صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 391011121314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 172

موضوع: سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار

عضو انجمن parsspace آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    312 پست

پیش فرض سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار

با سلام
    در این تاپیک سرویس های سایت هاست وارز به نشانی اینترنتی www.hostwz.com‌ ارائه میگردد.
    همچنین قوانین ارائه این سرویس ها و اطلاع رسانی در رابطه با آنها انجام میپذیرد.

---------------------------
    قوانین عمومی ارائه سرویس ها :

۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه. در خارج از این ساعات در موارد اضطراری موارد پیگیری میگردد.
    ۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و ... شامل هزینه میباشد.
    ۳ - در خواست ری استارت از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین و تیکت قابل ارسال است. این عمل در صورتی که از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین صورت بگیرد به صورت آنی و در صورت ارسال ازطریق تیکت از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. شما میتوانید جهت انجام عملیات ری استارت از طریق تیکت درخواست پنل ریبوت نمایید.
    ۴ - سفارش ها از طریق سایت قابل ارسال خواهد بود. انجام سفارشات پس از ارسال از ۲۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. ( بر حسب شرایط ویژه ممکن است بیشتر طول بکشد ). سپس مشخصات وی پی اس شما از طریق پیام در سایت برای شما ارسال خواهد شد. پس از اولین ورود به وی پی اس خود لطفا نسبت به تغییر رمز عبور اقدام نمایید. در غیر این صورت و در صورت لو رفتن رمز وی پی اس شما مسئولیت آن به عهده مشتری خواهد بود.
    ۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد. موارد درخواست شده در بخش پشتیبانی آنلاین به صورت هم زمان انجام خواهد گرفت و موارد مطرح شده در تیکت ممکن است تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
    ۶ - از هرگونه ارائه وی پی اس جهت تست معذوریم. در صورت عدم رضایت تا ۱ روز درخواست مورد قبول و وجه مربوطه با کسر کارمزد بانک عودت داده خواهد شد
    ۷ - در صورت دریافت ابیوز ارسال اسپم برای بار اول هشدار و در صورت تکرار از سرور اخراج میشوید. در صورت دریافت ابیوز تورنت و یا نت اسکن بدون هشدار سرویس شما منقضی خواهد شد.
    ۸ - در صورت اخراج از سرور هیچ گونه وجهی باز پس داده نخواهد شد و بر حسب شرایط بک آپ انجمن شما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
    9 - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. در غیر این صورت موجب اخراج و عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.

این قوانین ممکن است بر حسب شرایط تغییر نماید. هرگونه تغییر در قوانین از طریق اصلاح این پست انجام میپذیرد.
    ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 10:57

2. تعداد تشکر ها ازparsspace به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن baranblog آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    141 پست

پیش فرض پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار

اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری

تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    312 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط baranblog نمایش پست ها
    اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری
    من نزدیک ۱۰۰ تا مشتری وی پی اس دارم که اکثرا بچه های اینجان شما نیاز نیست تعیین تکلیف کنی. من دیگه جواب پست هاتو نمیدم چون خیلی کار دارم. خدا نگهدار

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    141 پست

آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.

خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی

7. تعداد تشکر ها از baranblog به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط baranblog نمایش پست ها
    آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.

خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی
    تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !

9. تعداد تشکر ها از aliqq به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    312 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliqq نمایش پست ها
    تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !
    دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
    مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    141 پست

منم شکایت رو امروز فرستادم ، شده چند میلیون هم خرج کنم نمیزارم امثال این آقا سر اعضای انجمن کلاه بزارند ، مگه میشه روز روشن سر مردم کلاه گذاشت بعد راست راست تو انجمن آفر داد...

12. تعداد تشکر ها از baranblog به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliqq نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsspace نمایش پست ها
    دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
    مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.

سلام
    اول از همه عذر خواهی میکنم دخالت میکنم تو بحث شما
    من این همکارمون رو نمیشناسم اصلا کی هستند و یا هرچی
    ولی رو به مشتری هایی که مثل شما ابیوز های مثل پورت اسکن و... میاد ، سعی کنید سرویستون رو امن نگه دارید ! به خصوص ویندوز سرور 2003 ای ها ! و اونهای که تو کار فروش وی چی ان هستند ! اونهایی که فایروال روشن نمیکنند ! یک بد افزار که به صورت پنهاتی میتونه به راحتی کار شمارو مختل کنه و همه نوع سو استفاده از سرویستون کنه !
    Ddos
    port scan
    spam
    ...

14. تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    141 پست

با تشکر از نوین عزیز آقا در مورد پولی که خورده شد و وی پی اسی که تحویل داده نشد هم یک توصیه به اعضای انجمن بکنید
    ما چیکار کنیم اینجوری سرمون کلاه نره...

16. تعداد تشکر ها از baranblog به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

سعید تهدید هم میکنی ما خبر نداریم ؟
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    141 پست

نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

19. تعداد تشکر ها از baranblog به دلیل پست مفید

صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 391011121314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)