صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 106

موضوع: هر هاستی بتونه سایت مارو پشتیبانی کنه و سوسپند نشیم واقعا مرده!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : هر هاستی بتونه سایت مارو پشتیبانی کنه و سوسپند نشیم واقعا مرده!!

نقل قول نوشته اصلی توسط سرورورک آمریکا نمایش پست ها
    جواب دادن یا ندادن ما توی پشتیبانی آنلاین ضروری نیست که شما بعدش بخواین بیاید توهین کنید..... پشتیبانی معمولا تیکت هست که طی بازه 24 ساعت به شما جواب داده میشه ... دلیلی نداره با این رفتار شما دیگه پشتیبانی آنلاین هم برای شما گذاشته بشه ...شما دیگه خیلی.... مبالغی مثل 4500 تومان ارزشش رو نداره و مارو نه فقیر میکنه نه ثروتمند ... این رو پس نمیدیم تا اقلا یکم شما ادب بشید درست صحبت کنید و درضمن بعد از شکایت به شما پس داده میشود...منتظر شکایت شما هستیم (ما ترسی از شکایت نداریم چون همه موارد طبق مدارک به نفع ما می باشد... )... جالبه عکس دومی رو هم که گذاشته بودید یکم به نظر طبیعی نمی اومد ... همه چیز مشخص خواهد شد )
    ایشون دسترسی به تیکت ها رو غیر فعال کردند
    دوستانی که به هر نحو از ایشون شکایت دارند هماهنگ کنند در پیام خصوصی چون نامه اش رو تایپ کردم با تصاویری که پرینت کردم فردا پلیس فتای استان فارس هستم (شیراز)
    تو فکر کردی با کی طرفی ؟
    بحث سر کلاهبرداری هست سر چهار تومن پنج تومن نیست
    سایر دوستان هم م یتونند از این صفحه شکایت کنند
    https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
    نام این شخص فوآد تجلی هست که من پول واریز کردم براش دیگه این سرورورک چه رابطه ای داره پلیس فتا مشخص م یکنه این کیه بعد همین جا نتیجه رو اعلام می کنم
    ویرایش توسط internet : January 17th, 2013 در ساعت 00:46

