-
January 27th, 2013, 11:39
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی برای انتخاب میل سرور مناسب ؛ قابل دریافت و ارسال ایمیل برای سرور ویندوز2003
سلام .
در صورت نیاز با hmailserver + اتصال به چند وب میل براتون راه اندازی می کنیم . قابلیت اتصال به نرم افزار های ویندوزی ایمیل رو هم براتون فراهم می کنیم .
در صورت نیاز پ.خ کنید .
-
-
January 27th, 2013 11:39
# ADS
-
January 27th, 2013, 12:33
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای انتخاب میل سرور مناسب ؛ قابل دریافت و ارسال ایمیل برای سرور ویندوز2003

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
در صورت نیاز با hmailserver + اتصال به چند وب میل براتون راه اندازی می کنیم . قابلیت اتصال به نرم افزار های ویندوزی ایمیل رو هم براتون فراهم می کنیم .
در صورت نیاز پ.خ کنید .
تو پست های بالاتر هم گفته شده که راه اندازی میکنیم
اما من میخوام یاد بگیرم
چون هربار که ویندوز و یا سرور تغییر پیدا کرد دوباره نیام هزینه بابتش بدم
ممنون
-
-
January 27th, 2013, 12:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfa5xx
بله... بدون ماژول بله به پای cpanel نمیرسه ولی با ماژول باید بگم از cpanel هم جلو میزنه... نمیدونم در چه حد باهاش کار کردید ولی اگه تو سایتش برید
انفدر ماژول جور واجور داره آدم نمیدونه کدوم رو نصب کنه... مقصود شما از اینکه چه انتظاری از پنل داشتین رو متوجه نمیشم...
مثلا این کنترل پنل حتی امکان اتصال به whcms و box biling رو هم داره .. حتی اتصال به درگاه پرداخت البته درگاه paypal که اگه یکم php بلد باشید میتونید درگاههای بانک های داخل کشور رو هم بهش وصل کنید... حتی API هم داره.. حالا شما از یک کنترل پنل چه انتظاری دیگه ای دارید من نمیدونم .. ولی اگه ماژول خاصی مد نظرتون هست بگید اگه داشته باشه بهتون میگم
سلام
ممنون بابت توضیحات
انتظارات راستش بخواهید
ساخت ساب دامین و پارک دامین و میل سرور و چیزای پیشو پا افتاده
من قبلا که نصب کردم به یه دلیل پاکش کردم:
کل تنظیمات وب سرمو بهم ریخت
آموزش هم ماشالله تو انجمن برای این اصلا پیدا نمیشه...
تو سایتش هم رفتم اینقدر شلوغه که ادم میخواد یه ماژول پیدا کنه دو ساعت اید بگرده...
-
-
January 27th, 2013, 12:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WestVPS
جالبه
هم رایگانه هم شبیه cpanel
پس چرا تا حالا تو انجمن معرفی نشده ؟
-
-
January 27th, 2013, 13:02

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
جالبه
سنگین هست و هنوز به تکامل نرسیده
-
-
January 27th, 2013, 13:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
جالبه
رایگان نیست، هزینه اش بالاست، محدودیت هم داره، توی انجمن هم بارها معرفی شده
-