-
May 15th, 2013, 21:43
عضو انجمن
پاسخ : پیک نیک هفتگی با همکاران !!؟؟ ( فقط همکاران بیان تو ؛ پوزش )!!!
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2013 21:43
# ADS
-
May 15th, 2013, 23:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
217.219.143.106:27011
شما چطور ورود مکنید واسه من هنوز not respond میده
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2013, 23:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
شما چطور ورود مکنید واسه من هنوز not respond میده

برا منم ههمین طوره
-
تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 00:49
عضو دائم
دوستان با تشکر از راه اندازی سرور من امروز چند دقیقه ای بازی کردم بدون مشکل خیلی خوب بود لذت بردیم .
منتها چند نکته :
1.زمانی که پلیر ها کم هستن مپ رو لیمیت کنید یا در ای یا شیار یا در وسط که اینقدر دوستان دور خودشون نچرخن .
همینطور بهتره که عمل پسندیده ی Rush کردن رو پیشه کنید تا اسنایپر برداشتن و خفت کردن تو بیس خودتون .
2.ترورهای عزیز اون بمب رو برای قشنگی نزاشتن :دی کسی که بمب دستشه با یه نفر کاور بره برای کاشتن بمب من بار ها دیدم بمبر رو کشتند و بمب زبون بسته رو زمین بی صاحب مونده .
3.وقتی پلیر ها کم هستن هرکی واسه خودش هرجا که دوست داره نره :دی من 50 بار مردم به خاطر اینکه کاور نداشتم از پشت و یا ... هرچی تیر زدم جلوی پای دوستان بگم مومن منو کاور کن جلب توجهشون بشه نشد یکی میرفت وسط یکی میرفت ای یکی خفت میکرد جلوی در و ...
4.من چند سالی میشه بازی نکردم به خاطر همین کامند ها رو فراموش کردم کامند مسیج توی بازی چی بود یکی از دوستان لطف کنه به من بگه .
و ...
بهترین پلیر هم تا اینجا که من چک کردم هایپرسرور عزیز بود ایشالله لطف کنن کمی با بقیه دوستان و من بیشتر کار کنن .
اما مورد بعدی تیم عوض نکنید توی بازی من نگاه میکردم 2 نفریم بعد میشدیم 3 نفر یهو میشدیم من تنها معلوم نبود کی به کی بود .
دوستانی که تمایل دارن بازی کنن تیمشون رو اعلام کنن به مدیر سرور یه موقع عوض کردن مدیر کیکشون کنه یه سروسامونی داشته باشه سرور بد نیست .
با تشکر از دوستان و کسانی که زحمت کشیدن برای راه اندازی سرور
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 00:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
---
دوستان با تشکر از راه اندازی سرور من امروز چند دقیقه ای بازی کردم بدون مشکل خیلی خوب بود لذت بردیم .
منتها چند نکته :
1.زمانی که پلیر ها کم هستن مپ رو لیمیت کنید یا در ای یا شیار یا در وسط که اینقدر دوستان دور خودشون نچرخن .
همینطور بهتره که عمل پسندیده ی Rush کردن رو پیشه کنید تا اسنایپر برداشتن و خفت کردن تو بیس خودتون .
2.ترورهای عزیز اون بمب رو برای قشنگی نزاشتن :دی کسی که بمب دستشه با یه نفر کاور بره برای کاشتن بمب من بار ها دیدم بمبر رو کشتند و بمب زبون بسته رو زمین بی صاحب مونده .
3.وقتی پلیر ها کم هستن هرکی واسه خودش هرجا که دوست داره نره :دی من 50 بار مردم به خاطر اینکه کاور نداشتم از پشت و یا ... هرچی تیر زدم جلوی پای دوستان بگم مومن منو کاور کن جلب توجهشون بشه نشد یکی میرفت وسط یکی میرفت ای یکی خفت میکرد جلوی در و ...
4.من چند سالی میشه بازی نکردم به خاطر همین کامند ها رو فراموش کردم کامند مسیج توی بازی چی بود یکی از دوستان لطف کنه به من بگه .
و ...
بهترین پلیر هم تا اینجا که من چک کردم هایپرسرور عزیز بود ایشالله لطف کنن کمی با بقیه دوستان و من بیشتر کار کنن .
اما مورد بعدی تیم عوض نکنید توی بازی من نگاه میکردم 2 نفریم بعد میشدیم 3 نفر یهو میشدیم من تنها معلوم نبود کی به کی بود .
دوستانی که تمایل دارن بازی کنن تیمشون رو اعلام کنن به مدیر سرور یه موقع عوض کردن مدیر کیکشون کنه یه سروسامونی داشته باشه سرور بد نیست .
