-
April 14th, 2013, 15:38
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
alidini
دوست عزیز گفتم که ایمپورت میگیرم ولی بعد از گذاشتن روی هاست جدید جواب نمیده و به صفحه پرداخت ها انتقال پیدا نمیکنه اگه کسی میتونه کمک کنه بگه اطلاعات هاست قبلی و جدید رو بگم برام انجام بده
درود! در صورتی که هنوز مشکلت حل نشده میتونی اطلاعاتت رو برام پ.خ کنی تا کمکت کنم دوست عزیز.
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-
-
April 14th, 2013 15:38
# ADS
-
April 14th, 2013, 16:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nekooee
با سلام
من بعد از کلیک بر روی پرداخت در freer به جای انتقال به سایت تک پرداخت با صفحه سفید روبرو میشم. یعنی روی این آدرس صفحه سفید میشه:
gateway.php?random=613823729
این ایراد از اسکریپت هست یا طرف شما؟ چون تازه حسابم رو تأیید کردید ولی پرداخت انجام نمیشه.
من قبلا هم این اسکریپت رو برا یخودم نصب کرده و از حساب شما استفاده کردم مشکلی نبوده. اینبار نمیدونم چرا صفحه سفید میشه... ؟
کسی راه حلی نداره؟؟ مشکل از من هست یا تک پرداخت؟؟
-
-
April 14th, 2013, 18:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alidini
مشکل اسکیپت سایت منم دقیقا همینه مثلا بالا روی گت وی گیر میکنه و نمیره به درگاه.
دوست عزیز ، منم همین مشکل رو دارم ! اما کافیه وقتی روی صفحه ی سفید گیر می کنه ۱۵-۲۰ ثانیه صبر کنی ! بعد ریدایرکت میشه !! به نظر من به هاست هم می تونه مرتبط باشه ! چون روی دو تا هاست تست کردم روی یکیش بیشتر این مشکل رو دارم ! دوستانی که مجرب هستن بیشتر ممکنه بدونن
-
-
April 14th, 2013, 21:43
عضو انجمن
من 5 دقیقه هم صبر کردم نمیره. نباید مشکل از اسکریپت باشه شاید از طرف خود تک پرداخته. من با همین تنظیمات روی سرور خودم و اکانت خودم میره اما روی سرور دوستم با اکانت خودش میره روی اون url گیر میکنه.
من حتی دوباره نصب کردم و هیچکاری نکردم فقط پلاگ این تک پرداخت نصب کردم و بعد زدم پرداخت دیدم باز هم میره روی اون صفحه سفید گیر میکنه...
چه کار کنیم حالا؟؟
-
-
April 14th, 2013, 21:59
عضو انجمن
مشکل رو پیدا کردم. یک فایل takpardakht.pl باید تو زیر پوشه زیر باشه:
public_html/payment/templates/templates
ولی تو پوشه :
public_html/pay2/templates
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
-
-
April 14th, 2013, 22:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nekooee
مشکل رو پیدا کردم. یک فایل takpardakht.pl باید تو زیر پوشه زیر باشه:
public_html/payment/templates/templates
ولی تو پوشه :
public_html/pay2/templates
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
دادا ن مشکل شما رو دارم اگه میشه دقیق تر توضیج بدید
-
-
April 14th, 2013, 23:20
عضو انجمن
شما برو تو مسیر پوشه Freer که نصب کردی و بعد برو تو زیر پوشه templates اینجا چند تا پوشه و یک فایل هست اسم فایل takpardakht.pl هست. از اون چندتا پوشه هم باز یکی اسمش همین templates هست. حالا این فایل رو انتقال بده به اون پوشه Templates درست میشه. اونجا چند فایل دیگر هم با پسوند pl هست که تک پرداخت هم باید بره کنار اونها.
اینجا دو تا پوشه به یک نام در هم هست و تک پرداخت دراسکریپت جدیدش اشتباه گذاشت و فقط یک templates قرار داده در حالی دو تا پشت هم باید قرار میداده.
-
-
April 14th, 2013, 23:29

نوشته اصلی توسط
GG.BuZz
آقا لطفا به داد ما برسید چجوری میتونم پسورد مدیریت رو تغییر بدم
هرکاری میکنم نمیاد بالا
با پرداخت هزینه آموزش اموزش میدم که چه طور باز یابی کنید لازم نیست به قول دوستمو بری اسکریپت نصب کنی
-
-
April 14th, 2013, 23:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farzin11
با پرداخت هزینه آموزش اموزش میدم که چه طور باز یابی کنید لازم نیست به قول دوستمو بری اسکریپت نصب کنی
1 - وارد هاستت شو
2 - قسمت phpmyadmin
3 - اسم دیتابیس مریوطه رو از جدول سمت چپ انتخای کن
4 - فولدر Config رو کلیک کن
5 - edit رو بزن
6 - قسمت config_admin_password پسورد جدید رو انتحاب کن و varchar رو رو MD5 تنظیم کن
7 - go رو بزن
8 حله
-
تعداد تشکر ها از yassale به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2013, 00:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yassale
1 - وارد هاستت شو
2 - قسمت phpmyadmin
3 - اسم دیتابیس مریوطه رو از جدول سمت چپ انتخای کن
4 - فولدر Config رو کلیک کن
5 - edit رو بزن
6 - قسمت config_admin_password پسورد جدید رو انتحاب کن و varchar رو رو MD5 تنظیم کن
7 - go رو بزن
8 حله

ایول! تیرش به سنگ خورد!
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-