نه آقا اين حرفا چيه لطف ميكني وقت نكردي نشد هم موردي نيست
تنكس
من یه قالب phpnuke دارم میخوام وردپرس بشه کسی هست که کمک کنه
اینم لینکش pishtazdownload.com
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
1. خودتون کار تبدیل رو شروع کنید و هرجا به مشکل برخوردید همینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه
2. به دلیل نیاز مالی که دارم تو این چند روز تعطیلی همین رو بدون تیبل و با رعایت اصول سئو (اونایی که بلدم) واستون میزنم و یه وردپرس هم نصب و کانفیگ میکنم (سئو - نصب و تنظیم افزونه های مفید (به تشخیص خودم)) با هزینه 20 تومن (یک کلام)
خواهش![]()
افرا جان ميشه طريقه سازگاري قالب با ابزارك رو توضيح بدي؟
ممنون از لطفت
[SIZE="3"]معرفي قالب از شما ،فارسي سازي از ما
نصب و راه اندازي انجمن با نازلترين قيمت (نمونه كار و شرايط = پيغام خصوصي)
انجمن گفتگوي فروشگاه هاي اينترنتي ايران
برای اضافه کردن ابزارک به قالب باید فایل functions.php رو تو پوشه پوسته ایجاد کنیم
و کد های پایین رو توش مینویسیم
جلوی name اسم ابزارک رو مینویسیم که در پنل مدیریت قسمت ابزارک ها نشون داده میشهکد HTML:<?php register_sidebar(array( 'name' => '', 'before_widget' => '', 'after_widget' => '', 'before_title' => '', 'after_title' => '', )); ?>
before_widget هم کد هایی که قبل از هر ابزارک باید وجود داشته باشه
after_widget کد های مربوط به بعد از ابزارک
before_title کد هایی که باید قبل از عنوان ابزارک باشن
after_title کدهایی که باید بعد از عنوان ابزارک باشن که محتویات ابزارک بعد از کدهای این قمسمت پرینت میشه
خب.. حالا ما یه سایدبار ایجاد کردیم و کدهایی که باید برای ابزارک ها به کار برده بشه رو هم مشخص کردیم
حالا باید محل نمایش این سایدبار رو توی پوسته مشخص کنیم
برای این کار باید کد پایین رو در هر جایی که بخوایم این سایدبار نمایش داده بشه قرار بدیم
من برای سازگار کردن پوسته shop3 (همین که H+R لینکشو گذاشت) با ابزارک کد های پایین رو در فایل function.php نوشتمکد:<?php dynamic_sidebar(1) ?>
کد PHP:
<?php
register_sidebar(array(
'name' => 'right-sidebar',
'before_widget' => '<div id="rightcol-up">',
'after_widget' => '</div></div><div id="rightcol-down"></div>',
'before_title' => '<div id="rightcol-uptext">',
'after_title' => '</div></div><div id="rightcol-body"><div id="righcol-btext">',
));
?>
دوستان يه افزونه خوب براي آمارگيري معرفي كنيد ترجيحا فارسي هم شده باشه
تعداد مطالب
تعداد نظرات
افراد آنلاين
بازديد امروز
بازديد ديروز
و... رو داشته باشه
ممنون
------
راستي تو اين قالب ابزارك دار شده چرا نميشه نظر داد به قالب مربوطه؟
ویرایش توسط Rapid : February 23rd, 2010 در ساعت 12:35 دلیل: اضافه كردن راستي تو اين قالب...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)