صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: خرید و فروش کنترل شده در وب هاستینگ

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

پیش فرض پاسخ : خرید و فروش کنترل شده در وب هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    کنترل جایی معنی میده که نیازش هم باشه. بازار هاستینگ ایران کوچک هست. برای همین هزینه کنترل از هزینه ساخت بازار بیشتر میشه. این بازار حتی به بلوغ نرسیده.

هاست گیتور چند ماه پیش به قیمت بالای 270 میلیون دلار فروخته شد. فکر میکنید ارزش کل بازار هاستینگ ایران به 10 میلیون دلار میرسه که ارزش نظارت داشته باشه؟

هر چیزی موقع نیازش بوجود میاد. متولیانی باید باشند که کارشون این باشه. مثال میزنم: قبلا همه روزنامه عصر ارتباط میخوندند (زمان ما...) الان همه وبلاگینا و نارنجی و ... مرور میکنند. این افراد حس کردند که نیازش هست و دنبالش رفتند و جا انداختند.

بازار هاستینگ نیاز به افراد مستقل داره برای وبلاگ نوشتن، تست هاست ها، مصاحبه، رده بندی....
    درسته اما اگه اینطور بمونه هیچوقت به بلوغ نمیرسه

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    61 پست

سلام
    این موضوع به من ربطی نداره ولی به هر حال
    این کار مسئولیت میاره که هر کسی حاظر نمیشه گردن بگیره چون مثلا می گم بیشتریا فرانتورک رو قبول داشتن ولی حالا حق یا ناحق خراب کاری کرد اگه یه نفر مسئول کنترل باشه شما از اون بدبخت هم گله می کنی با این که اون روحشم ممکنه از ماجرا خبر نداشته باشه (مثال زدم )
    یا هر چی شکایت به اون می کنن که اقا شما فلانی رو تایید کردید ولی سر مارو کلاه گزاشت و ...............
    و هزار یک چیز دیگه
    تایید باید همراه با نظارت باشه و مداوم بر کار های یک عضو نظارت بشه که شک دارم فروشنده های عزیز همه حاظر بشن که با این فرد همکاری کنن
    البته نظر من , و امکان داره بشه از یک جای شروع کرد

4. تعداد تشکر ها ازClark به دلیل پست مفید

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverstar.ir نمایش پست ها
    درسته اما اگه اینطور بمونه هیچوقت به بلوغ نمیرسه
    قبول دارم ولی چند تا نکته رو فراموش نکنیم.

1- این بنای کج از بیخ کجه. اتحادیه ISP ها هم اقدامات خوبی نکرده. اونها تاثیر گذارترند تا ما.
    2- همونطور که گفتم بازارسازی باید توسط واحد مستقل باشه وگرنه منجر میشه به انحصار یا انحصار چند جانبه. چیزی که تو ایران مردم در بازار لوازم خانگی و صوتی تصویری و موبایل دارند تجربه میکنند. 2-3 تا مارک کل بازار رو قبضه کردند. البته این دید شخصی هست.
    3- برای بقای هر ارگان داینامیکی یک حداقل مشترک نیاز هست که ضامن بقای اون بشه (Critical Mass) هنوز در هاستینگ به این حجم نرسیدیم. در ایران شاید فلان تعداد دامنه و سایت باشه. ولی توزیع نابرابره. 70 میلیون نفر اسمی از دامنه و هاست نشنیدن و 7 میلیون نفر، هر کدوم 20-30 تا دامنه ثبت کردند. این نیاز به آموزش داره.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Clark نمایش پست ها
    سلام
    این کار مسئولیت میاره که هر کسی حاظر نمیشه گردن بگیره چون مثلا می گم بیشتریا فرانتورک رو قبول داشتن ولی حالا حق یا ناحق خراب کاری کرد اگه یه نفر مسئول کنترل باشه شما از اون بدبخت هم گله می کنی با این که اون روحشم ممکنه از ماجرا خبر نداشته باشه (مثال زدم )
    یا هر چی شکایت به اون می کنن که اقا شما فلانی رو تایید کردید ولی سر مارو کلاه گزاشت و ...............
    و هزار یک چیز دیگه
    تایید باید همراه با نظارت باشه و مداوم بر کار های یک عضو نظارت بشه که شک دارم فروشنده های عزیز همه حاظر بشن که با این فرد همکاری کنن
    کاملا درسته

الان صاحبش میرسه این تاپیک میره رو هوا
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Clark نمایش پست ها
    سلام
    و هزار یک چیز دیگه
    کاملا صحیح میفرمائید شما. نظارت هم جزئی از کنترل هست. با نظارت و کنترل تام هم نمیشه تضمین کرد که کسی کلاهبرداری نمیکنه. این کارها فقط ورود و خروج رو سخت تر میکنه. بحث فرانتورک موردی هست که بارها تکرار خواهد شد. (من شخصا از کم و کیف قضیه با خبر نیستم و مجاز به اظهار نظر نیستم)

شاید موردی که امثال ما دل بهش بستیم این باشه که مردم بیشتر بجای خرید از واسطه ها یا مستقیم خرید کنند یا از شرکت هایی مثل ما که سرمایه گذاری کردند خرید کنند. به هر حال به لحاظ حقوقی خیلی فرق هست بین اینکه سرور در پنل با آدرس ایمیل شما باشه یا در پنل با آدرس ایمیل شخص دیگه.

