سلام
قیمت شما چقدر است ؟
و اینکه ، ایمیل ها در چه قالبی هستند ؟
یعنی میخوام بدونم، قالبشون چطوری با , جدا شده؟! که راحت تو اسکریپت ارسال ایمیلمون ایمپورت بشه ..
سلام
قیمت شما چقدر است ؟
و اینکه ، ایمیل ها در چه قالبی هستند ؟
یعنی میخوام بدونم، قالبشون چطوری با , جدا شده؟! که راحت تو اسکریپت ارسال ایمیلمون ایمپورت بشه ..
دوست عزیز این کار برای این هست که اعتماد کنید و بدونید مدیر سایتی هستم و قضیه کلاه برداری نیست
به نظرتون نهایتا چند نفر میخوان بیان این تست رو دانلود کنن؟؟؟
با 10-20 تا ایمیل اضافه شدن به نظرتون به جایی میرسم؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه 500 تا ادد لیست یاهو دارم اونارو جمع میکنم که 100 تاشون آنلاین هستن همیشه و همشون فعال...که البته توی این پکیج قرارشون میدم...
ویرایش توسط AliFatehi : February 24th, 2013 در ساعت 17:45
باید معلوم بشه این لیست همون هایی هست که تو اینترنت ریخته یا نه !!!! شما به من پخ کنید
ممنون میشم
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
دوست عزیز یه اسکریپت هست یه فایل php اونم به شما بصورت رایگان میدیم...
تنها ایرادی که داره تست صد در صد توی اینباکس رو نمیده 50% اینباکس 50% اسپم
اما خیلی ها هستن اسپمشونو هم چک میکنن...
برای اینکه یه خدمت کرده باشیم
دانلود 5000 ایمیل تست اینجا درخواست بدید تا لیست ایمیل ها بصورت رایگان در اختیارتون قرار بگیره...
با سلام.
شرایط و قیمت پی ام شود؟
با تشکر.
2.000.000 میلیون ؟ یعنی دقیقا چقدر ؟
یعنی دو میلیون ضرب در دو میلیون یا دو میلیون به توانِ دو میلیون ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)