صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 7891011
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 106 , از مجموع 106

موضوع: مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط IRNuller نمایش پست ها
    آقا ببخشین که دارن تاپیکه چند وقت پیشا دوباره بالا میارم.ولی اینجا را دیدم خواستم اولا که بهتون بگم که من خودم نه آقای داوری رو میشناسم نه چیزی اما تمومه سیستمای این آقا رو دارم و همشون را هم نال و دیکد کردم.برای اثبات هم هر تیکه کدی از هر فایلی و از هر کدوم از سیستماش خواستید بگید تا براتون بزارمش.ولی تا به حال هیچکدوم از سیستماش رو پابلیک نکردم.من چون خودم برنامه نویسم دلم نمیاد همچین کاری کنم.
    همچنین تمومه اسکریپتای آقای Ham3d Saati .یا Payware یا Aftab Shop V3 یا Abtin Gate یا هر کوفت و زهره ماری.واسه اثبات هم هر کدوم از صفحه هاشو خواستید بگید تا سورسشو براتون بزارم.
    کلا از این حرفا بگذریم هدفم از زدنه این پست اینه که بعد از مدتها تصمیم به پابلیک کردن اسکریپتها کردم اما دو دلم .دلم نمیاد چنین کاری کنم.برای شروع هم از همین آدونیس دارم شروع می کنم.حالا می خواستم دوستان بیان و نظرشونو بگن که چیکار کنم؟؟؟
    در ضمن قراره تو سایت اسکریپت دات کام پابلیک کنم :
    بهترین اسکریپت های پولی ایرانی(کاملا نال شده)

ممنون
    ***ی فقط از دیوار بالا رقتن نیست
    دلتون واسه ملت می سوزه ؟ می خواید نیازشون رو رفع کنید !؟ خودتون شروع کنید به نوشتن ، چندین ماه سر هر پروژه وقت بزارید رایگان بزارید ملت دانلود کنند !

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه

آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irnuller نمایش پست ها
    آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.
    با سلام

دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه

ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید

اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش

کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه

ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید

اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش

کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید
    آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
    بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.

آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟

عضو انجمن sainaweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    118 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IRNuller نمایش پست ها
    آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
    بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.

آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟

شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sainaweb نمایش پست ها
    شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی
    میل بزن به irnuller@gmail.com

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 7891011

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)