-
February 16th, 2013, 00:00
مشکل با باز کردن یک فایل ( بسیار مهم )
با سلام
دوستان من می خواهم یک فایلی رو باز کنم ... فایله هیچ پسوندی ندارد و توی ویندوز هم فرمتش رو نوشته FILE ......
اما وقتی مثلا می خوام با دیریمویور یا نوت پد باز کنم چیزهای نوشته شده درونش به شکل
ELF����������>��� `@�����@�������O�� ��������@�8��@��� �����@�������@�@� ���@�@����������� ��������������� �������������@�� ���@������������ ��������������� ��������������@� �����@�����$I����� $I�������������� ����(I������(IP���� (IP����� �������E�������� ����������XI����� �XIP�����XIP�������� ��������������� �������������@ ����@����� ������� ��������������P�td ����D�������D@���� �D@�������������� �������������Q�td ���������������� ���������������� ����������������/l
میاد من اینو با یو تی اف 8 باز کردم اینطوری شد با هرچیزه دیگه هم که باز کردم آخر شکل اصلی نشد
دوستان مثلا این فایل رو باید با چه زبانی باز کرد ؟ چطوری من می تونم سورس های اینو ببینم ؟!
باتشکر
-
-
February 16th, 2013 00:00
# ADS
-
February 16th, 2013, 01:34
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با باز کردن یک فایل ( بسیار مهم )

نوشته اصلی توسط
irit
دوستان مثلا این فایل رو باید با چه زبانی باز کرد ؟ چطوری من می تونم سورس های اینو ببینم ؟!
این فایل نوشتاری نیست که بتوان با text editor بازش کرد.
این فایل کامپایل شده هست یعنی سورس اصلی تبدیل به صفر و یک شده. در صورتی که فایل open source باشه
می تونید سورس اصلیش یعنی کدهای نوشتاری که کامپایل نشده رو از جایی پیدا کنید.
-
-
February 16th, 2013, 02:56
شما هر چیزی رو می تونید با نوت پد باز کنید ، ولی دلیل نمی شه که قابل خوندن باشه
-
-
February 16th, 2013, 07:45

نوشته اصلی توسط
bronze
این فایل نوشتاری نیست که بتوان با text editor بازش کرد.
این فایل کامپایل شده هست یعنی سورس اصلی تبدیل به صفر و یک شده. در صورتی که فایل open source باشه
می تونید سورس اصلیش یعنی کدهای نوشتاری که کامپایل نشده رو از جایی پیدا کنید.
ببینید این فایلی که من می خواهم باز کنم ماله لایت اسپید هست می خوام روش تحقیق کنم برای همین هست ....
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ ببینید بالاخره به یک روشی می توان باز کرد این فایل رو !!! یا همان دیکامپایل کرد !!! روشی برای دی کامپایل آن شما می دانید؟
اینم فایلش :
http://up.toca.ir/images/f0fs1fbiow8g6p3k8d7p.zip
لطفا راهنمایی کنید
-
-
February 16th, 2013, 10:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irit
ببینید بالاخره به یک روشی می توان باز کرد این فایل رو !!! یا همان دیکامپایل کرد !!! روشی برای دی کامپایل آن شما می دانید؟
دیکامپایل کردن فایل به این راحتی هایی که فکر می کنید نیست.
باید با زبان اسمبلی کار کنید که زبان بسیار دشواری هست.
در این حد می تونم کمکتون کنم.
-