-
October 4th, 2012, 13:27
عضو انجمن
پاسخ : میشه به این سایت اعتماد کرد ؟

نوشته اصلی توسط
itjavani
2روز وب سایتتون رو دیداس بزنید. رتبه الکساتون بالا میره ، پس اعتبارتون هم بالا میره ؟ :دی
الکسا هیچگاه در اعتبار سازی وب سایت یک شرکت نقشی ندارد.
آمار الکسا اگر واقعی باشه یکی از ملاکهای مهم برای سنجش اعتبار یک وبسایت به شمار میاد.
ولی اگه تقلبی باشه ...
نمیشه گفت آمار الکسای همه وبسایتها تقلبیه ، اعتباری نداره و بهشون تهمت زد.
خیلیا هستن که این آمارُ با زحمت و طی مدت زمان طولانی و بر اساس بازدید کاربران و مشتریانشون به دست آوردند.
ولی خب همونطور که گفتین چون امکان تقلب درش هست دیگه افراد برای سنجیدن اعتبار یک وبسایت کمتر به رتبه الکسا توجه میکنند.
-
-
October 4th, 2012 13:27
# ADS
-
October 4th, 2012, 13:31
هنوز ازشون سرویسی دریافت نکردم ولی در مورد سرورهای اختصاصیشون سوال کردم و هزینه و پشتیبانی یک هفته هست که هنوز پاسخی ندادن به احتمال زیاد قیمتها اونی نیست که در سایتشون درج شده.
-
-
October 4th, 2012, 13:36

نوشته اصلی توسط
mahdi2009
هنوز ازشون سرویسی دریافت نکردم ولی در مورد سرورهای اختصاصیشون سوال کردم و هزینه و پشتیبانی یک هفته هست که هنوز پاسخی ندادن به احتمال زیاد قیمتها اونی نیست که در سایتشون درج شده.
با سلام
در سامانه پشتيباني در مورد سرور اقتصادي سئوال پرسيديد ؟
قيمت سرور هاي اختصاصي بر اساس تعرفه جديد هست .
اما در باز بيني تيكت ها كاربري سئوالي در مورد سرور اختصاصي از ما هنوز نپرسده
عموما خريد كرده اند و بعد سئوال و ...
مي تونم يوزرتون در ناحيه كاربري بدونم؟
-
-
October 4th, 2012, 21:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
آمار الکسا اگر واقعی باشه یکی از ملاکهای مهم برای سنجش اعتبار یک وبسایت به شمار میاد.
ولی اگه تقلبی باشه ...
نمیشه گفت آمار الکسای همه وبسایتها تقلبیه ، اعتباری نداره و بهشون تهمت زد.
خیلیا هستن که این آمارُ با زحمت و طی مدت زمان طولانی و بر اساس بازدید کاربران و مشتریانشون به دست آوردند.
ولی خب همونطور که گفتین چون امکان تقلب درش هست دیگه افراد برای سنجیدن اعتبار یک وبسایت کمتر به رتبه الکسا توجه میکنند.
دوست عزیز به نظر من اصلا الکسا ملاک نیست چون کلا الکسا آمارشو از کسانی که تولبارشو نصب کردن در میاره و حدودا 10 ملیون کاربر داره و 10 ملیون کاربر توی دنیایه اینترنت خیلی نیست که بگیم الکسا خیلی معتبره
-
-
October 4th, 2012, 21:41
عضو جدید
الکسا مطلقا هیچ معیاری جهت تایید اعتبار یک شرکت نیست . از کی تا حالا سایت پر بازدید یعنی سایت معتبر ! بقول دوستمون با یا یک دی داس یا تقلب به راحتی میتوان رتبه را بالا برد . حتی ما توی سئو هم چند سال اصلا به الکسا کاری نداریم دیگه چه برسه به تایید سایت . الکسا فعلن فقط یکجا بکار میاد اونم زمانی که میخوایم بنر تبلیغاتی بدیم به سایتهای پربازدید .
معیار های کلی برای معتبر بودن :
1.ایا شرکت ثبت شده است
2.ایا شماره تماس ثابت در سایت موجود است یا حداقل یک موبایل (نه ایرانسل به تنهایی )
3.ایا ادرسی از شرکت در سایت موجود است
4.ایا نماد الکترونیکی دارد ( البته اگر باشه یعنی مطمئنه اگر نباشه دلیل بر عدم اطمینان هم نیست )
5.مشتریان را بررسی نمایید
از لحاظ فنی هم خیلی اینم ها هست :
1.اپ تایم سرور شون را بررسی کنید
2. پینگ کنید چند نمونه ازمشتریتان ببنید سرعت پینگ خوب هست یا خیر
3.بررسی کنید ببیند روی یک سرور چند تا سایت (از رو ای پی )ریختن اگر 60 70 تا بیشتر بود .........
4.بررسی کنید کدام دیتا سنتر سرور دارند و اصلا دیتا سنتر مورد نظر خوب هست یا خیر
5.یک تیکیت یا ایمیل در ساعات اداری بزنید ( یک سئوال بپرسید ) اگر بیشتر از 7 8 ساعت طول کشید یعنی مناسب نیست
6.با شماره های سایت یکبار تماس بگیرید .ببنید فعال هست یا خیر
7.اگر ایدی یاهو یا پیشتیانبی انلاین داشتن صحبت کنید و چند سئوال بپرسید . ببیند ادب متانت و صبوری در حد متعارف دارند .
این موارد کلی بود برای همه ....در ضمن وقتی 100% قصد خرید پیدا کردید اینکار ها رو انجام بدید (که نه وقت خودتو بگیرد نه فروشنده رو )
با سپاس
ویرایش توسط saman19-6 : October 4th, 2012 در ساعت 21:45
-
تعداد تشکر ها از saman19-6 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 11:23
عضو انجمن
من از ایشون خدمات دارم کیفیت محصولاتشون عالیه ولی در پشتیبانی یه خورده دیر جواب تشریف دارند ...
ولی در کل تایید میشن
-
-
October 5th, 2012, 12:11
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از abasaqa به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 12:47

