-
May 11th, 2013, 15:42
عضو دائم
پاسخ : سوالاتی در مورد synaptica
ما با دریافت هزینه vsapher میدهیم و این ندادن هم فقط به سیاست کاری مون بر میگرده و بریا کاربرانی که بیش از 3 سرور در یک سرور داشته باشند به رایگان ارائه میدهیم
در ارتباط با این سوال شما بله ارائه میدهد برای پرت 1گیگ 25 دلار هزینه دریافت میکند که توی آفر هاشون قابل مشاهده است برای کولو کیشن و سرور اختصاصی هیچ فرقی ندارد ارائه میدهند
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
May 11th, 2013 15:42
# ADS
-
May 11th, 2013, 15:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
آلما هاست! جوان سرور! آندرگراندسرور! پارس پک! ولت سرور ! آنلاین سرور ! و ..... از همه سرویس داشتم تا حالا...هر کدوم یه جور اذیت میکنند!
چیزی که این وسط همه چیزو خراب میکنه طمع هست! طمع.
خیلی عالیه
این که با همه ما مشکل دارید خیلی جالبه بین 6 اسمی که گفتین و یک و... که توش کلی اسم جا میگیره اگر همه مشکل داشتند بدون مشکل از خودتون هست
هیچ وقت امکان ندارد همه مشکل داشته باشند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2013, 16:13
آلماهست خوب بود ولی اواخر سرویسش کند شده بود
جوان سرور ..فرض کنید یه نفر با تحصیلات حوزوی بیاد و سرویس ارائه شده
آندرگراند سرور پول رو گرفت و اصلا تحویل نداد
ولت سرور خیلی مفصله جریانش و هنوز هم در گردش هست
آنلاین سرور هم که خودتون تضزف آوردین اگه صلاح میدونید که تیکت ها رو بزارم تا ملت فیض ببرن؟! البته من اول تاپیک از شما اسمی نبردم چون ممکن بود مشتری هاتون کم بشه.
تنها مشکلی که من دارم اینه که سطح توقعم بالا هست . حرفم هم ناحساب نیست! میگم که هر کی هر چیزی وعده کرد باید تحویل بده و کم فروشی نکنه با کلمات بازی نکنه! مشتری رو خر فرض نکنه
-
تعداد تشکر ها ازdj_ahmad به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2013, 16:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
جوان سرور ..فرض کنید یه نفر با تحصیلات حوزوی بیاد و سرویس ارائه شده
آندرگراند سرور پول رو گرفت و اصلا تحویل نداد
ولت سرور خیلی مفصله جریانش و هنوز هم در گردش هست
آنلاین سرور هم که خودتون تضزف آوردین اگه صلاح میدونید که تیکت ها رو بزارم تا ملت فیض ببرن؟! البته من اول تاپیک از شما اسمی نبردم چون ممکن بود مشتری هاتون کم بشه.
تنها مشکلی که من دارم اینه که سطح توقعم بالا هست . حرفم هم ناحساب نیست! میگم که هر کی هر چیزی وعده کرد باید تحویل بده و کم فروشی نکنه با کلمات بازی نکنه! مشتری رو خر فرض نکنه
شما یوزر ما هستین؟
مشکلی ندارد یک تاپیک انتقاد بزنید و منتظر باشید تایید بشه و همچنین اگر فکر میکنید تایید نمیشه بزنید بهم لیمک امانتتون رو بدهید به تمام مدیران ارسال کنم تا تایید کنند و اونجا به سوالات و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم .
