سلام
چرا امروز هنگام خرید خطای
شماره خرید تکراری است
میدهد
به پشتیبانی هم نمیشه پیام داد
مدیر سایت هم که پاسخگو نیستند و به این سایت اصلا سر نمیزنند
شتاب .بیز رو برداشتم یعنی اگه مفتی هم بده دیگه نمیزارمهمون جای پال عالیه
یه تراکنش روی شتاب بیز زدیم تا ببینیم مدیر چقدر متعهد هست!
بعد از کسر درصد و 1000 تومان و 500تومان انتقال95900 برای واریز ماند
و دیدیم به جای واریز مبلغ فوق این مبلغ 95000 واریز شده ! یعنی باز هم 90 تومان این وسط گرفتن!
مدیر شتاب بیز پاسخگویه این پول های اضافه باشد!
درصد اضافه تر از چیزی که در سایت زدن!
گرفتن 1000 تومان پول اضافه!
گرد کردن مبالغ به کمتر و دریافت سود بیشتر!
اینم از آقای ملت
!
100% در مورد کم کردن زیاد مبلغ با دوستان موافق هستم . خودم تجربش را قبلا در این سایت داشتم
حتی یک ریال هم نباید گرد بشه وگرنه ایشون مدیون مشتری ها هستند . در ضمن دلیلی برای گرد کردن مبلغ نمیبینم ! (آدم یاد راننده تاکسی میفته !!! ؟)
در واریز بانک شما تا یک ریال هم میتونی واریز کنی مثلا 523466 ریال هم که باشه میشه واریز کرد . اصلا ربطی نداره !!!
ایشون باید یک درصد و مرز مشخص برای سود مشخص کنند و طبق همون قانون مبلغ ها را حساب کنند.
جای پال
یک الی دو روزه تصویه میکنه.
4 درصت کارمزد داره.
درخواست پرداخت کارت به کارت 500 تومن
اون یکی چیه :دی پایا؟رایگان هست مهم تر از همه مثل بعضی ها هی دست تو سایت نمیبرن کارمزد زیاد نمیکنن
آقا داره کارمزد میگیره خدا تومن تازه اینو هم میگه
!!!!!! Kheili ghadr nashbas hastin
رایگان که کار نمیکنی آقا مثال من درخواست واریز 10 تومن میدم میشه 8300 تومن :دی چی ازش موند؟ بهش میگم کد پیگیری رو بزار میگه که چی بشه ؟
کد:کد:shetab_biz: 4 darsad ! ToopMovie:shetab_biz: ta kahare in mah injori e shetab_biz: poooroo nashid lotfan
shetab_biz: ok??? shetab_biz: yek zamani eltemas mikardin shetab_biz: yek zamani shomareh hesab ya card dar site mizashtin!!!! shetab_biz: yadeton nist?
این چی میگه؟ داره با پسر خالش صحبت میکنه :دی یک ماه پول مارو نداد جونمون رو بالا آورد بدهکار هم شدیم فکر کنم با پول ما تو بورس سرمای گذاری کرده بودو یا...
ایمیل هایی که از سایت میاد (shetab.biz)
جانک میرن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)