-
April 25th, 2013, 21:31
عضو انجمن
درخواست بانک شماره موبایل همراه اول و ایرانسل
سلام دوستان میخوام بانک شماره های همراه اول و یا ایرانسل چند تا شهر رو بخرم یا اگه کسی فری میده بهتر شهر ها عبارت اند از ترکمنچای از آذربایجان شرقی و میانه از آذربایجان شرقی فقط شماره ها جدید باشن یا اگه کسی نمیفروشه سایتی یا شخصی رو معرفی کنه یا مارو راهنمایی کنه تا بتونیم این بانک شماره رو بگیریم ممنون از همه
-
-
April 25th, 2013 21:31
# ADS
-
April 26th, 2013, 00:12
عضو انجمن
پاسخ : درخواست بانک شماره موبایل همراه اول و ایرانسل
-
-
April 26th, 2013, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alidini
سلام دوستان میخوام بانک شماره های همراه اول و یا ایرانسل چند تا شهر رو بخرم یا اگه کسی فری میده بهتر شهر ها عبارت اند از ترکمنچای از آذربایجان شرقی و میانه از آذربایجان شرقی فقط شماره ها جدید باشن یا اگه کسی نمیفروشه سایتی یا شخصی رو معرفی کنه یا مارو راهنمایی کنه تا بتونیم این بانک شماره رو بگیریم ممنون از همه
با سلام
شماره های مورد نظر(البته همراه اول) رو روی پنل کاربری داریم در صورتی که تمایل دارید میتونید با پنل در اختیارتون قرار دهیم.
موفق باشید
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
-
-
April 27th, 2013, 14:15
عضو انجمن
نخیر ممنون خودمون پنل داریم حدود 2300 تا شماره همراه اول داره میخواستم بدونم نمیشه از جایی شماره های بیشتری تهیه کنم؟
-
-
عضو انجمن
چی شد کسی نمی فروه لیست شماره هارو؟؟؟
-
-
دوست عزیز شماره شهر که نه ولی بانک شماره موبایل اصناف و مشاغلو دارم که حدود 288000شماره هستن با بانک اطلاعاتی شرکت های ایران میدمش 15 تومن خواستید در خدمتیم
-
-
عضو انجمن
نه دادا نیاز به شماره های شهر ترکمنچای دارم
-
-
عضو جدید
زنگ بزنید به این شماره : 09139627106 . محسن صباحی
-