-
January 14th, 2013, 11:26
پاسخ : مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)
سلام خسته نباشین
خواهشا جواب سوال منو بدین
من یه قالب با دریم ویور طراحی کردم ولی برای دکمه ارسال صفحه تماس با ما نمیدونم چیکار کنم که وقتی روش کلیک کنن ایمیلها به ایمیلم برن؟
سوال دومم اینه که چه جوری میتونم یه اسلاید شو بسازم که تصاویر پشت سرهم بدون وقفه تکرار بشن مثل همین هست که بعضی سایتا دارن !!!!!!!!!!
سوال سومم امکان داره که جوابها رو به ایمیلم بفرستین ؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از rozagood به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013 11:26
# ADS
-
January 14th, 2013, 11:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rozagood
سلام خسته نباشین
خواهشا جواب سوال منو بدین
من یه قالب با دریم ویور طراحی کردم ولی برای دکمه ارسال صفحه تماس با ما نمیدونم چیکار کنم که وقتی روش کلیک کنن ایمیلها به ایمیلم برن؟
سوال دومم اینه که چه جوری میتونم یه اسلاید شو بسازم که تصاویر پشت سرهم بدون وقفه تکرار بشن مثل همین هست که بعضی سایتا دارن !!!!!!!!!!
سوال سومم امکان داره که جوابها رو به ایمیلم بفرستین ؟
ممنون
اینجا آموزش های میربوط به سرور و هاستینگ می باشد و طراحی هست پسولال های شما اما تا حدودی پاسخ میدهم
معمولا قالب هایی که شما با دریم ویر و مشابه انها مثل ارتیستر انجام میشوند مشکلاتی دارند که از جماه این مشکلات سنگین بودن آنها هست
برای ارسال به میل شما نیاز هست تا اونجا که اطلاع دارم کد هایی بنویسین که تویط این کد ها و اگه شما به ایمیلی متصل کنید خیلی بهتر است که ایمیل ارسال میشه
بریا اسلاید شو بستگی به سی ام اس شما دارد برای اچ تی ام ال کد دارد و برای ورد پرس ، جوملا و امثال این ها افزونه وجود دارد
3-خیر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 12:02
با سلام
لطفا آموزش کانفیگ ویندوز سرور 2008 یا 2003 رو برا اتصال smtp به وب میل جهت ارسال ایمیل اینجا قرار بدین
-
تعداد تشکر ها از mak01 به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 13:24
انتقال اطلاعات بک آپ بدون دسترسی به روت برای کاربران چگونه انجام میشه؟
-
تعداد تشکر ها از payapars به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 13:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mak01
با سلام
لطفا آموزش کانفیگ ویندوز سرور 2008 یا 2003 رو برا اتصال smtp به وب میل جهت ارسال ایمیل اینجا قرار بدین
توی صفحات قبل آموزشش هست لطفا بگردید پیدا میکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2013, 20:06
عضو انجمن
سلام
اگه یادتون باشه قبلا در مورد دامنه و dns سوال داشتم که به جواب رسیدم اما جوابی در مورد ساب دامین نرسیدم
رفتم سرچ کردم و بالاخره فهمیدم برنامه ای بنام zpanel تقریبا ماننده cpanel هست و اون چیزایی که میخوام رو داره
آموزش تو انجمن کامل نیست اگه میشه در مورد نحوه نصب و کانفیگش مطلبی بنویسید
---------------
2- آیا باید dns را پاک کنم؟یا اینکه اون دی ان اس باید حتما باشه یا اینکه برم اون dns رو پاک کنم و خود panel ایجاد میکنه مجددا
ممنون
-
تعداد تشکر ها از Daniel4u به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2013, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
سلام
اگه یادتون باشه قبلا در مورد دامنه و dns سوال داشتم که به جواب رسیدم اما جوابی در مورد ساب دامین نرسیدم
رفتم سرچ کردم و بالاخره فهمیدم برنامه ای بنام zpanel تقریبا ماننده cpanel هست و اون چیزایی که میخوام رو داره
آموزش تو انجمن کامل نیست اگه میشه در مورد نحوه نصب و کانفیگش مطلبی بنویسید
---------------
2- آیا باید dns را پاک کنم؟یا اینکه اون دی ان اس باید حتما باشه یا اینکه برم اون dns رو پاک کنم و خود panel ایجاد میکنه مجددا
ممنون
نحوه نصبش توی انجمن بدون کانفیک توضیح داده شده.
سرویس dns رو هم باید پاک کنید
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111 mareke.ir
-
تعداد تشکر ها ازehsaan به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2013, 17:21
سلام خسته نباشید
من یه 2 سالی میشه از وی پی اس استفاده می کنم ولی هیچ وقت طرف هاست و دامین نرفتم هوس کردم اینارو یاد بگیرم
مثلا چطور میشه دامینو به وی پی اس ست کرد برای این چی لازمه ؟ از کجا باید شروع کنم ؟
شرمنده سوالم بیش از اندازه مبتدی هست
-
تعداد تشکر ها از AhriMAN_7211 به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2013, 17:41
سلام خسته نباشید به اساتید به خصوص majidisaloo1
من وب سایت دانلود فیلم دارم که لینکهاش vip هست که از قبل چند تا اکانت vip اماده کردم حالا میخواستم این اکانت ها بعد پرداخت کردن پول اکانت هارو تحویل بده میخواستم بدونم چطوری میشه این قابلیت روی اسکریپ مدیریت هاستینگ ایجاد کنم WHMCS ممنون میشم توضیح بدین
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از iman00 به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2013, 17:51
عضو انجمن
چند تا راه هست
اگه قصدتون فقط whmcs نیست میتونید از سیستم هایی مثله Freer استفاده کنید که بیاد یوزر و پسورد رو تو دیتابیس ذخیره کنید بعد پرداخت نمایش بده
اگر هم whmcs هست قصدتون میتونید با دستکاری افزونه های مثله whmcs licencing addon میتونید یوزر و پسورد رو بدید به کاربر
پ.ن 1 : این دوتا یک بدی دارن اونم expire time هست یعنی اینجوری نیست که بعد خرید زمان شروع بشه و بعضی مواقع مشکل سازه
پ.ن 2 : روش اول بهتر جواب میده
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها ازfr0nk به دلیل پست مفید