بنده شخصیت خودم را در حدی نمیبینم که بخواهم توی چنین تاپیکی با یک موضوع دیگر و در بخشی غبر از بخش مربوطه که واقعا تربیت ما رو میرسونه اگر بخواهیم در این تاپیک درباره این بجث کنیم
شما تاپیک در بخش مربوطه بزنید و به بنده اطلاع بدهید تا بیام و تمام سوال ها و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم
* فقط حنما اطلاع بدهید چون سرمون انقدر شلوغ است که وقت بودن در انجمن برایمان خیلی کم یاب شده است ، جدیدا هم روی هاست دانلودمون داریم کار میکنیم که تا چند روز دیگر قابل ارائه خواهد بود که اگر اطلاعات مربوط به سخت افزار و دیتا سنتر را مشاهده کنید به هیچ گاه رد نخواهید کرد
امید وارم همیشه موفق باشید
با سپاس
عیسی لو
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2013, 16:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
فدات شم اون سه تا رو به منم معرفی کن.
هرکی vsphere بده مدال شجاعت شوالیه بهش باید داد!
پیام خصوصی شد.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
May 11th, 2013, 16:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
فدات شم اون سه تا رو به منم معرفی کن.
هرکی vsphere بده مدال شجاعت شوالیه بهش باید داد!
نیازی به مدال شجاعت نیست کسی که از کار خودش اطمنان داشته باشه - مشکل شما این بوده که بیشراز جاهایی گرفتید که قمیت ارزونتری داشتن همیشه قیمت ارزون نشانه بیکیفیتی و قیمت بالا نشانه باکیفیت بودن نیست ولی خوب یک اصلی هست که میگه هرچقدر پول بدین اش میخورید
پی نوشت: ایشون از ما سرویسی نداشتن
یه سرچی کنید توی انجمن حداقل از 3 سال پیش امون زمان که کمتر کسی از esxi-esx استفاد میکرد ما استفاده میکردم و توی کلیه تاپیکهامون هم نوشتم هرکی خواست پنل بهش میدم
به جرعت میتونم بگم زمانیکه کمتر از انگشتان دست کسی میدونست پنل چیه و یا پنل به کابر میداد توی همه افزهامون اعلام میکردم که پنل هم میدم
لینک یکی از تاپیکها اون زمان
April 7th, 2010
دیتا سنتر : singlehop امریکا
مجازی ساز : VMware ESX 4
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : لینوکس و ویندوز
کنترل پنل مدیریت VPS : دارد
قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس
تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند
توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا4 روز فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
فروش ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندوز ازدیتا سنتر singlehop
ویرایش توسط MagicVps.Com : May 11th, 2013 در ساعت 16:32
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
May 11th, 2013, 16:31

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما یوزر ما هستین؟
مشکلی ندارد یک تاپیک انتقاد بزنید و منتظر باشید تایید بشه و همچنین اگر فکر میکنید تایید نمیشه بزنید بهم لیمک امانتتون رو بدهید به تمام مدیران ارسال کنم تا تایید کنند و اونجا به سوالات و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم .
بنده شخصیت خودم را در حدی نمیبینم که بخواهم توی چنین تاپیکی با یک موضوع دیگر و در بخشی غبر از بخش مربوطه که واقعا تربیت ما رو میرسونه اگر بخواهیم در این تاپیک درباره این بجث کنیم
شما تاپیک در بخش مربوطه بزنید و به بنده اطلاع بدهید تا بیام و تمام سوال ها و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم
* فقط حنما اطلاع بدهید چون سرمون انقدر شلوغ است که وقت بودن در انجمن برایمان خیلی کم یاب شده است ، جدیدا هم روی هاست دانلودمون داریم کار میکنیم که تا چند روز دیگر قابل ارائه خواهد بود که اگر اطلاعات مربوط به سخت افزار و دیتا سنتر را مشاهده کنید به هیچ گاه رد نخواهید کرد
امید وارم همیشه موفق باشید
با سپاس
عیسی لو
اعتماد بنفستون قابل تحسینه! چرا تاپیک انتقادی؟! مگه انتقاد تو کته بعضی ها میره؟! دست آخر انتقاد هم کنیم فکر کنم همون طور که توی قسمت پشتیبانی پاسخ دادید شماره دیتاسنتر رو توی آمریکا خواهید داد!
