تو شهر ما ( بندرعباس ) سرعت اپلود و دانلودش خوبه اما بیشتر اوقات پینگش اذیت میکنه .
تو شهر ما ( بندرعباس ) سرعت اپلود و دانلودش خوبه اما بیشتر اوقات پینگش اذیت میکنه .
سلام
امروز رفتم برای دوره سه ماهه سوم تمدید کنم گفتند تخفیف سه ماهه برداشته شده. با این وجود قیمت اینترنت مخابرات از قیمت شرکت های شخصی بیشتر هست و سرعت هم کمتر.
میخواستم بدونم توی شهر شما هم چنین اتفاقی افتاده یا نه؟
قبلا سه ماهه تخفیف 50 درصد داشته.. برای مثال من 256 میگرفتم برای سه ماه 57 تومن که سرعت دانلود 32 بود.. که البته با صحبت هایی که کردم سرعت منو دوبرابر کردند به اصطلاح توربو فعال کردند.
ولی الان قیمت یک ماهه شده 35 تومن که اصلا به صرفه نیست.
متاسفانه درسته و مخابرات سیاست پروندن کاربرا رو پیش گرفته
(تمام چیزایی که تو پست اول نوشته شده تایید میشه)
همین دو 3 روز پیش بود که سرویس 1:10 512 شارژ کردم، ضریب اشتراک دیگه واقعاً اعمال میشه
من که نزدیک به 2 ساله از سرویسه 1:10 512 استفاده میکردم و سرعت دانلودم 64KB بود الآن حداکثر 16KB هست!
به معنای واقعیه کلمه پولمو دور ریختم!
با همین پول میتونستم سرویس 128 اختصاصی (1:1!) پارس آنلاین رو که Fair Usage Policy هم هست (در صورت مصرف عادلانه سرعت دانلود تا 120 -150 تنظیم میشه)
با همین سرعت 16KB (تازه درصورت محدود شدن) بگیرم!
از دوستان تا حالا کسی کنسل کرده؟
باید چیکار کنم؟ کجا برم؟
فک کنم نصف پولو پس میدن(؟)
اگر در شهر شما وایمکس هست چرا وایمکس نمیگیرد بهتر است که ؟
از دوستان یک خواهشی دارم
اونایی که پینگشون خوب هست میتونند برام امار SNR Margin رو از توی مودم نگاه کنند و بگند ؟؟ ( هم Upstream و هم Downstream )
اخه پینگ من بیشتر اوقات خیلی میره بالا هر چی هم میگم خطم نویز داره قبول نمیکنند . واسه همین گفتم شما هم چک کنید ببینم واسه بقیه که پینگشون خوبه نویز خط روی چند هست
در مورد پست اول من اوایل این مشکلات رو داشتم ولی مثلا مشکل قطعی حل شد انگار یکی از دستگاها(اسمش یادم نیست) رادیویی بوده و باید به دیتا تغییر میکرده که نکرده بودند و با تغییر دادنش مشکل من حل شد.. مشکل افت سرعت خیلی کم پیش میاد شاید هفته ای یکی دوبار
در مورد بن بودن آی پی هم مشکلی نداشتم.
--------------------------------------------------------
خبر جدیدتر اینه که چند روز پیش یه اس ام اس اومد به نام طرح زمستانه. بدین شکل که با همون هزینه قبل پهنای باند دوبرابر ارائه میشه.
بعد که من تماس گرفتم باهاشون گفتند مثلا شما 128 چهار گیگ میخرید ولی به شما 8 گیگ داده میشه.. و بعد اینکه پرسیدم چه اتفاقی برای نامحدود میوفته؟ گفتند کلا این سرویس حذف شده. یعنی دیگه نامحدود ارائه نمیشه و این فاجعه هست. مخصوصا برای اینهایی که مصرفشون بالاست.. جدا از اون من سری اول محدود شدم وهمش دلهره تموم شدن پهنای باند داشتم و هر روز چک میکردم که این از عذاب جهنم هم بدتر بود.
اوایل که اومده بود گفته بودند که سرویس های مخابرات ارزانتر از خصوصی خواهد بود ولی الان عملا گرونتر شده :|
بدشانسی من اینه که منطقه ای که ما هستیم فقط مخابرات سرویس ارائه میده و هیچ سرویس دهنده دیگه نیست یا باید برگردم به اینترنت موبایل یا بسازم و بسوزم
Upstream: 32.7
Downstream: 37.7
بالا رفتن پینگ بیشتر بین ساعت های 10 الی 12 شب برام پیش میاد وگرنه در طول روز مشکل خاصی ندارم
ویرایش توسط Mehrvarzan : December 3rd, 2012 در ساعت 13:56
شرکت های فوق و خصوصی مثلا هماراسیستم و شاتل و پارس آنلاین چطور این ها رو هم شامل میشه؟
قیمت ها اینجا هست
http://tct.ir.servercms1.com/?siteid=1&pageid=358
برای اطلاع رسانی نخلف هم جایی رو نمیشناسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)