-
February 23rd, 2013, 16:59
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
دوست عزیز اینجا جای توهین کردن نیست
لطفا اگر حرف شما فکر میکنید درسته با منطق جواب بدید
اگر هم فکر میکنید بی منطق است پس بهتره این تاپیک را ترک کنید
چرا که صداقت اقای دویده ( گلدیس وب ) ثابت شده است و با حرافی افرادی مثل شما سابقه درخشان ایشون خراب نمیشه
این مباحث در این انجمن فقط باعث خراب شدن و پایین امدن اعتبار این انجمن میشه که به نظر من بهتره قضیه را تمام کنید
-
تعداد تشکر ها از smail_f به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2013 16:59
# ADS
-
February 26th, 2013, 22:01
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
ضمن سپاس باید عرض کنم سایت سرور ورک یا همون ایران دیتا سنتر که نمی دونم رابطشون با هم چیه که ازشون یکی دو ماه قبل هاست گرفته بودم شب گذشته مبلغ واریزی که برای یک ماه هاست گرفته بودند رو به حسابم واریز کردند
با تشکر
ویرایش توسط internet : February 26th, 2013 در ساعت 22:05
-
-
February 26th, 2013, 22:02
همچنان به دنبال هاست مناسب هستم یکی از دوستان هم زحمت کشیده و هاست کرده ولی نمی دونم چی شده که بک آپ ریستور نشده البته همون بک آپی بوده که چندین هاست ریستور شده و هیچ مشکلی نداشته
-
-
February 26th, 2013, 22:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
همچنان به دنبال هاست مناسب هستم یکی از دوستان هم زحمت کشیده و هاست کرده ولی نمی دونم چی شده که بک آپ ریستور نشده البته همون بک آپی بوده که چندین هاست ریستور شده و هیچ مشکلی نداشته
سلام
ما میتونیم میزبانی کنیم شما را
سایت های پربازدید زیادی را میزبانی میکنیم
اگر نیاز به نمونه داشتید، پ خ بدید لطفا
الماس هاستینگ | AlmasHosting
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2013, 22:13

نوشته اصلی توسط
3245
سلام
ارادت
سلام
ممنون پیام خصوصی می کنم
با تشکر
-
-
February 26th, 2013, 23:45

نوشته اصلی توسط
3245
سلام
ارادت
با این دوستمون به توافق نرسیدیم
سایر دوستان اگه پیشنهاد دارند در خدمتشون هستم
با تشکر
-
-
February 27th, 2013, 21:27
همچنان به دنبال هاست مناسب ماهیانه و به همراه یک الی دو هفته تست
با تشکر
-
-
March 1st, 2013, 23:41
همچنان سایت دوون هست و دنیال یه هاست مناسب که بتونه یه سایت ورد پرس رو پشتیبانی کنه؟!
با تشکر
-
-
March 2nd, 2013, 01:28
عضو دائم
دوست عزیز با مواردی که در مورد استفاده از روبات در سایت شما خواندیم شما نباید سایت خود را در زمره سایت های وردپرسی پربازدید قرار دهید چرا که سایت شما از آن ها هم حدا اقل یک پله پرمصرف تر است.
ما الان سایت های پربازدید وردپرسی را به قیمت ماهانه 70 هزار تومان سرویس می دهیم که خب طبق مطالب ذکر شده در تاپیک شما اصلا قصد پرداخت همچین هزینه ای ندارید. البته این سرویس پربازدید ما هم مطمئنا پاسخگوی سایت شما که پرمصرف تر از آنها می باشد نیست.
شما باید به فکر کانفیگ کردن سرور مجازی خوب برای سایت خود باشید و یا اینکه با داشتن و اداره کردن این سایت خود خداحافظی کنید.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2013, 01:34
ماهانه 35 تومان البته باید مصرف دقیق در طول روز چک بشه
اگر قصد داشتید به ما اطلاع بدید
-