-
November 1st, 2012, 17:03
عضو انجمن
فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
باسلام
امروز هم با آفری مناسب برای وضع کنونی بازارهاستینگ خدمت شما رسیدیم!
تمامی سرورهای زیر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
با 55 درصد تخفیف + 10درصد تخفیف ویژه برای 6ماه اول به فروش میرسند. لازم به ذکر میباشد که درصورتی که مبلغ شش ماه را یک جا پرداخت کنید این تخفیف به 55 درصد تخفیف + 15درصد تخفیف ویژه افزایش پیداخواهد کرد.
سری جدید سرورهای دیتاسنتر
http://www.redstation.com/frm_dedica...ge.aspx?id=186
شایان ذکر میباشد که این سرورها پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.
برای فروش لطفا از طریق
https://secure.almahost.co.uk/submit...tep=2&deptid=2
این هم لینک رسمی ما در سایت دیتاسنتر
http://www.redstation.com/almahost.html
در ارتباط باشید
موفق باشید
ویرایش توسط AlmaHost : November 18th, 2012 در ساعت 20:51
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2012 17:03
# ADS
-
November 19th, 2012, 23:29
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!

نوشته اصلی توسط
websazha
تا زمانی که هر آفر در سایت اصلی امکانش باشه سفارش بدید می توانید سفارش بدید مستقیم
بله دیگه هر کسی اینو میدونه ! منظور از آفر 10% تخفیف الماهاست هست .
-
تعداد تشکر ها از mostafacar20 به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2012, 23:32
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!

نوشته اصلی توسط
peyman0742
پورت 10 که 60 مگ سرعت دانلودش باشه کی می خره آخه
من از ovh داشتم با 345 دانلود داشتم
در مورد گارانتی که مشخصه آخه اگه 60 مگ باشه که کسی نمی خره
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2012, 23:41
عضو انجمن
فکر می کنم اشتباه کردن ایشون اصلا همچین چیزی ممکن نیست
جناب 3paco من روزی که از OVH گرفتم به همین شکل بود ولی سر در نمیارم چرا با اولین آیپی اولین وی پی اسی که ساختم سرعتش 300 مگ بود و
بقیه وی پی اس ها 40 مگ
با این تفاسیر من در پست های قبلی توضیح دادم که خودم هم دلیلش رو نمیدونم
حالا در نظر داشته باشید این 500Mbps نه 300Mbps دیتاسنتر OVH
پورت 1 هم که الان از رد استیشن دارم به همین شکل یعنی سرعت دانلودم 40 مگ روی آیپی اول و روی تمامی آیپی های دیگه 25 مگ
-
تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 00:04

نوشته اصلی توسط
mostafacar20
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
دوست عزیز تو اولین پست زده شده 55+10 هنوز ویاریش نشده و به اون صورت هست پس یعنی 10 درصد هم هستش و چیز نگفتن کلا الما هاست راد استیشن هم تخفیف نده 10 درصد خودشون روی تمامی سرور هار تخفیف میدن فکر کنم این تخفیف همیشگی میباشد باز جناب ارایش خودشون میان توضیح میدن
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 00:11
عضو انجمن
خیر دوست من در فاکتوری که برای من ارسال شد خبری از 10% تخفیف نبود
-
تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 00:39
عضو انجمن
اینکه سرعت هارو برده بالا بدردی می خوره یا نه ؟؟ این تضمین چی رو نشون میده ؟
-
تعداد تشکر ها از par30shop به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 00:41
-
تعداد تشکر ها از par30shop به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 10:14

نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما continue رو بزن اخر سر که جمع بندی رو داد اونجارو کپی کنید.
نیاز به sign uo نیست
توی صفحه مربوط به آلماهاست رو میگم عزیز
-
تعداد تشکر ها از mehtism به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 10:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
websazha
بله دقیقه آلما هاست از کلمه محدود شدن استفاده کرده یعنی که میشه گفت هیچ! پورت 10 نیست پورت 1 هم نیست !
اگر هم بخوایم بگیم حدقل رو تضمین کردن این چه تضمین کردنی هست!حداقل 5gb پورت تضمین می کردین نه 500Mb با دیتاسنتر تماس هم گرفتیم جواب درستی ندادن گفتن ایمیل بدید ایمیل دادیم جوابی که به آلما هاست دادن بودن کپی پست کردن!
باسلام
دوست عزیز چیزی میباشد که دیتاسنتر به ما اعلام کرده است.
Redstation -> Internet = 200Mbps CDR Burstable
Redstation -> Redstation = Unrestricted
Internet -> Redstation = Unrestricted
طبق مثالی که خود دیتاسنتر اعلام کرده است ترافیک Outbound ۵۰۰مگابیت گارانتی شده است! ممکن است بیشتر از از ۵۰۰مگابیت هم سرعت داشته باشید!
بر روی ترافیک Inbound محدودتی ایجاد نشده است!
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 10:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par30shop
لامصب دیگه هم نمی زاره پورت بالا تر یا پایین تر بگیری نمی دونم این دیتا سنتر به هیچ صراطی مستقیم نیست یه بار سرور ها رو خیلی گرون می کنه یه بار این جور میاره پایین که اشک ما رو در میاره

باسلام
دیناسنتر های انگلسی و خصوصا این دیتاسنتر سیاستهای کاری مخصوص خودش را دارد!... چیزی نیست که یهو یه نفر صبح از خواب پا بشه بگه اوکی به این شکل فروش خواهیم داشت! همه چیز حساب شده است که در حال حاضر به این صورت دارند فروش انجام میدهند!
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید