-
4 سای که هاست رایگان لینوکس ارائه میکنند
چهار سایت زیر خدمات هاست لینوکس را بصورت رایگان ارائه میدهند. این سایت ها ارائه دهنده بسیاری از ویژگی های پیشرفته مانند ، دسترسی FTP ، PHP ، MySql ، دامنه های سفارشی و زیر دامنه های رایگان میباشند.
1 ) 000WebHost
2 ) Zymic
3 ) 110 MB Hosting
4) Your Free Hosting
اطلاعات مهم خود را روی این سایت ها قرار ندهید.
-
-
May 27th, 2013 21:06
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : 4 سای که هاست رایگان لینوکس ارائه میکنند
دیگه تو ایران 25 تومن و 30 تومن پولی نیست که بخوایم بجاش کلی ریسک و قعطی و تحریم و... را امتحان کنیم!!!
-
-
عضو جدید
هاست رایگان برای وب مستر های آماتور مناسبه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mirhendi
دیگه تو ایران 25 تومن و 30 تومن پولی نیست که بخوایم بجاش کلی ریسک و قعطی و تحریم و... را امتحان کنیم!!!
یعنی میفرمایید با ۲۵ یا ۳۰ تومن دیگه این ریسک هارو نداریم؟
یه نگاه به بخش انتقادات انجمن بندازی نظرت عوض میشه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cacodemon
یعنی میفرمایید با ۲۵ یا ۳۰ تومن دیگه این ریسک هارو نداریم؟
یه نگاه به بخش انتقادات انجمن بندازی نظرت عوض میشه
اولا اگه از شرکت معتبر بگیرید نه!!
دوما 90% کاهش پیدا میکنه!
-
-

نوشته اصلی توسط
mirhendi
بنده با شما تو این مورد موافق هستم . . .
-
-
August 16th, 2013, 15:10
عضو انجمن
دوستان عزیز منم با نظرات بقیه دوستان موافق هستم.
کاری به هزینه ندارم ولی راه اندازی سایت و قرار دادن اطلاعات بر روی هاست های رایگان واقعا یه ریسک بزرگ هست.
اما به نظر بده هاست های رایگان برای تست خوب هستن که اول سیستم مورد نظر رو از نظر کیفیت و امنیت تست کنید و درصورت راضی بودن از سیستمتون اون رو روی هاستی که خریداری کردید نصب کنید.
ویرایش توسط mizbancity : August 16th, 2013 در ساعت 15:13
-
-
August 28th, 2013, 12:09

نوشته اصلی توسط
IraniyanHost.Co
چهار سایت زیر خدمات هاست لینوکس را بصورت رایگان ارائه میدهند. این سایت ها ارائه دهنده بسیاری از ویژگی های پیشرفته مانند ، دسترسی FTP ، PHP ، MySql ، دامنه های سفارشی و زیر دامنه های رایگان میباشند.
1 )
000WebHost
2 )
Zymic
3 )
110 MB Hosting
4)
Your Free Hosting
اطلاعات مهم خود را روی این سایت ها قرار ندهید.
من به خاطر شرایط کاریم که نمیتونستم از داخل هاست بگیرم از 000WebHost استفاده کردم.همچیش خوبه.اما بعد چند روز همش سرورهای سایت خراب بود.و سایت بالا نمیومد.از یک ساعت گرفته تا 5 6 ساعت.در ماه چندین بار این اتفاق برام می افتاد.و جالبه من فقط 20 مگ رو فضا قرار دادم.اما همش برام میومد که شما 0 مگ از فضای 1500 مگ براتون باقی مونده!
واسه ازمایشی خوبه.اما واسه تجارت یا سایت هایی که آپتایمشون میخوان خوب باشه مناسب نیست
-
تعداد تشکر ها از arashrayan به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2013, 02:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
company_hosting
دوستان به نظرتون سایت های هاست رایگان چه سودی می برن؟
معمولا امکانات را محدود می کنند و اگر بخواهید سایت را گسترش دهید سرویس را با پول ارتقاء می دهند. از آنجا که ارتقا دادن راحت تر از انتقال هست مشتریان خوبی کسب می کنند به شرط اینکه در دوره رایگان به نسبت رایگان بودن مشتری را راضی کرده باشند.
-
-
September 2nd, 2013, 16:13
عضو انجمن
یه سایت ایرانی هم هست که ارائه میده و می خواد سرور ایران هم ارائه بده هاست رایگان farsdc.com
-