بهترین راه اینکه از شما سرویس تهیه کنن! اونقت کاملا متوجه میشن که من چی عرض میکنم
-
تعداد تشکر ها از dj_ahmad به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2013, 16:31
عضو دائم
لینک یکی از تاپیکها اون زمان
April 7th, 2010
دیتا سنتر : singlehop امریکا
مجازی ساز : VMware ESX 4
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : لینوکس و ویندوز
کنترل پنل مدیریت VPS : دارد
قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس
تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند
توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا4 روز فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
فروش ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندوز ازدیتا سنتر singlehop
از قدیم گفتن جوینده یابنده هست
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
May 11th, 2013, 16:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نیازی به مدال شجاعت نیست کسی که از کار خودش اطمنان داشته باشه - مشکل شما این بوده که بیشراز جاهایی گرفتید که قمیت ارزونتری داشتن همیشه قیمت ارزون نشانه بیکیفیتی و قیمت بالا نشانه باکیفیت بودن نیست ولی خوب یک اصلی هست که میگه هرچقدر پول بدین اش میخورید
پی نوشت: ایشون از ما سرویسی نداشتن
یه سرچی کنید توی انجمن حداقل از 3 سال پیش امون زمان که کمتر کسی از esxi-esx استفاد میکرد ما استفاده میکردم و توی کلیه تاپیکهامون هم نوشتم هرکی خواست پنل بهش میدم
به جرعت میتونم بگم زمانیکه کمتر از انگشتان دست کسی میدونست پنل چیه و یا پنل به کابر میداد توی همه افزهامون اعلام میکردم که پنل هم میدم
سلام بر مجیک وی پی اس عزیز
دادن پنل اصلا ملاک نیست ما اولش به همه میدادیم تاپیک های 1-2 سال پیش ما رو ببینید ارائه میدادیم اما اربران به دلیل مشکلاتی که برایمان ایجاد میکردند نمی دادیم
خیلی ها لینوکس داشتند تیکت میدادند آقا میشه یک لحظه ویندوز بدهید یک کاری با وی اس فر کنم ؟؟؟ این ساده ترین و پیش پا افتاده ترینش بود به خاطر دردسر های چنینی دیگر ارائه نکردیم وبرای ریستارت ماژول در داخل خود whmcs قرار دادیم که کاربران راحت تر باشند چون اون نیاز به داشتن برنامه و... سرعت بالا و ... دارد ولی این شما هر جایی باشید فقط به اینترنت دسترسی داشته باشید تمام است به تازگی داریم روی ماژول پیامکی کار میکنیم که طرحش اولین بار است داخل ایران داره برگذار میشه که انشا الله اگر انجام شد خبرش را خواهیم داد بدین صورت است که کاربر با ارسال پیامک سرورش را میتواند ریستارت یا خاموش و یا روشن بکند که طرح جالب و نوعی می باشد و همچنین گزارش آپتایم پیامکی که به زودی راه اندازی خواهد شد و برای کاربرانی که بخواهند فعالل خواهیم کرد
در کلیت کار پنل وی اسفر جز دردسر های آن اعم از کوچک ترین موردش که ساخهت و دادن دسترسی است تا برای کاربرانی که میخواهند آموزش دادن و.. ندارد
| onlineserver.ir
-
-
May 11th, 2013, 16:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
....
لطفا مستندات خودتون رو ارائه دهید! اول اینکه کاربر ما بوده اید. دوم اینکه مشکل کندی داشتید و اعلام کردید به ما و مشکل را پیگیری نکردیم.
در غیر این صورت گزارش پست خلاف قوانین سایت ارسال میشه.
چون تا به این لحظه آلماهاست جزو معدود شرکتهای هاستینگ در ایران میباشد که شاید بتوان گفت انتقاد از سرویس دهی آن نزدیک به 0 میباشد!
ویرایش توسط AlmaHost : May 11th, 2013 در ساعت 16:44
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-