-
December 13th, 2012, 21:21
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرور دانلود
من خودم از اینجا سرویس گرفتم : میهن وب هاست
البته مصرف پهنای باندم پایینه . یه تیکت بهشون بزن و موضوع و مواردت رو بهشون بگو
آپ تایم و سرعتش خوبه
-
-
December 13th, 2012 21:21
# ADS
-
December 13th, 2012, 21:39
عزیز به نظر بنده هم هاست اشتراکی که اصلا جواب نمیده و هاست دانلود هم به نظر من خوب نیست بهترین راه اینه که روی vps حساب کنید.
-
-
December 13th, 2012, 21:42
سرور در صورتی پیشنهاد میشه که شما توانایی کار و همچنین فضا برای بک آپ داشته باشد ولی در غیر اینصورت از هاست اشتراکی استفاده کنید بهتر است چون با سرور شما نیاز به تجربه هم دارید
-
-
December 13th, 2012, 21:52

نوشته اصلی توسط
hasun
من خودم از اینجا سرویس گرفتم :
میهن وب هاست
البته مصرف پهنای باندم پایینه . یه تیکت بهشون بزن و موضوع و مواردت رو بهشون بگو
آپ تایم و سرعتش خوبه
از اینجا هم آمار دارم ... قیمت اولیه گول زننده هست ولی وقتی بری سراغشون به ازای هر 1 ترابایت بندویس ماهی 40 می گیرن !! یه خرده خنده دار هست این قیمت ...
-
-
December 13th, 2012, 21:53

نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز به نظر بنده هم هاست اشتراکی که اصلا جواب نمیده و هاست دانلود هم به نظر من خوب نیست بهترین راه اینه که روی vps حساب کنید.
Vps با چه مشخصاتی جواب میده برای من ؟
-
-
December 13th, 2012, 21:58

نوشته اصلی توسط
barooni67
Vps با چه مشخصاتی جواب میده برای من ؟
شما میتونید سرور پورت 1 گیگ رم حد اقل 2-3 گیگ با منابع اختصاصی و سی پی یو بالا بگیرید کاملا جواب میده..
-
-
December 13th, 2012, 22:10
عضو انجمن
به هیچ وجه بهتون پیشنهاد نمیکنم که از هاست استفاده کنید چون به مشکلات زیادی با مدیریت هاست میخورید! حجم ترافیکتون بالاست و اگر بخواید هزینه کنید از دیتاسنتر های معمولی که الآن روی بورس هستند بگیرید حدودا با توجه به گفته ی خودتون 30 دلار تا 60 دلار هزینه ی پهنای باند دارید .
یک افر دیروز دیدم ولی دقیق یادم نیست کدوم یکی از دوستان داده بودند با پهنای باند نامحدود فیر یوزیج فکرمیکنم در دیتاسنتر http://seflow.it ایتالیا ولی هیچ کدوم از دوستان تا به حال ندیدم در فروم فعالیتی در این مورد کرده باشند و گفته میشه فرانتورک داره این سرور ها رو میفروشه که با توجه به سابقشون بهتون پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم خرید کنید یا از فرد مطمئنی خرید کنید.
صد البته سرور های کیمسوفی هم برای کار شما کافی هستند یا یک سری از آفر های OVH به هر حال پیشنهاد نمیکنم سرور مجازی تهیه کنید چون باز هم سر هزینه پهنای باند چون اکثر دوستان سرور قدرتمند دارند و اون بین چند نفر شیر شده است و پهنای باند زیادی هم ندارند به مشکل برمیخورید همینطور که پورت سرور هم احتمال داره براتون کم بیاره ولی روی این حالت یه پورت برای خودتون و مشتریاتون هست و فکر میکنم به دردتون بخوره و میتونید مثلا 30 هزارتومان یا مبلغی در همین حدود به یک مدیر سرور بدید که سرور شما رو هم مدیریت کنه و مشکلی برای سرورتون پیش نیاد به همین راحتی!
-
-
December 13th, 2012, 22:20

نوشته اصلی توسط
DreamServer
به هیچ وجه بهتون پیشنهاد نمیکنم که از هاست استفاده کنید چون به مشکلات زیادی با مدیریت هاست میخورید! حجم ترافیکتون بالاست و اگر بخواید هزینه کنید از دیتاسنتر های معمولی که الآن روی بورس هستند بگیرید حدودا با توجه به گفته ی خودتون 30 دلار تا 60 دلار هزینه ی پهنای باند دارید .
یک افر دیروز دیدم ولی دقیق یادم نیست کدوم یکی از دوستان داده بودند با پهنای باند نامحدود فیر یوزیج فکرمیکنم در دیتاسنتر
http://seflow.it ایتالیا ولی هیچ کدوم از دوستان تا به حال ندیدم در فروم فعالیتی در این مورد کرده باشند و گفته میشه فرانتورک داره این سرور ها رو میفروشه که با توجه به سابقشون بهتون پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم خرید کنید یا از فرد مطمئنی خرید کنید.
صد البته سرور های کیمسوفی هم برای کار شما کافی هستند یا یک سری از آفر های OVH به هر حال پیشنهاد نمیکنم سرور مجازی تهیه کنید چون باز هم سر هزینه پهنای باند چون اکثر دوستان سرور قدرتمند دارند و اون بین چند نفر شیر شده است و پهنای باند زیادی هم ندارند به مشکل برمیخورید همینطور که پورت سرور هم احتمال داره براتون کم بیاره ولی روی این حالت یه پورت برای خودتون و مشتریاتون هست و فکر میکنم به دردتون بخوره و میتونید مثلا 30 هزارتومان یا مبلغی در همین حدود به یک مدیر سرور بدید که سرور شما رو هم مدیریت کنه و مشکلی برای سرورتون پیش نیاد به همین راحتی!
من به این سایتی که لینک داده بودید مراجعه کردم ... هزینه سرور هاش بالاست و به بودجه من سازگار نیست ... از سرور هایی که توی سایت فوق بود کدومش رو پیشنهاد می کنید ؟
-
-
December 13th, 2012, 23:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
barooni67
من به این سایتی که لینک داده بودید مراجعه کردم ... هزینه سرور هاش بالاست و به بودجه من سازگار نیست ... از سرور هایی که توی سایت فوق بود کدومش رو پیشنهاد می کنید ؟
بودجه مورد نظرتون؟!
-
-
December 13th, 2012, 23:05
-