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

کاش ما هم نظم داشتیم تو این سیستم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    156
    تشکر شده در
    121 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ilmavps نمایش پست ها
    خدا را شکر بعد از جریان اون دوستمون متولد 72 دیگه مشکل خاصی در انجمن نبوده

بهتر هست به جای اینکه این همه تایپک در مورد قوانین فروش ایجاد بشه کمی در ساخت اموزش های جدید کمک بشه اینجا فقط فروشگاه نیست
    با ایشون کاملا موافقم متاسفانه اینجا به یک فروشگاه تبدیل شده تا یک انجمن وب هاستینگ به نظر من باید تعداد پست هارو برای افر دادن بیشتر کرد مثلا بالای 400 یعنی افرادی که پست هاشون بالای 400 تاس فقط میتونند آفر بدند اینجوری کم تر شاهد آفر ها مضخرف هستم که مثل سرور مجازی 1 گیگ ماهی 11 تومن

10. تعداد تشکر ها از amirhoseyn به دلیل پست مفید

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

سلام دوستان
    پیشنهاد جالبی بود ولی واقعا نمیشه جلوی کلاه برداری ها رو گرفت اسمش روشه دنیای مجازی . اینجا مشتریا مجازی هستند -پرداخت ها مجازی هستند- فروشنده ها مجازی هستند-همه چیز مجازی هست و حالت فیزیکی نداره که بشه جلوش رو گرفت
    ولی در کل بشخصه بیشتر از قیمت گذاری های دوستان گله دارم تا این داستان ها بنظرم اگه قیمت گذاری ها استاندارد بشه خیلی ازین موارد جلوش گرفته میشه مثلا در این چند ماه خیلی از هاستینگ ها بدون هیچ تسویه حسابی کارشون رو تعطیل کردن و اطلاعات مردم از بین رفت خوب دلیل این موضوع 100 درصد برمیگرده به قیمت گذاری ها متاسفانه مبنای رقابت شده قیمت قیمت قیمت ..
    موفق باشید
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbandownload نمایش پست ها
    سلام دوستان
    پیشنهاد جالبی بود ولی واقعا نمیشه جلوی کلاه برداری ها رو گرفت اسمش روشه دنیای مجازی . اینجا مشتریا مجازی هستند -پرداخت ها مجازی هستند- فروشنده ها مجازی هستند-همه چیز مجازی هست و حالت فیزیکی نداره که بشه جلوش رو گرفت
    ولی در کل بشخصه بیشتر از قیمت گذاری های دوستان گله دارم تا این داستان ها بنظرم اگه قیمت گذاری ها استاندارد بشه خیلی ازین موارد جلوش گرفته میشه مثلا در این چند ماه خیلی از هاستینگ ها بدون هیچ تسویه حسابی کارشون رو تعطیل کردن و اطلاعات مردم از بین رفت خوب دلیل این موضوع 100 درصد برمیگرده به قیمت گذاری ها متاسفانه مبنای رقابت شده قیمت قیمت قیمت ..
    موفق باشید
    قیمت گذاری باید بر مبنای رقابت باشه. قیمت گذاری صحیح یعنی قیمتی که عرضه و تقاضا تعیین کنه. بهترین نوع بازار، بازاری هست که عواملش آموزش دیده باشند و اطلاعات در جریان باشه، ورود و خروج آزاد باشه و قیمت بر اساس عرضه و تقاضا تعیین بشه.

هر جا شما کنترل رو نهادینه کنید میشه وضع فعلی اقتصاد ایران.

در ضمن یکی از میوه های دنیای مجازی گردش اطلاعات و شفاف سازی بازار هست. این باعث میشه کلاهبرداری کم بشه کما اینکه در آمریکای شمالی و اروپا شده. این مورد بیشتر فرهنگی هست تا تکنولوژیکی. تو گوگل درباره e-readiness جستجو کنید کمی روی زاویه دیدتون تاثیر میگذاره.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    1,037
    تشکر شده در
    686 پست

من حرف های هاست پلیس را تایید میکنم (البته تا ان جای که خوندم )
    ولی به نظر من نظرات باشه بد نیست چون شما الان نگاه کنید هر کسی از راه میاد در این بازار شرکت میکنه (البته به همه دوستان بر نخوره ،خودم را هم میگم) وقتی که نظرات نباشه و بازار ایران طبق گفته هاست پلیس که کوچیک هست و به بلوغ نرسیده که من هم تایید میکنه، همین حرف ایشون را. نباید نظارت داشته باشه
    به طور مثال یکی میاد یه سایت هاستینگ میزنه میاد اینجا خوب تبلیغ میکنه واصلا پشتیبانی و کیفیت نداره و ... یکی مشتری ساده میاد از ان خرید میکنه ولی اصلا رضی نیست حالا باید چی کار کنه باید بسازه متاسفانه تا اینجا یکی میاد تاپیک میزنه همه تایید میکنه ،مشتری هم فکر میکنه که ایشون آدم حسابی است

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)