-
February 6th, 2013, 01:01
عضو انجمن
فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی | اول تست کنید بعد پرداخت کنید
ویرایش توسط da6276 : August 18th, 2014 در ساعت 18:17
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2013 01:01
# ADS
-
February 14th, 2013, 20:19
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند

نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
من دوتا سرور ازشون گرفتم
پشتیبانی عالیه ، فراتر از انتظاره
سرورها روان و قوی هستند
سرعت ها همونطوریه که گفته شده
ریموت با سرعته خوبیه
و مهم تر ازهمه اینکه واقعاً شخص با سوادی هستند ایشون من پیشنهاد می کنم اگر می خواید سرور پرسرعت و بدون دردسر با پشتیبانی عالی داشته باشید
حتماً از ایشون تهیه کنید
الیته قیمت هاشون هم مناسبه
ممنون مهندس شما به ما لطف دارید ،کاری بیشتر از انجام وظیفه انجام ندادم
خوشحالم که راضی هستید
موفق باشید
-
-
February 14th, 2013, 20:26
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
-
-
February 16th, 2013, 02:51
عضو انجمن
1عدد رم 1 تحویل داده شد
از دوستانی که از ما وی پی اس تهیه کرده اند خواهشمندم نظرشون رو همین تاپیک عنوان کنن
-
-
February 16th, 2013, 16:57
عضو انجمن
2عدد وی پی اس دیگر تحویل داده شد
فروش همچنان ادامه داره
-
-
February 16th, 2013, 17:48
یه سرور تحویل گرفتیم ازشون خیلی سریع کمتر از 20 دقیقه با نرم افزار های مورد نیازمون تحویل دادن دمشون گرم.
از نظر سرعت و پشتیبانی هم عالیه حتی خودشون ازم درمورد کیفیت و اینکه مشکلی دارم یا نه جویا شدن .
مرسی از هر لحاظ عالی
-
-
February 16th, 2013, 17:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
www.mykorea.in
یه سرور تحویل گرفتیم ازشون خیلی سریع کمتر از 20 دقیقه با نرم افزار های مورد نیازمون تحویل دادن دمشون گرم.
از نظر سرعت و پشتیبانی هم عالیه حتی خودشون ازم درمورد کیفیت و اینکه مشکلی دارم یا نه جویا شدن .
مرسی از هر لحاظ عالی
سلام
خوشحال هستم که رضایتتون جلب شده ، ممنون بابت نظرتون
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2013, 14:15
عضو انجمن
1عدد وی پی اس رم 1 لینوکس تحویل داده شد
دوستانی که وی پی اس از ما گرفته اند همین تاپیک نظرشون رو بگن
فروش همچنان ادامه داره
-
-
February 19th, 2013, 12:18
آقای طحان 100% تایید میشن
1سرور ازشون گرفتم 10 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار ها کامل بر روی سرور نصب هستش
ایشون اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالها جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه
قیمت سرویسها مناسب هستش
جناب اقای طحان از شما سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنید=d>
-
تعداد تشکر ها از alireza2810 به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2013, 14:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza2810
آقای طحان 100% تایید میشن
1سرور ازشون گرفتم 10 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار ها کامل بر روی سرور نصب هستش
ایشون اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالها جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه
قیمت سرویسها مناسب هستش
جناب اقای طحان از شما سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنید=d>
سلام
خوشحالم که نظرتون جلب شده ، کاری بیشتر از انجام وظیفه انجام ندادم
موفق باشید
-
-
February 20th, 2013, 12:50
عضو انجمن
-