این همه میگید وارز هاست ، لینک هم بذارید تشابه اسمی پیش نیاد !
مثل این : میزبانان - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت
این همه میگید وارز هاست ، لینک هم بذارید تشابه اسمی پیش نیاد !
مثل این : میزبانان - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
دوست عزیز وارز هاست یه زمانی معروف بود و همه میدونن کی و چی هست
ولی الان دیگه قابل اطمینان نیست هزینه بالایی میگیره و بدترین سرویس و پاسخگویی رو داره کلا کارو تلاش ما رو از بین برده و فکر میکنه فقط ایشون مهم هست
بعد از چند روز میاد میگه اقا ما انقدر به دلار پول دادیم به خاطر شما
دیگه این حرفاش مسخره شده دیگران دارن کار میکنن و فقط ایشون هر روز مشکل داره
منکه این ماه اخرم هست واقعا دیگه این وارز هاست بی ارزش شده
جالب اینجاست این ماه منو وادار کردن که مبلغ بیشتری واریز کنم بعد از واریز دیگه ما رنگ سرور ندیدم قبلا هم که یک بار کل اطلاعات ما روی سرورالمان ایشون از بین رفت
مشکلات همیشه و همه جا هست.هیچوقت هیچ جایی بدون مشکل نبوده و نیست. بالاخره اتفاق هست پیش میاد. کسی هم دوست نداره از نون خوردن بیفته! البته اگر برخی سرویس دهندگان تازه به دوران رسیده از آب گل آلود ماهی نگیرند . بگذارند بقیه به درستی کار کنند. در هر حال صبوری کنید تا مشکلات وارز هاست حل بشه...
موفق باشید
وارز هاست بازم مشکل دار شد
سایتشون که بالا نمیاد
Down for Maintenance
سرور هلند هم انگار دان شده.
آبرمون رسما رفت دیگه.
واقعا متاسفم برای این وارز هاست. ما که دیگه آخرین ماه بود تمدید کردیم.
به سلامت ایشالا موفق باشن
دوستان بعد از این قطعی ها سرور هم که درست شده بود هیچ کدام از قسمت های administrative tools توی ویندوز مثل iis , service ,... باز نمیشد و مجبور شدم از 50 گیگ اطلاعات بکاپ بگیرم و ویندوز عوض کنم . به نظر شما می تونه مشکل مربوط به همون قطعی ها باشه ؟
واسه من هم مشکل دار شده بود هفته گذشته که خودمون نتونستیم درست کنیم
بعد کلی مشکل آخر سر به دایرکت ادمین ایمیل زدیم و اونها درست کردن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)