DataCenter VersaWeb
آفر MB 512
حافظه رم : 512 مگابایت
هارد : 30 گیگ
پهنای باند : 700 گیگ
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 700 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
قیمت : 14000 تومان
ORDER
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
با سلام
از xlhost با رم 256
ایدی یاهو داخل امضا
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
فروش ویژه سرور U.Kگادسرور نامی آشنا و مطمئن
CPU : 2 x Quad Core 2.40Ghz E5620
RAM : 256MB
HDD : 20 G
Port : 1000 G
قیمت : 18000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 512MB
قیمت : 24000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 1024MB
قیمت : 32000تومان
هر100G هارد 15000 تومان به فاکتور اضافه می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی شما تا 24 ساعت
اگه خواستین کد تخفیف 20% براتون می زنم
درود
از انگلستان در خدمتتون هستم
Yahoo ID : hostsepehr
آقایون ، دوستان ، عزیزان دل ، اسپمر های محترم ، شما چرا بهتون بر خورده وقتی که خودتون دارید به قیمت فضایی میدید یکی درخواست قیمت پایین بده مبتدی و مارگزیدس ؟ اصلا دوست دارم کیفیت پایین بخرم به کسی چه ربطی داره ؟ این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده :| :|
من سرور مورد نظرمو با کیفیت بالا و قیمت نسبتا مناسب پیدا کردم و خریدم و دیگه در این تاپیک کاری ندارم فقط قابل توجه اسپمر های عزیز بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم و هرکی پیشنهاد داده تا الان تاریخچشو در آوردم پس لطفا این سخنان گهربارتون رو بزارید در کوزه آبشو بخورید
فقط میتونم بگم برا یه عده مثل شما که مدام اسپم میدید متاسفم (;
از تمامی عزیزانی که پیشنهاد دادن تشکر میکنم یکی از عزیزان انتخاب شده که به زودی باهاشون هماهنگ میشه![]()
اول شما درست صحبت کنید عزیز .
قیمت فضایی ؟ گمونم اصلاً تو باغ نیستید شما .
تاریخ عضویت خودتون رو نگاه کنید بعد به تاریخ عضویت به اصطلاح ما اسپمر ها نگاه کنید .این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده
همون بحث مار گزیدهبنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم
شما طوری حرف میزنید انگاه ماهیانه 300 تومان به ما سود میرسوندین حالا که نشد خیلی نارحتیم . 12 تومان ؟ عزیز winstonelight پاکتی 4800 شده با پولی که شما قرار بدی در ماه 3 بسته هم نمیشه خرید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)