با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
همه مدیران زحمت کش ! مدیران سرور و مدیران این سایت!
اولین روزی که من ریجیستر کردم تصمیم گرفته بودم هیچی اینجا بیان نکنم! هیچ تاپیکی نزنم اما دیدم نمیشه!
بعضی ها خیلی تند رفتند !
بعضی ها اطلاعات اشتباه دادند و ....
البته لازم به ذکره که این چیزا به من ربطی اصلا نداره! اما یه جمله از مدیر سایت دیدم واقعا شرمنده شدم و انتظارشو از مدیر گرامی نداشتم گفتم بیان کنم گفتم نکنم! اما شیطونه وسوسم کرد که این کارو بکنم!
اولا قوانین سایته توی تاپیک دیگران پست ندیم!
دوما نباید حرفهای بیهوده زد و با سند و مدرک جلو رفت!
خوب روزه خوندن بسه!
==================
در جواب مدیر سایت باید عرض کنم که اولا کی گفته گه مرتضی نماینده xlhost هست ؟ میگه کسی از دیتا سنتر ایمیل داشته باشه نمایندش میشه ؟ اخه مرده مومن شما نمی دونی افراد دیگه نمی دونن من که می دونم ؟
اولا xlhost نماینده نمیده! به هیچ کشوری ! نه ایران کلا!
آفر هایی که میده خوب کسی تعداد سرور های بیشتری داشته باشه خوب واقعیتی هست که تخفیف داره! منم بودم تخفیف می دادم!
اینم اثبات حرفم که دیتا سنتر ایمیل میفروشه دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :online2long::online2long:
اینم اینکش!
http://ee.net/emailonly.php
برین حالشو ببرین!
حالا که این اقا رفته ایمیل خریده شده نماینده دیتا سنتر؟؟؟ خیلی باحاله والا!!!!!!!!!!!!!!!!!
=====================
خوب این از حرف اول که اثبات شد!
این دوستانی که توی این انجمن بسیار عالی که همین الان توش هستیم و بار دیگه از مدیرانش تشکر می کنم واسه این انجمن با ید بگم که این دوستان که میان قیمت شکنی می کنن که چی ؟ بشه؟
یکی میاد میگه من مثلا میدم 120 تومان اون یکی میاد یه تاپیک دیگه میزنه میگه من همینو با 3 روز ست آپ رایگان میدم 119 تومان !!!!!! از همون دیتا سنتر!
والا نمی دونم ارزششو داره یانه!
اگه این طوری هست! من کسی رو میشناسم! که بالای 30 تا سرور از دیتاسنتر xlhost داره! اما تا حالا عضو این انجمن نشده! و خیلی هم روی قیمت ها می تونه مانور بده!
ازش پرسیدم چرا نمیری پست نمی دی ؟
چرا جواب اونا رو نمی دی!
می دونین چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه اینا که میان این کارا رو می کنن خوب می خوان چی رو ثابت کنن! کل کل هست من خوشم نمی یاد!
گفتم بابا تو دیگه کی هستی!
از اینا بگذریم
من خوده منم از همین دیتا سنتر سرویس می گیرم! کارش خوبه!
اما دوستان گرامی اگه بحث قیمت شکنی باشه! دست بالای دست بسیار است!!!!!!
منم بلدم از این قیمت ها و کمتر از شما ها هم بدم!
2تا قیمت میذارم حالشو ببرید!
==================
q6600
2 gb ram
250 gb hdd
3000 gb bw
port 100 mbps
remote reboot free
5 ip address
-------------
83.000 هزار تومان!
همین سرور با رم 4 گیگ
115.000 تومان!
=================
xeon 3220
4 gb ram
250 gb hdd
3000 gb bw
port 100 mbps
remote reboot
-----------------
128.000 تومان
راه اندازی - تنظیمات اولیه و نصب سیستم مجازی سازی از جمله vmware - openvz و.. بصورت کاملا رایگان - امنیت سرور تا حداکثر جایی که امکانش هست اینو بگم هیچ کس نمی تونه بگه سرور من امنه اگه کسی این ادعا رو میکنه یه شل بده من بگم امنه سروش یا نه! همیشه یادتون باشه دست بالای دست بسیار است! همین امضای جناب مدیر رو ببینید عبرت بگیرید! واقعا از این حرفش خوشم اومد داشتم می گفتم امنیت سرور تا جایی که امکان داره رایگان انجام میشه- ساپورت 24 ساعته که نمیشه گفت چون همش ادم بیدار نیست اما در ساعاتی که ادم خواب نباشه مثل 3 ب تا 7 صبح به جز این زمان پشتیبانی میکنم! پس 24 ساعته ندارم! ریل گفتم!
+ اینکه سوالات و مشکلات فنی رو هم بخاطر اینکه دوستان و همکاران دیگه ناراحت نشن انو مجبورم پول بگیرم! چون نمی خوام بازار کسی خراب بشه و قیمت شکنی بشه!
سوالی بود مخلصیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت های دیگه هم می تونم بدم!