سلام
کماکان منتظر ماژول whmcs هستیم
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
سلام
کماکان منتظر ماژول whmcs هستیم
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
از کجا متوجه شدید 3.4 درصد هست؟
میشه مستند ارائه بدید؟
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
اگه اینطور باشه از همون شتاب استفاده گنه ادم بهتره
3.4 هستتراکنش انجام دادیم 1000 تومان 966 تومان مانده حساب شد!
خوب آقا عادل هرینه های اضافی که گرفتی کی پس میدی؟
سلام. خودتون یه تست بزنید متوجه میشید دوست عزیز.
از jaypal و آقای عادل واقعاً بعید بود...
ایشون همیشه تا یه چیزی میشه ایمیل و اطلاعیه میدن ولی این افزایش درصد رو که از هفته پیش بنده متوجه شدم رو هنوز اعلام نکردید. واقعاً اینکارشون بنده رو ناراحت کرد. اصلاً از ایشون بعید بود.
واقعاً باید گفت بنده به شخصاً ناراحت شدم. چون شما همیشه هر تغییر مثبتی که میدادید سریع ایمیل میدادین ولی چطور این افزایش کامزد رو ایمیل ندادین؟ یعنی واقعاً فکر کردید کاربران متوجه نمیشوند؟
واقعاً تاسف داره. کابران ایرانی انقدر با فهم هستند که این چیزها رو متوجه بشن. بنده از هفته پیش متوجه موضوع شده بودم، ولی منتظر ایمیل از جانب شما بودم، ولی دریغ که هیچ خبری از اطلاع رسانی نبود.
واقــــــــــــــــــــــ ــعــــــــــــــــــــــ ــــــا چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــراااااااااااااااا؟ این بود جواب این همه کاربر؟
چرا افزایش بدون صدا و هیچ اطلاع رسانی ؟ چرا مخفی کاری ؟ هدفتون از اینکار چی بود؟ لطفاً کامل توضیح دهید بطوری که همه کاربران قانع شوند.
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : November 30th, 2012 در ساعت 01:15
چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
آقای عادل دیگه واقعا جیپال داره تر میزنه !! امروز جمعه تا ساعت ۲ بعد از ظهر درگاهتون هرچی تراکنش داد همه نا موفق بود !!!! این وضعش نیست اینجوری باشد مجبوریم علیرغم میلمون درگاهو عوض کنیم !
با تشکر
ویرایش توسط amireza21 : December 1st, 2012 در ساعت 21:12
----
عزیز اینجوری هم میگی نیست و تقصبر اقای عادل هم نیست وقتی سوئیج بانک قطع میشه اقای عادل چیکار کنه؟(این دیگه به بانک مربوطه)اقای عادل باید سرور هاستشو میاورد تو ایران که اورد دیگه کاری نمیشه کرد - بعدم بانکها از دیشب هی قطع میشن!ما الان خودمون برای سایت سرورهامون از بانک پاسارگاد مستقیم درگاه گرفتیم اتفاقا دیشب هم یکی میخواست پول بریزه ارور داد که""هیچ پاسخی از بانک دریافت نشد"" ولی پول از حساب طرف کم شد . میبینید که این مشکل به اقای عادل مربوط نمیشه و مشکل اصلی از بانک است! خواهشن یک کم فکر کنید ببینید مشکل اصلی از کجاست بعد گیر بدین!!!اگه منم بخوام گیر بدم باید به بانک پاسارگاد هم که ما ازش درگاه گرفتیم همش زنگ بزنم که چرا قطعه!
حرف مفت نزن بابا
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)