سلام دوستان. هنوز هیچ کدوم وریفای نشدین؟ لطفا هرکی وریفای شد اینجا اعلام کنه
برای وریفای کردن آدرس چی فرستادین؟ من پاسپورت دادم و ترجمه حساب بانکی
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
سلام دوستان. هنوز هیچ کدوم وریفای نشدین؟ لطفا هرکی وریفای شد اینجا اعلام کنه
برای وریفای کردن آدرس چی فرستادین؟ من پاسپورت دادم و ترجمه حساب بانکی
من تازه وارد هم لیمیت شدم. البته بعد از دو هفته که واسه برداشت صبر کردم !!
Your Freelancer.com account has been limited for account security reasons until we can verify your identity. You can continue to work and receive payments, but you won’t be able to transfer or withdraw funds. To verify your identity, please provide the following documentation:
دوستان کسی وریفای نشده هنوز ؟ برای آدرس چه مدرکی بفرستم ؟
من که هنوز منتظرم.
بانک ملت و سامان چندتا شعبه سر زدم. فقط گردش حساب میدن که اون هم آدرس نداره (نه فارسیش نه لاتینش). هر چی هم بهشون میگی بابا Bank Statment یک فرمت استاندارد داره که از عناصرش آدرس مشتری هم هست به خرجشون نمیره. بانک داریم ما هم!
فرمت استاندارد صورتحساب بانکی که همه دنیا میشناسن:
http://www.crawfordtech.com/images/s...QR-Express.pdf
بدبختی به اون طرف هم نمیشه توضیح داد که بــــــــــــــــــانــــ ـــــــــــک های ما سرشون نمیشه صورتحساب بانکی چیه!
ترجمه حساب بانکی چی هست؟ آدرس مشتری هم داره؟ کدوم بانک میده؟
من از بانک ملی یک گواهی تمکن انگلیسی گرفتم با بد بختی ، آدرس بانک هم داره که کافیه هست ولی جواب برای یک هفته نیومده
ممنون.
یک چیزی شبیه به اینه؟
گواهی تمکن مالی برای دانشگاه و سفارت - همه نکات - زیر آسمان خدا
نمی دونستم چنین امکانی هست. اما اینکه بدون وجود آدرس مشتری قبول کنن زیاد خوش بین نیستم.
فکر نکنم این جور چیزا رو قبول کنن، خودشون که نوشتن:
government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth
من گواهینامه بین المللی سفارش دادم که عکس و اسم و تاریخ تولد داره ولی امضا نداره، ولی هنوز مدارک رو ارسال نکردم، صبر کردم ببینم برای بقیه چه اتفاقی میفته.
برای تأیید آدرس هم یکی از دوستان (xplusboy) گفتن که قبض تلفن فرستادن (فارسی) و آدرسشون verified شد! (اینجا: http://www.webhostingtalk.ir/f172/80...tml#post768279)
ویرایش توسط mst_ab : May 29th, 2013 در ساعت 15:19
یکی از دوستان از فریلسنر پرسیده بود گفته قابل قبول هست ، شما هم به پرسید از پیشتبانی ، البته تیکت من رو که هنوز جواب ندادن !!!
برای تائیده ادرس گواهی از بانک میشه گرفت .
برای مدرک دولتی ، شاید کارت ملی رو قبول کنن که من هنوز جوابش نیومده برام اگه قبول کردن خبر میدم
ولی یک دفعه ترجمه شناسنامه رو قبول کردن ،
ادرس فارسی رو اصلا قبول نمی کنن ، ایشون صد در صد اشتباه می کنن یا اشتباها قبول شده
ویرایش توسط serverfire : May 29th, 2013 در ساعت 15:34
من با یکی از کارمند تقربا رد بالا حرف زدم ، گفت پیگیری میکنم و حداکثر تا یک روز دیگه نتیجه رو میگم
به بینیم چی میشه![]()
دوستان من یه پروژه 800 دلاری دارم، ولی بخاطر همین موضوع فقط 170 تا گرفتم که ببینم چی میشه وضعیت
حالا به صاحب کار داستان رو گفتم و گفتم بیا پولو مستقیم بریز به حساب خودم ولی اون میگه تمام پول رو دیپوسیت کرده تو سایت و اگر راهی باشه پولو برگردونه، پول رو مستقیم به حساب من میریزه. حالا سوال اینه که آیا واقعاً پیمانکارا نمیتونن پول دیپوزیت شده رو بیرون بکشن یا اینکه طرف ما خنگ/زرنگه ؟ اگر میشه و کسی تجربشو داره بگه لطفاً چجوری میشه اینکارو کرد.
ممنون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)