سلام
فقط دل اونم سری xps
سلام
فقط دل اونم سری xps
اگر از برند اپل میخواهید
مقدار سی پی یو و رم و هارد که لازم دارید بفرمایید تا یک مدل از لپ تاپ های اپل به شما معرفی کنم
میکرو سافت سورفیس بگیر تبلت هست اما به نظر من از لپ تاپ بهتره شیک زیبا از نظر سخت افزاری هم خیلی بالاست مشخصاتش، پول داشتم می گرفتم d:
![]()
ما که LG خریدیم ضرر نکردیم
یعنی آدم یونیک باشه در حد LG![]()
سلام
بد نیست از تجریه خودم بگم
4 سال پیش این مدل دل رو گرفتم
studio xps 1640
https://www.google.com/search?q=stud...ient=firefox-a
هزینه ای که کردم 1.5 برابر هزینه ای بود که برای یک لپ تاپ با همون سخت افزار از برند دل باید میکردم(سری وسترو).
طبق هاردم که سال پیش عوض کردم با ssd حدود از سالی که لپ تاپ رو داشتم 2سال روشن بود(توی لینوکس مزارن فعالیت هارد رو نشون میداد)
هنوز هم به همون قدرت داره کار میکنه بدون مشکل.
نتیجه: مهم نیست از چه برندی میگیری از هر برندی میگیری مدل حرفه ای اون رو انتخاب کن.
و کاری به مابقی موارد نداشته باشحتی اگر سی پی یو ورم نیست به مدل های معمولی کمتر باشه
چون من با مدل دل اشنایی دارم
مدل xps رو پشینهاد میکنم چون قیمت هم مناسب هست.
و حتما هارد لپ تاپ ssd باشه.
الان با لپ تاپ 4 سال پیش بنده و هارد ssd ویندوز 8 فراتر از حد تصور لود میشه.
دل داشتم اونموقع دل کلا چیزای یوقور و گنده مونده ای بود.در حد خودش بد نبود.
یه ایسر گرفتم با مشخصات پایین ، acer 5250 ... یک سالی باهاش کار میکردم و اکثر تو نت .
دیمو هم گرفتم جدیدا واقعا حرف نداره از مضخرفی :دی
برگشتم همون ایسر خودم الان هم روزانه 20 ساعت روشنه و حتی گاها 2 روز خاموش نمیشه . با اینکه داغ میکنه ولی تا الان عین اسب کار کرده واسم و بیشتر از یک اپل ازش کار کشیدم و میکشم .
البته دوست دارم یه سری دیگه بگیرم سرعت رو تجربه کنم . اما به نتیجه ای نرسیدم هنوز با این قیمتا
حرف شما مبنی بر ایسر رو اولین باره از زبون شما میشنوم که مشکلات سخت افزاری داره
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
راستش من خودم فروشنده لپتاپ هستم و توی مشهد مشغول به کارم
هر روز انواع مدل های مختلف مشتری میاد واسمون و این موضوع رو همیشه داریم. مثلا یکی میاد میگه سونی میخوام و سونی خوبه. هر چی ما بگیم مدلی که انتخاب کردی خوب نیست حرف تو گوش مشتری نمیره. در مورد انتخاب برند هم همین طور هست.
کسی که میاد میگه توشیبا میخوام یعنی توشیبا بهترین برنده از نظر مشتری.
در کل اگه بخوام سوال شما رو مطرح کنم توی یک موضوع دیگه میشه اینجوری پرسید : به نظر شما بهترین برند خودرو سازی چیه ؟ بی ام دبلیو ؟ بنز ؟ پورشه ؟ رنو ؟ تویوتا ؟ فورد ؟ ماشاا... همه خوبن! درست نیست ؟
باید دید که شما دنبال چی هستین.
مثلا یک مورد برای شما پیام خصوصی کردم که قیمت دستگاه با مشخصاتش ممکنه جالب باشه
موفق باشید
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)