودشه و اختیارش رو داره.
    بعضی ها دوست دارند سرور بخرند و مفتی هاست بفروشن.
    بعضی ها هم دوست دارن برای سرور 2گیگ رم 1000 تومن در ماه پول بدن. هرکس هم عواقب کار خودش رو میچشه.

باید فکر دیگه ای کرد. حداقل برای ساماندهی فروشندگان این سایت و جدا کردنشون از هاستینگ های نامعتبر و تابستونی... من که خسته شدم از بس پست پاک کردم.
    اگر پیشنهادی در این باره دارید بفرمایید.
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

17. تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

ببینمید من نه فروشنده هستم نه بودم
    ولی از نظر من این بحث مثل این میمونه که برید به چینیا بگید قیمت جنستون رو ببرید بالا که بیان از مام بخرن
    حقیقتی که این بین هست اینه که هرکی هر قیمتی بخواد میده هرکیم هرچقدر پول میده آش میخوره
    یه کاربر امکان داره یه سایت با ارزش داشته باشیه خرج اضافی هم برای اطمینان بکنه یکی کارش مهم نیست وی پی اسش روزی 2 ساعت هم آپ باشه براش کافیه
    این که میگید طرف سایت 500 ایران داره و دنبال سرویس ارزون هست خوب شما چرا خودتو درگیر میکینی؟
    تهش اینه که سایتش نابود بشه دیگه . خوب یا جمع می کنه میره ملت گیر اینجور مشتری ها نمیافتن یا میشه یه وبمستر حرفه ای که میدونه باید چی رو از کجا بخره
    شما که میگی من برای خودم نمیگم پس برای کی میگی؟ شما که اینقدر میگی کیفیت و فلان خوب مگه کیفیت فقط هاستینگه؟ خیلی وقتا هست یه نفر که هاستینگ داره از سودش میگذره حالا شده 1میلیون که گیر همچین مشتری نیافته شما میخوای این مشتری ها رو داشته باشی که چی؟ خوشت میاد صبح تا شب طرف بره رو اعصابت؟
    بارها و بار ها توی انجمن این تاپیک ها بوده ولی سوال من این هست
    شما که میگی قیمت من خوبه و کیفیت من بالاست خوب چرا دنبال مشتری بی کیفیت میگردی؟ سرتون درد میکنه دیگه به دیوار چرا میزنید؟
    به قول شما اصلا طرف 20% از جیب بده
    خوب که چی؟ چیزی از شما کم میشه؟ کیفیت شما زیر سوال میره؟
    جای این که خوشحال باشید با این کار مشتری های غیر حرفه ای به طور کل کنار میرن و شما با خیال راحت میتونید کارتون رو بکنید دارید از این که بقیه ارزون میدن گله می کنید؟
    اینجا که بازار هاستینگ ایران هست و اینجور قیمت ها تو کل دنیا اینجور بازار ها هست
    نمونش بازار سایر موارد توی ایران که شما فک کن چین گوشی اپل میزنه با سیستم عامل آندروید میده تو بازار 300 تومن در صورتی که خود اپل قاب گوشیش هم 300 بهت نمیده
    قصد جسارت ندارم ولی واقعا بنده درک نمیکنم چرا اینجور نارضایتی ها هست از قیمت ها
    یا شما سرت واسه درگیر شدن با کاربری که فرق کیفیت خوب و بد رو تشخیص نمیده درد میکنه
    یا ببخشید مشتری ندارید و دنبال مشتری
    با بالا رفتن قیمت همه هیچ چیز حل نمیشه
    این مشکل رو حل کنید یک مشکل دیگه میاد وسط
    کجای دنیا بی مشکل هست که شما میخوای یه همچین مشکل نه چندان با اهمیتی رو حل کنی؟

19. تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)