سلام
انگار از سرور داخل ایران جهت تست سرعت استفاده میشه در speedtest و از پینگ پایین هم مشخصه
الان من تستس گرفتم مرجع سرور تست ایران و سروری از شرکت توسعه رسان پاسارگاد بود در سایت اسپید تست
سلام
انگار از سرور داخل ایران جهت تست سرعت استفاده میشه در speedtest و از پینگ پایین هم مشخصه
الان من تستس گرفتم مرجع سرور تست ایران و سروری از شرکت توسعه رسان پاسارگاد بود در سایت اسپید تست
تو شیرازم که سرعت از 128 تا 4 مگ یکیه همش 300 دانلود میده
این عکس الکیه ایشون همین عکسو تو افر درخواست سرور اختصاصی من زدن
کلا سرکاریه
والا یکی از دوستان توی صنایع دفاع کار میکنه زور میزنه 5 مگابایت سرعت دانلود داره. یه چی میگن واسه خودشون ها![]()
این نه مودم هست نه مبین نت ما برای دیتاسنترمون از ندا رایانه پهنای پاند اختصاصی گرفتیم و چند ایپی هم به نام مبین نت هست که روی سیستم های خودمونه
الان از سرویس اصلیه بقیه سرویس ها اسم شرکت میزنه مودم هم نیست 3 تا دیش اترنت هست با 4 کابل فیبر نوری همین سرعت درخواستی ما 1 گیگ بوده که الان فقط 500 مگ قابل استفاده است کسی اگه سوال داشت بیاد دفترمون تهران -م ونک - ب نگار طبقه 12 - واحد4
دوست عزیز لطفا قپی آمدن را بس کن و یک لینک مستقیم از خود سایت speedtest بزار
از مدیران خواش دارم تا افراد الافی مثل این آقا را به مدت نا محدودی بن نمایند![]()
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
تعریفشو شنیدم مبین نت داخل تهران کولاک کرده ولی خودم به چشم ندیدم
میشه یک عک بگیرید به ما هم نشون بدید
یکم حال کنیم
والا سمت ما که مبین نت افتضاحه
بابا این مین نت نیست به خدا اه بابا پهنای باند اختصاصی با ایپی مبین نت هست یعنی یک مودم مبین نت به شبکه وصل هست که با اون تست گرفتیم مبین نت حداکثرش 6 مگ هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)