بله منم این مسئله رو قبول دارم .شما زمانی که مشتری های ثابت خوتون رو داشته باشید مطمئن باشید جای هیچ نگرانی نیست اونی هم که میاد از جیبش میده که بگه هنرمندم و دارم جذب مشتری میکنم مطمئن باشید نهایت میتونه 3 ماه دوام بیاره بعد اون به این نتیجه میرسه که باید قیمت ها رو افزایش داد و سرور رو از 10 تا به 5 تا کاهش داد . نگران هیچ موردی هم نباشید طبیعتا ما افرادی رو داریم به عنوان فروشنده که دارند بی مهابا وبدون فکر و تامل در مورد کارشون پیش میرن و برنامه ریزی برای کارشون ندارند پس این نمیتونه مانعی برای کار بقیه باشه شک نکنید
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
قیمت شما خیلی گرونه!!!
به نظر من کلا اگر مشتری میاد اینجا پست انتقادی میده دلیلش فقط و فقط این هست که قیمت ارزان میدن و نمی توانند از پس هزینه ها بر بیان سرور را از دست می دهند
یه بحثی چند وقت پیش با یکی از دوستان داشتم سرم همین موضوع
همه میگند کاربرا دنبال قیمت هستند ولی من میگم برعکس هست
کاربرای حرفه ای و اونایی که فعالیتشون تداوم داره و سطح علمی مناسبی دارند مطمئنا برای وقت شون ارزش زیادی قائل هستند و همیشه کیفیت مد نظرشون هست نه هزینه
اونایی هم که دنبال قیمت ارزون هستند دو دسته میشند
1-اونایی که بعد از 1-2 ماه پشیمون میشند و کیفیت رو انتخاب میکنند نه قیمت
2-عده ی دیگه هم کلا بیخیال فعالیتشون میشند پس کلا مشتری نیستند که نفعی داشته باشند
=======
این بحث ها همیشه بوده و بعد ار اینم خواهد بود بهتره ما دیدمون رو نسبت و بازار و فعالیتی که داریم انجام میدیم عوض کنیم و حرفه ای کار کنیم
چون تا وقتی که من سرویس دهنده تفکرم حرفه ای نباشه خدماتم حرفه ای نباشه مشتری حرفه ای هم سراغم نمیاد
![]()
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
دقیقا تائید میشه
بنده خودم دارم برای یک سرور 2 گیگ رم 80 تا 100 پول میدم به خاطر اینکه خیالم از آپتایم و پورت و منابع راحت باشه و نخوام هر روز با استرس از سرور پینگ بگیرم
کسی که دنبال سرور ارزون هست و کسی که این سرور رو ارائه میده هردو وقت و اعصابشون براشون مهم نیست یا کلا سرویس دهی خوب براشون مهم نیست
حرف کاربر GOD تایید میشه. به طور مثال من ماهی به ۵ تا ۶ عدد VPS ویندوز برای آپلود و دانلود نیاز دارم حالا فکر کنید هر ماه بخوام عوض کنم باید روی هر کدوم ۲۰ تا نرم افزار از اول بریزم و تنظیمات ftp و ....
like
باید دقت کنید که هرکس صاحب مال و وقت و اعتبار خودشه و اختیارش رو داره.
بعضی ها دوست دارند سرور بخرند و مفتی هاست بفروشن.
بعضی ها هم دوست دارن برای سرور 2گیگ رم 1000 تومن در ماه پول بدن. هرکس هم عواقب کار خودش رو میچشه.
باید فکر دیگه ای کرد. حداقل برای ساماندهی فروشندگان این سایت و جدا کردنشون از هاستینگ های نامعتبر و تابستونی... من که خسته شدم از بس پست پاک کردم.
اگر پیشنهادی در این باره دارید بفرمایید.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
ببینمید من نه فروشنده هستم نه بودم
ولی از نظر من این بحث مثل این میمونه که برید به چینیا بگید قیمت جنستون رو ببرید بالا که بیان از مام بخرن
حقیقتی که این بین هست اینه که هرکی هر قیمتی بخواد میده هرکیم هرچقدر پول میده آش میخوره
یه کاربر امکان داره یه سایت با ارزش داشته باشیه خرج اضافی هم برای اطمینان بکنه یکی کارش مهم نیست وی پی اسش روزی 2 ساعت هم آپ باشه براش کافیه
این که میگید طرف سایت 500 ایران داره و دنبال سرویس ارزون هست خوب شما چرا خودتو درگیر میکینی؟
تهش اینه که سایتش نابود بشه دیگه . خوب یا جمع می کنه میره ملت گیر اینجور مشتری ها نمیافتن یا میشه یه وبمستر حرفه ای که میدونه باید چی رو از کجا بخره
شما که میگی من برای خودم نمیگم پس برای کی میگی؟ شما که اینقدر میگی کیفیت و فلان خوب مگه کیفیت فقط هاستینگه؟ خیلی وقتا هست یه نفر که هاستینگ داره از سودش میگذره حالا شده 1میلیون که گیر همچین مشتری نیافته شما میخوای این مشتری ها رو داشته باشی که چی؟ خوشت میاد صبح تا شب طرف بره رو اعصابت؟
بارها و بار ها توی انجمن این تاپیک ها بوده ولی سوال من این هست
شما که میگی قیمت من خوبه و کیفیت من بالاست خوب چرا دنبال مشتری بی کیفیت میگردی؟ سرتون درد میکنه دیگه به دیوار چرا میزنید؟
به قول شما اصلا طرف 20% از جیب بده
خوب که چی؟ چیزی از شما کم میشه؟ کیفیت شما زیر سوال میره؟
جای این که خوشحال باشید با این کار مشتری های غیر حرفه ای به طور کل کنار میرن و شما با خیال راحت میتونید کارتون رو بکنید دارید از این که بقیه ارزون میدن گله می کنید؟
اینجا که بازار هاستینگ ایران هست و اینجور قیمت ها تو کل دنیا اینجور بازار ها هست
نمونش بازار سایر موارد توی ایران که شما فک کن چین گوشی اپل میزنه با سیستم عامل آندروید میده تو بازار 300 تومن در صورتی که خود اپل قاب گوشیش هم 300 بهت نمیده
قصد جسارت ندارم ولی واقعا بنده درک نمیکنم چرا اینجور نارضایتی ها هست از قیمت ها
یا شما سرت واسه درگیر شدن با کاربری که فرق کیفیت خوب و بد رو تشخیص نمیده درد میکنه
یا ببخشید مشتری ندارید و دنبال مشتری
با بالا رفتن قیمت همه هیچ چیز حل نمیشه
این مشکل رو حل کنید یک مشکل دیگه میاد وسط
کجای دنیا بی مشکل هست که شما میخوای یه همچین مشکل نه چندان با اهمیتی رو حل کنی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)