-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 30th, 2009, 01:26
عضو انجمن
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
همین چهار نفر بودن که گفتن ما رفتیم دیدیم؟ من حوصلم نمیشه نگاه کنم شما یه چک کنید ببینید همین چهار نفر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
December 30th, 2009, 01:45
عضو انجمن
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن
-
-
December 30th, 2009, 02:13
عضو انجمن
فکر نمیکنم ایشون دیگه اینجا بیاد. به اون چهار اعضا که گفتند دادن پ.خ دادم ولی با اینکه حاضر بودند هیچ کدوم پاسخ ندادن.
ولی نمیشه قضاوت کرد. امیدوارم بیان و مساله رو روشن کنن
-
-
December 30th, 2009, 03:06
-
-
December 30th, 2009, 03:15
عضو انجمن
ببخشید که دخالت میکنم.
اولین پستم رو توی این تاپیک میزنم.
امیدوارم تجربه ای بشه برای دوستان که خودشون رو بازیچه دیگران نکنن.
من نمیگم راست بود یا دروغ اما از خیلی از دوستان انتظار دیگه ای می رفت.
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشید.
-
تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2009, 03:16

نوشته اصلی توسط
eh3an
موافقم ! اما این باعث شد به نکاتی هم که قبلاً اشاره کردم بیشتر پی ببریم !
و اینکه چقدر آدم دنبال هاست یا وی پی اس رایگان هستند !
یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا
خلاصه امیدوارم برای دوستانی که درخواست میکردن درس عبرتی بشه !
من گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن !
من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !
زیاد حرف زدم ما بریم
شب خوش !
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم
آقا چرا اينقدر فروم پي سي ولو تغيير ميدي
root
-
-
December 30th, 2009, 03:30

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
نیازی به این چیزا نیست !!!
به نظرت ندیدن این تاپیکو ؟
اگه میخواستن قفل کنن تا الان 40 بار این کارو کرده بودن !!!
شاید هم تاپیک نباید قفل بشه !!!
-
-
December 30th, 2009, 03:41
جناب ادمین بیا تاپیک رو ببند ، spammer ها رو هم ban کن.اگه کسی چیزی گفت خودم جوابشو میدم.
سایتت باید مرجع Webhosting شه نه خنده بازار . در حال حاضر سایت وضغیتش افتضاحه باور کن.یسری تاپیک ها خیلی بی ربط و مسخره به نظر میان که باید فوری جمع بشن.
من آنچه شرط بلاغ است با تو مبگوبم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
-
تعداد تشکر ها ازunkn0wn به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2009, 08:53
عضو انجمن
دوستان الان من متوجه نشدم چون صفحات ، زیادی بالاست.
یکی بگی چی شد اینجا؟
پیچوند یارو؟
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
-
-
December 30th, 2009, 10:29
قضيه چي بود ؟؟؟
با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)
يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه : nasimhosting@hotmail.com
بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866
حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!
بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه
خيلي حالم گرفته شده
جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!
تلفن شركت هم جواب نميدن
خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود

نوشته اصلی توسط
LoveLife
معذرت ولی دلقک بازی بود !
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....

نوشته اصلی توسط
sparksun
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن
اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!
من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)
دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............
ویرایش توسط saman6709 : December 30th, 2009 در ساعت 10:50
-
تعداد تشکر ها ازsaman6709 به دلیل پست مفید