با تشکر از دوستان و کسانی که زحمت کشیدن برای راه اندازی سرور
در مورد استراتژی بازی چون در یه محل نیستیم و دسترسی voice وجود نداره، از اون مهمتر بچه ها رو نمیشناشیم نمیشه هماهنگ کرد ... بدی ریموت پلی این هست. bomb که drop میشد من تو CT میشستم cover کنم که terror میاد سراغ بمن خفت کنم ....میدیدم کسی اصلا ککش نمیگذه 
در مورد حرفه ای بودن هم لطف دارید بنده هم نزدیک 10 سال بود بازی نکرده بودم تا چند شب پیش... من از طریق message زیاد میگم اما بعید میدونم کسی بخونه :دی
با U ارسال پیام برای تیم هست.
با Y برای کل بازی کنان
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 01:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
HyperServer
در مورد استراتژی بازی چون در یه محل نیستیم و دسترسی voice وجود نداره، از اون مهمتر بچه ها رو نمیشناشیم نمیشه هماهنگ کرد ... بدی ریموت پلی این هست. bomb که drop میشد من تو CT میشستم cover کنم که terror میاد سراغ بمن خفت کنم ....میدیدم کسی اصلا ککش نمیگذه
در مورد حرفه ای بودن هم لطف دارید بنده هم نزدیک 10 سال بود بازی نکرده بودم تا چند شب پیش... من از طریق message زیاد میگم اما بعید میدونم کسی بخونه :دی
با U ارسال پیام برای تیم هست.
با Y برای کل بازی کنان
من تینیجری بیش نبودم که بازی میکردم ولی خوب کلا بازی رو منطقی یاد گرفتم و منطقی بازی میکنم .
کسی نمیخونه متاسفانه پیغام ها رو من بارها تیر میزدم جلوی پای عزیزان ترور آقا توجه به من داشته باش کجا میری اما انگار نه انگار
باید یه پل ارتباطی بین بچه ها باشه سرور خصوصی هست باید هر تیم یه کاپیتان داشته باشه استراتژیک بازی کنن اگر باخت هم پشتش باشه بازم زیبایی بازی به اندازه ی برد به آدم میچسبه .
همکاری نیست و 2 بار برای دوستانی که دیزلت یا کلت معمولی دستشون بود اسلحه خریدم دراپ کردم اما دوستان کلا حواسشون نبود بار ها من پول نداشتم و با کلت اومدم نشد به دوستم بگم یه اسلحه برای من دراپ کنه .
ویس یا هر طور دیگه بهتره یه راه ارتباطی باشه بین دوستان حتی شده کنفرانس یاهو باشه .
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 08:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
---
من تینیجری بیش نبودم که بازی میکردم ولی خوب کلا بازی رو منطقی یاد گرفتم و منطقی بازی میکنم .
کسی نمیخونه متاسفانه پیغام ها رو من بارها تیر میزدم جلوی پای عزیزان ترور آقا توجه به من داشته باش کجا میری اما انگار نه انگار
باید یه پل ارتباطی بین بچه ها باشه سرور خصوصی هست باید هر تیم یه کاپیتان داشته باشه استراتژیک بازی کنن اگر باخت هم پشتش باشه بازم زیبایی بازی به اندازه ی برد به آدم میچسبه .
همکاری نیست و 2 بار برای دوستانی که دیزلت یا کلت معمولی دستشون بود اسلحه خریدم دراپ کردم اما دوستان کلا حواسشون نبود بار ها من پول نداشتم و با کلت اومدم نشد به دوستم بگم یه اسلحه برای من دراپ کنه .
ویس یا هر طور دیگه بهتره یه راه ارتباطی باشه بین دوستان حتی شده کنفرانس یاهو باشه .
سلام و تشکر
اولش اینکه خوب متاسفانه اکثرا فکر میکنن فقط و فقط حق با خودشونه
اما اینطور نیست
دوما از شما تشکر میکنم به خاطر پیشنهادات در مورد تیم ها
سوما یه چت روم راه میندازیم چون اکثر دوستان نمیخوان ای دی بدن
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 08:17
عضو انجمن
سلام و صبح عالی بخیر
امیر جان مشکلی پیش آمده ؟
چت روم که فکر نکنم لازم باشه
لطفا انجمن بازی رو راه اندازی کنید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 08:27
عضو انجمن
دوستان انجمن رو خواستید راه اندازی کنید بنده درخدمتم فقط یه هاست و دامین بدید.
من تو انجمن های پشتیبانی وی بی پشتیبانم
مشکلی نداشته باشید واسه انجمن ، انجمن با من
---------------------------
پ.ن: من که نفهمیدم چجوری وارد بازی بشم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 10:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
217.****************:27011
سلام بهتر بود ای پی رو اینجا قرار نمیدادید
ادیتش کنید این لینک رو قرار بدید
لینک دانلود بازی : Counter Strike | WHT Team
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید