ماهیانه 200 هزار تومان
مشتریان ما
سرور کند نیست بازدید های بالا در کلودلینوکس کمی باعث میشه لود سایت بره بالا.شیواهاست عزیز من آواتار شما رو چند ساله دارم میبینم بعید هست که اینو بگید.مرسی، حتما استفاده خواهیم کرد. ولی احساس می کنم خیلی کند هست!
شما انگار دوست دارید توی تاپیک دعوا راه بندازید دوست عزیز.شما به قول خودتون مدیر هستید درست نیست رفتار اینچنینی انجام میدید.مهم نیست اولین باشن یا آخرین مهم اینه که دوستانه رفتار کنیم نه طلبکارانه.برای من سایت 5 ام بود از cloudflare ندیدم استفاده کنند
رتبه جهانی 1939675 و 31.700 ایندکس
امیدوارم موفق باشند![]()
من خودم اینجا گفتم :ماجرا تمام شد پس بهتره آرامش خودمون رو بهم نزنیم.بله سایت ایشون بازدید بالایی داره این رو گفتم که خیالتون راحت بشه45% 2پردازنده + 256مگابایت رم رو مصرف میکنه سایت ایشوناگر جایی دیدید که بد صحبت کردم عذر میخوام
روی سرور معمولی ایشون رو نمیشه میزبانی کرد.
همینجا بحث خارج از موضوع تاپیک رو متوقف کنید نیازی نیست دعوا کنید طلبکار یا بدهکار نیستید که چند تا ایرانی هستیم.همینکارا رو میکنیم 4 تا کشور که هیجی نمی ارزه به ما میکن ...
ایشاا... دیگه دوستای عزیز بحث رو تموم کنید
یا حق
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
سلام/فقط جهت اطلاع رسانی
دوست عزیز بدون اطلاع از کسی حرف نزنید/ایشون با این نام احتمالا خانم شریفی هستند و همکار مدیر هزار نویس و حتی چند بار برای تمدید و پیگیری ها با ایشون صحبت کردیم...حتی شماره هاشونم نوشتن و بهتره شماره آخری رو ببینید و کسی رو مورد تمسخر قرار ندین
شماره تماس شرکت هزارنویس :
88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (آقای رضا احمدی)
09332354073
معاون ارشد ( خانم نیروانا شریف)
09332354072
بطور کلی میزبانی سایت پربازدید روی کلودلینوکس از نظر صاحب سایت خوب نیست و همین مشکل کند شدن را دارد. لود سایت ایشون برای من خیلی طولانی شد و شاید 4 -5 دقیقه هم طول کشید. البته این اتفاق در ساعات شلوغی سایت می افتد و مثلا الان که خلوت هست مشکلی ندارد.
برای ما ارائه دهندگان سرویس کلود لینوس خیلی خوب هست و سلامت دیگر سایت ها را هنگام شلوغی چند سایت تضمین می کند ولی متاسفانه نازضایتی مشتریان پر مصرف را همیشه به دنبال دارد.
من فقط در تعجبم با این اوضاع لود و کندی چطور این دوستمون اینقدر راضی هست....!
درخواست هاست اشتراکی
برای یک مشتری دعوا می کنین؟
در بخش درخواست هاست اشتراکی پست داده شده پس الزاما یوزر هایی که هاست میفروشند افر بدهند و بروند! نه کسی حق تایید کسی دارد نه کسی حق تخریب
یکبار دیگه به عنوان تاپیک نگاه کنین بد نیست
آقا خواهشن فقط آفر بدین از شماها بعیده بیان اینجا بحث ... کنین --- شما جوری حرف میزنین که ما موندیم از کی بخریم -- آیدی یاهو هم بزارین بیشتر صحبت کنیم
یه سوال دیگه برای سایت با بازدید 5000 هزار در روز چه هاستی خوبه؟
ویرایش توسط elmizina : May 14th, 2013 در ساعت 12:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)