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

Untitled.jpg
    صورتحساب واریز به حساب سرورورک فوآد تجلی از اصفهان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    15 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    بابا چه ربطی به شما داره مگه من توی خرید و فروش و سرور شما دخالت می کنم که شما داری تو کار مردم دخالت می کنی
    من به شما پول دادم برای یک ماه هاست گرفتم دو روز نشده بود که سایت من رو بستی
    الان هم اومدی اینجا طلبکار هم هستی؟
    این عکسی که گذاشتم بین یک تا دو هفته رایگان هاست می دهند
    بک آپ نمی خواهم ازت چی می گی تو فکری کردی گیر من به اون بک آپ هست نه بک اپ بهینه تو به درد من نمی خوره
    بابا چه ربطی به شما داره مگه من توی خرید و فروش و سرور شما دخالت می کنم که شما داری تو کار مردم دخالت می کنی
    من به شما پول دادم برای یک ماه هاست گرفتم دو روز نشده بود که سایت من رو بستی
    الان هم اومدی اینجا طلبکار هم هستی؟
    این عکسی که گذاشتم بین یک تا دو هفته رایگان هاست می دهند
    بک آپ نمی خواهم ازت چی می گی تو فکری کردی گیر من به اون بک آپ هست نه بک اپ بهینه تو به درد من نمی خوره
    آقا ختم کلام رو عرض می کنم به شما چون اینقدر بی کار نیستیم که بیایم جواب دلایل بی هوده شما رو بدیم ..... بک آپ شما و مبلغ شما قابل برگشت دادن بودند اما با توهین هایی که از طرف شما به بخش پشتیبانی ایران ما شد متاسفانه طبق مدارک به هیچ عنوان و فقط برای ادب کردن شما این دو مورد به شما برگشت داده نمی شود و چون مورد تهدید را نیز به کار بردید منتظر عملی کردن آن از جانب شما هستیم ( بخش پشتیبانی ایران ما هم بزودی شکایت رو تنظیم می کنن و برای اعاده حیثیت ارسال میشه به مراجع زیر صلاح ) مورد بعدی هم این هست که شما دیگه خودتون رو به اندازه کافی نشون داید که بقیه متوجه بشن شخصیتتون رو ... شما هم تشریف ببرید به هاست های رایگان و ... که به شما پیشنهاد شده بچسبید و مطمئن هم باشید دو روز نشده اخراج میشید ... سرور های قدرتمند نیازمند افراد با شخصیت هم هست نه افراد....دیگه در هر صورت لیاقت می خواد ... اینطوری بگم... مورد بعدی هم با خودتون درگیر نباشید شما اول میگید اینطوری بعد میگید چرا دخالت می کنید توی مسائل دیگران (جالبه شما با خودتون هم مشکل دارید) دارید اول میگید ... بگذریم ... به بخش نمایندگی ما هم توهین هایی کرده بودید که تازه الان ایشون به بنده گفتن و گذاشتن این توهین ها در این سایت واقعا شخصیت فوق العاده ضعیف شما از لحاظ طبقه اجتماعی رو بیان می کند.لذا بهتر هست دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید.... دوستان ما دیگه جواب این آقا رو نخواهیم داد چون معلومه اگر ایشون وقت دارند قصه سر هم کنند و بیکار هستن ما الان وقت پاسخگویی و جواب دادن به ترشحات ناقص ذهنی رو نداریم و این اوج پررویی یک نفر رو نشان می دهد ... مدارک لازم اعلام گردید .

عضو جدید persianwebserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

ایشون دسترسی به تیکت ها رو غیر فعال کردند
    دوستانی که به هر نحو از ایشون شکایت دارند هماهنگ کنند در پیام خصوصی چون نامه اش رو تایپ کردم با تصاویری که پرینت کردم فردا پلیس فتای استان فارس هستم (شیراز)
    تو فکر کردی با کی طرفی ؟
    بحث سر کلاهبرداری هست سر چهار تومن پنج تومن نیست
    سایر دوستان هم م یتونند از این صفحه شکایت کنند
    https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
    نام این شخص فوآد تجلی هست که من پول واریز کردم براش دیگه این سرورورک چه رابطه ای داره پلیس فتا مشخص م یکنه این کیه بعد همین جا نتیجه رو اعلام می کنم

دوست عزیز مشکل از خودتون بوده!

و تمام مدارک و دلایل سرور ورک مورد تایید هست
    پرشین وب سرور
    میزبانی فوق حرفه ای
    WWW.PERSIANWEBSERVER.NET

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianwebserver نمایش پست ها
    دوست عزیز مشکل از خودتون بوده!

