-
November 1st, 2012, 17:03
عضو انجمن
فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
باسلام
امروز هم با آفری مناسب برای وضع کنونی بازارهاستینگ خدمت شما رسیدیم!
تمامی سرورهای زیر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
با 55 درصد تخفیف + 10درصد تخفیف ویژه برای 6ماه اول به فروش میرسند. لازم به ذکر میباشد که درصورتی که مبلغ شش ماه را یک جا پرداخت کنید این تخفیف به 55 درصد تخفیف + 15درصد تخفیف ویژه افزایش پیداخواهد کرد.
سری جدید سرورهای دیتاسنتر
http://www.redstation.com/frm_dedica...ge.aspx?id=186
شایان ذکر میباشد که این سرورها پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.
برای فروش لطفا از طریق
https://secure.almahost.co.uk/submit...tep=2&deptid=2
این هم لینک رسمی ما در سایت دیتاسنتر
http://www.redstation.com/almahost.html
در ارتباط باشید
موفق باشید
ویرایش توسط AlmaHost : November 18th, 2012 در ساعت 20:51
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012 17:03
# ADS
-
November 20th, 2012, 10:22
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!

نوشته اصلی توسط
mostafacar20
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 15:55
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بنده طرح مشکل نکردم و میدونم اینجای جای طرح مشکل نیست و باید کجا پیگیر بشم !!! فقط خواستم در مورد پرت ببینم جریانش به چه صورت هست فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم تو پستم حالا شما چرا اینو مطرح میکنید نمیدونم! در هر صورت ممنون به جوابم رسیدم موفق باشید
مشکل شما از چی بود حل شد ؟
-
تعداد تشکر ها از korosh-eghbali به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 16:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
ما درحال حاضر ۱۰درصد خود را برداشته ایم و در بعضی از شرایط ۵درصد تخفیف به کاربر خواهیم داد
درود
دوست عزیز چند تا سوال
یک اینکه این سرور از نظر مقیاس با سرور که در زیر اومده چطور کیفیتی داره
Brand Super Micro
Ram : 32 G 4*8
CpuL 1230 Xenon
با سرور D7-990 که در رد نام برده شده
و مسئله بعدی میزان دانلود سرور هستش
و اینکه این سرور امکان کلو کردنش بعد از 6 ماه وجود داره
اگر بله که سوالات زیر هم پاسخ دهید
اینکه چند یونیت فضا میبره
هزینه ماهیانه هزینه کلو چقدر خواهد بود
پهنای باند که الان داره ارائه میشه در اون صورت چقدر خواهد بود و اینکه چقدر گارانتی خواهد شد چون در حال حاضر در سایت زده که 500 تاش گارانتی میشه و نامحدود
ممنون
-
-
November 20th, 2012, 19:12
عضو انجمن
D7-990 که تمام شد عزیز Sold out اینا رو فوری تو هوا اجاره میکنن میره
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
-
تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 19:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
peyman0742
دیروز فاکتور رو پرداخت کردم برای D7-790 ولی هنوز تحویل ندادن ترسم از اینه که هنوز خرید رو انجام نداده باشند و موجودی تمام بشه
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
-
-
November 20th, 2012, 19:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
korosh-eghbali
کجا این رو گفته ؟من که ندیدم
Sold Out: D7-990: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £399.00 £179.55 per month for 6 months)
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 19:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
peyman0742
باسلام
دوست عزیز زمانی که شما فاکتور را پرداخت میکنید و اعلام میکنید همان موقع سفارش برای دیتاسنتر ارسال میشود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 19:47
این که میگید h200 برای مجازی ساز مناسب نیست به این معنی هست که h200 برای مثلا 4 تا آی پی هم مناسب نیست یعنی منظورم 4 تا سرور فقط مجازی روش کنیم؟
-
تعداد تشکر ها از HiDd#N به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 20:16
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
-
تعداد تشکر ها از HiDd#N به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2012, 11:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hidd#n
این 2 سوال رو لطفا جواب بدید سوال قبلی و این
آیا بعد از خرید از شما میشه من بعدا اگر خواستم از این سایت برای خودم پنل بگیرم و شما به پنل ما سرور خودمون رو انتقال بدین؟؟چون من قصد دارم به زودی اکانت کردیت کاردم رو فعال کنم امکانش هست؟
سلام
رید h200 طبق اعلام دیتا سنتر از سوی شرکت وی ام ویر باعث کاهش سرعت هارد میشود و در مجازی سازی مشکل است
بابت انتقال هم امکان پذیر نیست
موفق و پیروز
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید