یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .
هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی مارو تحویل نگرفت!![]()
یه 24 ساعت نبودیم . یه تاپیک زدیم چند تا سرور بخریم ولی ظاهرا هیچ کس از این جریان اقای خرازی خبری نداشته .
هنوز کسی نیست سرور داشته باشه که بخواد کنسل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی مارو تحویل نگرفت!![]()
سلام
من سرور 8 گیگ رم دارم همین الآن از xlhost و می خوام کنسل کنم
اگر می خواهید در پنل خودم براتون شارژ می کنم !
اما این امکان که می خواهید به پنل خودتان منتقل کنید متاسفانه نمیشه
اگر خواستید به یاهو آی دی من خیلی زود اطلاع دهید
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
این سرور رو 355 تومن من افر دارم -ولی همین سرور رو 6 ماه پیش 190-199 می دادم
CPU: Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cachec
Ram :16GB DDR3
Disk :2*1Tb SATA3
BW: 20000GB
Uplink :100Mbps
IP :12
این سرور رو 460 افر دارم که قبلا 350 می دادم
CPU: Dual Xeon E5420 (2.4GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
Ram : 16GB DDR3
DISK: 2*1TB SATA3
BW: 20 TB
Uplink 100Mbps
IP : 12
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
پس واسه همینه جدیدا آفرهای فراوونی از xlhost توی سایت ارایه می شه؟
اما سوالی هنوز جوابی نداره اینه که ایشون هزینه دیتاسنتر و کارمند ها رو باید به دلار پرداخت کنه حالا با این معادل ریالی پایینی که می گیره چی کار می کنه؟
یعنی سرورها رو دو برابر گرون تر از قیمت اصلیش می داده دست مشتری؟ حالا که ریال نصف شده باز داره سود می کنه؟ آخرش هم همه کلی ازش تشکر می کنند؟
دوست عزیز اگه سرور رو بخواید انتقال بدید با قیمت دلار روز براتون فاکتور میشه .
با سلام دوست عزیز خوب همون قیمت توی سایت به دلار براتون فاکتور میشه ولی قیمت دلار براتون کمتر حساب میشه قیمت ریالی کمتر میشه
اگه افری خواستید باهام تماس بگیرید کمکتون میکنم
سلام دوست عزیز
ایشون غیر از ایران به کشور های دیگه ای هم سرور میفروشه دیتاسنتر دارن مثلا" ولی اینکه چگونه داره اینجوری حساب میکنه هنوز برای همه نا مشخص هستش دوست عزیز
ولی مطمئنن ایشون هنوز دارن سود میکنن روی دیتاسنترشون شاید سروری که الان براشون در میاد 50 دلار دارن به شما میدن 100 دلار این وسط همه خوشحال هستند که دارن دلار ارزون میدن ولی جور دیگه ای پول گرفته میشه
اگه امکان خرج و ریسک مالی دارید در حد 5-6 میلیون شما هم میتونید همچن کاری انجام دهید البته در حد کوچیک تر
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
با توجه به برشی که من تو دیتا سنتر دارم می تونم منتقل کنم و قیمت قدیم پرداخت کنم دوستان جوش فاکتور جدید رو لطفا نزنید . من از سال 2006 دارم با سعید کار می کنم می دونم روش کاری به چه شکل هست . اون زمان که من سعید رو پیدا کردم هیچ کس نمی دونست همچین دیتا سنتری هم وجود داره.
سلام.
بنده هیچ وقت متوجه نشدم کاربران ایرانی به چه کسی میگن شریف و اصلاً از چه معیاری برای سنجیدن شرافت اشخاص استفاده می کنند.
بنده عرض نکردم که آقای خرازی خدای نکرده مشکلی دارند و بنده پیشتر با ایشان همکاری کوتاهی داشتم و در عمل استاد بنده حساب خواهند شد ولی اینکه کور کورانه شخصی را بالا یا پایین ببرید درست نیست، به دفعات مشاهده شده که کاربران ایرانی با گفته اند که یک شخص شریف است و به محض بروز یک مشکل کوچک هر چه که در زبان بود به ایشان نسار کردند!
چون قیمت ها ارزان هست یک ایرانی اصیل هستند ؟! چون سرور ها را تحویل داده و سپس هزینه دریافت می کنند شریف هستند ؟ چون هزینه اشتباه کاربر که بررسی ایمیل ها حتی اسپم هست را و یا ورورد به پنل سایت و بررسی وضعیت سفارش را قبول می کنند هوای ایرانی ها را دارند ؟!
اگر از بنده بپرسید این یک نوع تبلیغ برای فعالیت های خودشان هست، همه ما اطلاع داریم که ما مردم ساده ای هستیم و به راحتی به شخصی اعتماد کرده و تعریف می کنیم و به همان راحتی هم ایشان را خار می کنیم!
در هر حال، با یا این وضعیت تجارت فقط آرزوی موفقیت برای شما دارم چون کاری از دست بنده ساخته نیست!
با تشکر.
بیاید یه جور دیگه به قضییه نگاه کنیم
از ایرانیها مظلوم تر نیست
دوست عزیز الان هتزنر دو بار به شخص من ضربه زده
هزینه ی ستاپ سه سرورم که کلا 3 تا 149 یورویی بود رو بالا کشید
یه سرور با هارد نیم سوز به من داد تونستم کاری کنم؟
میتونم؟ سیپنل سه بار لایسنس منو بسته و مجبور شدم دوباره آیپی و لایسنس بخرم .. پولمو برگردوند یا خورد؟ درسته گفته به ایرانی ها سرویس نمیدم ولی به هر حال بدش نمیاد ایرانیها سرویس بگیرند بعد ببنده
وقتی منه ایرانی که شغلم نه بیمه ای داره نه چیزی و باید برای شرافتم و برای یک لقمه نون حلال گاهی وقتا صد برابر درآمدم ضرر بدم تا حق کسی رو گردنم نمونه
وقتی یه تیکت پشتیبانی میدم به هتزنر یک ماه بعد میاد میگه هاردت سالمه بعد میفهمم نیم سوزه
خب معلومه وقتی یه ایمیل میدم به جناب خرازیها سریعا میره برای من کل سرور رو اکی میکنه کلی کیف میکنم
وقتی یه ایمیل میدم به اپراتور xlhost و سه بار پشت سر هم درخواست پارتیشن بندی میکنم و فقط جمله ی "دوست عزیز بکاپ دارید؟" رو میشنوم و سریعا میبینم به من تحویل میدن با پارتیشن جدید خیلی حال میکنم
ما ایرانیها آقای خرازیها رو با امثال هتزنر ها مقایسه میکنیم که به این نتیجه میرسیم
اگر هم زمانی ایشون بخواد مثل هتزنر بشه و به ما ضربه بزنه خب معلومه که از نظر ما میشه بد چون باز ما دستمون به جایی بند نیست
گرچه من هرگز ریسک نمیکنم و همیشه بکاپ مشتریهارو رو سرورهایی در دیتاسنتر های دیگه میذارم کاری که منو واقعا از ضربه وقتی هتزنر اون بلارو سرما آورد نجات داد
الانم از xlhost راضی هستم درسته خرج ماهیانم دو برابر شده به خاطر سرورهای گرون ولی خیالم راحته سرور تو پنل خودمه
هر زمان هم بخوام پشتیبانی هست
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : October 31st, 2012 در ساعت 13:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)