و تمام مدارک و دلایل سرور ورک مورد تایسد هست
    کدوم دلیل کدوم مدرک مدرک که همش مستند گذاشتم اینجا
    تو که اومدی توی چت روم من رو ادد کردی که تلفن ازم بگیری به قول خودت با سرورورک صحبت کنی
    چرا حالا داری سنگ این از خدا بی خبر رو به سینه می زنی به خدا مسئله چهار پنج تومن نیست فردا همین چهار پنج تومن ها و این دفاع ناحقی که داری از این بابا می کنی صد برابرش رو باید توی زندگی پس بدی
    پس ناحق حرف نزن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرورورک آمریکا نمایش پست ها
    آقا ختم کلام رو عرض می کنم به شما چون اینقدر بی کار نیستیم که بیایم جواب دلایل بی هوده شما رو بدیم ..... بک آپ شما و مبلغ شما قابل برگشت دادن بودند اما با توهین هایی که از طرف شما به بخش پشتیبانی ایران ما شد متاسفانه طبق مدارک به هیچ عنوان و فقط برای ادب کردن شما این دو مورد به شما برگشت داده نمی شود و چون مورد تهدید را نیز به کار بردید منتظر عملی کردن آن از جانب شما هستیم ( بخش پشتیبانی ایران ما هم بزودی شکایت رو تنظیم می کنن و برای اعاده حیثیت ارسال میشه به مراجع زیر صلاح ) مورد بعدی هم این هست که شما دیگه خودتون رو به اندازه کافی نشون داید که بقیه متوجه بشن شخصیتتون رو ... شما هم تشریف ببرید به هاست های رایگان و ... که به شما پیشنهاد شده بچسبید و مطمئن هم باشید دو روز نشده اخراج میشید ... سرور های قدرتمند نیازمند افراد با شخصیت هم هست نه افراد....دیگه در هر صورت لیاقت می خواد ... اینطوری بگم... مورد بعدی هم با خودتون درگیر نباشید شما اول میگید اینطوری بعد میگید چرا دخالت می کنید توی مسائل دیگران (جالبه شما با خودتون هم مشکل دارید) دارید اول میگید ... بگذریم ... به بخش نمایندگی ما هم توهین هایی کرده بودید که تازه الان ایشون به بنده گفتن و گذاشتن این توهین ها در این سایت واقعا شخصیت فوق العاده ضعیف شما از لحاظ طبقه اجتماعی رو بیان می کند.لذا بهتر هست دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید.... دوستان ما دیگه جواب این آقا رو نخواهیم داد چون معلومه اگر ایشون وقت دارند قصه سر هم کنند و بیکار هستن ما الان وقت پاسخگویی و جواب دادن به ترشحات ناقص ذهنی رو نداریم و این اوج پررویی یک نفر رو نشان می دهد ... مدارک لازم اعلام گردید .
    تو اگه م یخواستی بک آپ یا پولی بدی که این جا انقدر کنف نمیشدی و فردا هم ازشت شکایت نمیشد
    خدا اخرتت رو به خیر کنه این دنیا که آبرویی برای خودت نزاشتی

عضو جدید persianwebserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

کدوم دلیل کدوم مدرک مدرک که همش مستند گذاشتم اینجا
    تو که اومدی توی چت روم من رو ادد کردی که تلفن ازم بگیری به قول خودت با سرورورک صحبت کنی
    چرا حالا داری سنگ این از خدا بی خبر رو به سینه می زنی به خدا مسئله چهار پنج تومن نیست فردا همین چهار پنج تومن ها و این دفاع ناحقی که داری از این بابا می کنی صد برابرش رو باید توی زندگی پس بدی
    پس ناحق حرف نزن
    دوست عزیز این چه نوع برخورد هست یکم خجالت بکشید اینم برخورد این آقا داخل مسنجر
    Capture.JPG
    بقیشم رو هم نذاشتم که بنده رو تهدید به شکایت کردید!

بنده هم با ادمین سرور ورک الان تماس گرفتم و من رو در جریان گذاشتن معلوم شد شما ماشاالله خیلی پر مدعا هستید و صحبت های بخش پشتیبانی سرورورک کامل درست هست از نظر ما و شما هیچ حقی ندارید و نباید هم توهین می کردید ...
    و تمام این کار ها رو به ضرر خود انجام دادید
    پرشین وب سرور
    میزبانی فوق حرفه ای
    WWW.PERSIANWEBSERVER.NET

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianwebserver نمایش پست ها
    دوست عزیز این چه نوع برخورد هست یکم خجالت بکشید اینم برخورد این آقا داخل مسنجر
    Capture.JPG
    بقیشم رو هم نذاشتم که بنده رو تهدید به شکایت کردید!

