-
March 3rd, 2013, 00:04
پاسخ : اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ

نوشته اصلی توسط
napster
ببین عزیزم من اگه الان بچه دار شده بودم احتمالا الان بچم هم سن تو بود،اگه پستامم ببینی میبینی طرز حرف زدنم این نیست اما جلو کسی که سطحش همینه باید اینجور حرف زد
خدا انشالا به شما هم يک پسر بده تا شائن شما بالا بره و صحبت کردن تو جمع رو ياد بگيريد.
من دارم راهنماییت میکنم که یه دستی به اسکریپتت بکشی (البته اونی که نوشته) بعد میای جوک تحویل میدی.
بهتره اين حرف رو يک نيروی فنی که حداقل از برنامه نويسی يک شناخت داره بزنه. شما اگر روزمه قوی ای در اين زمينه (برنامه نويسی) داريد ارائه بديد تا زمانی که در مورد اين نرم افزار صحبت ميکنيد کسی به حرف های شما نخنده
-
-
March 3rd, 2013 00:04
# ADS
-
March 3rd, 2013, 00:05
عضو جدید
فقط یه جوون ایرانی میتونه گوشی دو میلیونیش رو دو هزار تومن شارژ کنه
:

))))))))))))
http://mablagh.ir
-
-
March 3rd, 2013, 00:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
خدا انشالا به شما هم يک پسر بده تا شائن شما بالا بره و صحبت کردن تو جمع رو ياد بگيريد.
بهتره اين حرف رو يک نيروی فنی که حداقل از برنامه نويسی يک شناخت داره بزنه. شما اگر روزمه قوی ای در اين زمينه (برنامه نويسی) داريد ارائه بديد تا زمانی که در مورد اين نرم افزار صحبت ميکنيد کسی به حرف های شما نخنده

من رزومم رو به تو ارائه بدم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! اگه ببینیش که نمیدونی از کدوم ور باید بگیریش 
بیخیال برنامه نویس دیگه واسه شبی بسه،واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
:

))))))))))))
-
-
March 3rd, 2013, 00:11

نوشته اصلی توسط
napster
چه پسره گلی واقعا حال کردم با این ادبت

میدونی اصن یه جورایی شرمندم کردی که گفتی
هر کوفتی در شان بچهای این انجمن نیست

انشاالله اسکریپتت بگیره و بتونی بازم از این قبیل اسکریپتا بدی بیرون تا مشکلات همه حل شه

البته بيشتر از اين هم از شما انتظار نميرفت.
اسکريپت گرفته و شما ميتونيد از تعداد دانلود شدن اون متوجه اين موضوع بشيد.
-
-
March 3rd, 2013, 00:14

نوشته اصلی توسط
napster
من رزومم رو به تو ارائه بدم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! اگه ببینیش که نمیدونی از کدوم ور باید بگیریش

بیخیال
برنامه نویس دیگه واسه شبی بسه،واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
بهتر بود به جای سفسته و فرافکی چيزی که در چنته داشتيد رو روو ميکرديد. هر چند که بنده اطمينان دارم شما تو زندگيتون کلا 10 خط کد هم برنامه نويسی نکرديد
چون اگر اينکار رو کرده بوديد الان ميتونستيد از خودتون دفاع کنيد.
به هر حال پيشنهاد ميکنم در اموری که تخصص نداريد دخالت نکنيد چون نتيجه اون چيزی نيست جز مشخص شدن ماهيت و طرز فکر شما برای ديگران. از قديم گفتن: تا مرد سخن نگفته باشد - عیب هنرش نهفته باش
-
-
March 3rd, 2013, 00:15
واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
مرسی ازينکه با اسپم های بی محتواتون تاپيک اين نرم افزار رو بالا نگه داشتيد.
-
-
March 3rd, 2013, 00:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
مرسی ازينکه با اسپم های بی محتواتون تاپيک اين نرم افزار رو بالا نگه داشتيد.

یه چیز دیگه هم میگن،بهتر است دهان خود را ببندیم و ابله به نظر برسیم تا آن را باز کنیم و همه شک و تردید ها رو از بین ببریم (انو خوب آویزون گوش ت کن)
آمار هم از پیغام خصوصی های به من و سوال راجب سامانه میشه
دیگه واقعا وقت حرف زدن با تو رو ندارم (انو گفتم که نیای یه پست بدی و ذوق مرگ بری و فک کنی جواب دادی باز (اینو از سطح افکارت گفتم))
:

))))))))))))
-
-
March 3rd, 2013, 00:31

نوشته اصلی توسط
napster
یه چیز دیگه هم میگن،بهتر است دهان خود را ببندیم و ابله به نظر برسیم تا آن را باز کنیم و همه شک و تردید ها رو از بین ببریم (انو خوب آویزون گوش ت کن)
خوب بود اگر اين موضوع رو آويزه گوش خودتون کرده بوديد و از ابتدا تو يک جمعی که همه دارن در مورد يک نرم افزار و قابليت های اون حرف ميزنن در مورد dns و هاست و اين موارد صحبت نميکرديد.
اينطور هنرتون نمايان نميد.
آمار هم از پیغام خصوصی های به من و سوال راجب سامانه میشه
خوب بهتون تبريک ميگم که تونستيد با پريدن تو تاپيک ديگران دو تا مشتری برای کار خودتون جذب کنيد. هر زمان تعداد پيام های خصوصی رسيده به شما از تعداد دانلود اين نرم افزار و تعداد بارهایی که اين پست توسط کاربران مشاهده شده رسيد اونوقت نشون ميده در س ر ق ت کاربران از تاپيک ديگر موفق بوديد 
دیگه واقعا وقت حرف زدن با تو رو ندارم (انو گفتم که نیای یه پست بدی و ذوق مرگ بری و فک کنی جواب دادی باز (اینو از سطح افکارت گفتم))
بنده به شخصه از ابتدا وقت حرف زدن با شما رو نداشتم و قطعا اگر تو اين تاپيک نپريده بوديد وسط کاری به کارتون نداشتم. واقعا اگر تو اين تاپيک دخالت کودکانه نميکرديد کسی کاری به کار شما نداشت. به هر حال از ابتدا پيشنهاد کردم کارتون رو در يک تاپيک مجزا دنبال کنيد و بی دليل سعی نکنيد از تاپيک ديگران برای کار خودتون کاربر ب د ز د ی د
ویرایش توسط samansystems : March 3rd, 2013 در ساعت 00:54
-
-
March 3rd, 2013, 00:40
به اطلاع دوستان برسونيم يکی ديگه از دوستان هم سامانه رو نصب کردن و سايتشون فعال هستش:
http://www.2ee.ir
-
-
March 7th, 2013, 01:00
خرید کارت شارژ
اين هم نمونه ديگه
-