سامانه هوشمند ارسال،دريافت و مديريت پيام كوتاه رايگان + وب سرويس (وردپرس،فرر و....) پ خ
اينترنت پرسرعت ADSL2 تا سرعت 2048 براي كاربران خانگي در سراسر كشور / بدون هزينه فعالسازي (سفارش پ خ )
من اگر سرویس خوبی پیدا نکنم 100% میرم سراغ وایمکس
آقا مبین نت یا ایرانسل؟
شبانه رایگان ایرانسل نداره؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سامانه هوشمند ارسال،دريافت و مديريت پيام كوتاه رايگان + وب سرويس (وردپرس،فرر و....) پ خ
اينترنت پرسرعت ADSL2 تا سرعت 2048 براي كاربران خانگي در سراسر كشور / بدون هزينه فعالسازي (سفارش پ خ )
بنده هم غیر از این نگفتم ، گفتم سرویس دهنده میتونه بررسی کنه کیفیت خطوط تحت پوشش اون منطقه ی مخابراتی رو و بعد هزینه کنه اونجا تجهیزات قرار بده ..
در كل با حرف شما موافقم
ولي خوب واقعا و بهتر بگم عملا چنين چيزي مقدور نيست براي شركت ها
سلام
من 512 شرکتی دارم که برای گرفتنش حتی رفتم از رئیس اداره کل مخابرات منطقه 2 تهران نامه گرفتم بردم مرکز مخابراتی!! نمی خواستن بدن با نامه دهنشون آن چنان بسته شد که ظرف 2 ساعت رانژه کردند. از اونجایی که ضریب اشتراکش 1 به 8 هست و اکثر کاربرانشون 128 دارند روزهایی که اختلالات و قطعی نداشته باشه سرعت دانلود رو 64 تا 70 هست. هرچند که به دلیل نزذیکی به روزهای مهم یه سری اختلالات گاه بی گاه در کشور هست که ظاهرا سراسری هست چئن هفته ای دو سه روز امکان دسترسی سرورهای خارج از کشور مخصوصا از آمریکا به دروازه برخی بانک ها از جمله ملت رو می بندند.
در کل 512 مخابرات بد نیست ولی پشتیبانی کلا نداره!
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
واسه من عالی شده این روزا
مدتی هست که گفته میشه مشکل اختلالات کشوری دوباره برگشته کاری به علتش نداریم.ولی من مدتی هست که غیر از صبح از ظهر تا نیمه شب تقریبا اکثرا ساعات پینگم به 4.2.2.4 بالای 500 هست و الان که دارم این پست رو میدم 1000 هست. چندین بار که با 2020 تماس گرفتم یا گفتند مشکل کشوری هست که بخشی هست و خیلی موقع ها همون لحظه که پینگ بالا بوده مثل دیروز گفتند پهنای باند مرکز مخابراتی شما پر شده که با ریبوت کردن سرور مشکل برای 10 15 دقیقه حل میشه ولی دوباره روز از نو روزی از نو.حقیقتا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم مشکل من اینه که غیر از مخابرات هیچ ارائه دهنده دیگه سرویس در منطقه ما نمیده. وگرنه تا الان 100 بار منتقل کرده بودم.یکی بهم راهکار بده چیکار کنم که اینا مشکل من رو حل کنند
درود
پینگ 4.2.2.4 من 47 و 8.8.8.8 من روی 34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)