بنده هم با ادمین سرور ورک الان تماس گرفتم و من رو در جریان گذاشتن معلوم شد شما ماشاالله خیلی پر مدعا هستید و صحبت های بخش پشتیبانی سرورورک کامل درست هست از نظر ما و شما هیچ حقی ندارید و نباید هم توهین می کردید ...
    و تمام این کار ها رو به ضرر خود انجام دادید
    قرآن بزنه تو کمر آدم دروغ گو

عضو جدید irandatacenter آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

الان خبر دار شدم که چه خبر هست تو این تاپیک .!!
    مدرک شما برای شکایت چی هست ؟
    این که ما یک سرویس خوب به شما ارائه کردیم ؟ ببینید بنده از ابتدا شما رو دعوت کردم و دوستان بهترین پشتیبانی رو هم ازتون کردن .!
    هزینه پشتیبانی شما به تنهایی مبلغی بسیار بیشتر از این حرفا میشه .! وبسایت شما به سرویس های بالاتری نیاز داره .! ما که نمیتونیم بیایم از حق دیگر کاربرا بزنیم و به شما سرویس اضافی بدیم در صورتی که دیگران هزینه های بالایی میدن با شما یکی باشن .!

اگه یکم حق دار باشید میبینید که کاملا منطقی حرف میزنم .! و حرف غیر منطقی در کار نیست .! واقعا اگه ما کلاهبردار بودیم الان اینجا جواب شما رو میدادیم ؟

حالا هم موردی نیست .! یا هزینتون رو اضافه کنید و یا یه تیکت بزنید و عذرخواهی کنید .! سرورورک از توهین شماست که نمیگذره نه از پول شما .!

امیدوارم دیگه بحثی نباشه .! و پیام عذرخواهیتون رو بفرستید ... ما هم وجه شما رو عودت میدیم .! واقعا که .! اومدیم وقت گذاشتیم داریم سر چی بحث میکنیم ؟

با تشکر .
    ایران دیتا سنتر

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irandatacenter نمایش پست ها
    [FONT="]الان خبر دار شدم که چه خبر هست تو این تاپیک[/FONT] .!!
    [FONT="]مدرک شما برای شکایت چی هست ؟[/FONT]
    [FONT="]این که ما یک سرویس خوب به شما ارائه کردیم ؟ ببینید بنده از ابتدا شما رو دعوت کردم و دوستان بهترین پشتیبانی رو هم ازتون کردن[/FONT] .!
    [FONT="]هزینه پشتیبانی شما به تنهایی مبلغی بسیار بیشتر از این حرفا میشه .! وبسایت شما به سرویس های بالاتری نیاز داره .! ما که نمیتونیم بیایم از حق دیگر کاربرا بزنیم و به شما سرویس اضافی بدیم در صورتی که دیگران هزینه های بالایی میدن با شما یکی باشن[/FONT] .!

[FONT="]اگه یکم حق دار باشید میبینید که کاملا منطقی حرف میزنم .! و حرف غیر منطقی در کار نیست .! واقعا اگه ما کلاهبردار بودیم الان اینجا جواب شما رو میدادیم ؟ [/FONT]

[FONT="]حالا هم موردی نیست .! یا هزینتون رو اضافه کنید و یا یه تیکت بزنید و عذرخواهی کنید .! سرورورک از توهین شماست که نمیگذره نه از پول شما .! [/FONT]

[FONT="]امیدوارم دیگه بحثی نباشه .! و پیام عذرخواهیتون رو بفرستید ... ما هم وجه شما رو عودت میدیم .! واقعا که .! اومدیم وقت گذاشتیم داریم سر چی بحث میکنیم ؟[/FONT]

[FONT="]با تشکر[/FONT] .
    ایران دیتا سنتر
    فردا مشخص میشه
    کی معذرت خواهی می کنه من ول کنت نیستم فوآد تجلی
    تو چرا تلفنت رو از سایتت برداشتی مگه من به حساب تو پول نریختم؟

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)