نوشته اصلی توسط
cutegroup
با سلام
در سامانه پشتيباني در مورد سرور اقتصادي سئوال پرسيديد ؟
قيمت سرور هاي اختصاصي بر اساس تعرفه جديد هست .
اما در باز بيني تيكت ها كاربري سئوالي در مورد سرور اختصاصي از ما هنوز نپرسده
عموما خريد كرده اند و بعد سئوال و ...
مي تونم يوزرتون در ناحيه كاربري بدونم؟
سلام.
دوست عزیز همین مطلب رو یک هفته پیش در پیغام خصوصی به من پاسخ دادین عنوان میکردین که در انجمن پاسخ نمیدین به صورت پیغام خصوصی من هم در سیستم تیکت میزدم براتون.
تشکر فعلا که از همکارانتون تهیه شد.
-
-
October 5th, 2012, 16:53
عضو انجمن
من می خواستم ازشون هاست بگیرم
تیکت زدم یک هفته بعد جواب دادند
بعد دوباره تیکت زدم اصلا جواب ندادن :دی
-
-
October 6th, 2012, 10:43
سلام دوست عزیز
هر کی تو این سایت تازه اومده دلیل نمیشه که اینکاره نیست
عزیزم من از سال 1384 کارم همینه (فروش هاست و طراحی سایت)
سرور اختصاصی هم دارم با نزدیک به 500 مشتری شرکتی و اداری
منظورم فقط سرویس پیامک و ایمیل بود واسه تبلیغ بیشتر چون اگه بیای شهر من (تنکابن) میفهمی منظورم چیه
اینم آدرس دفتر که نگی دروغ میگه : تنکابن - خ علامه - پاساژ آرش - طبقه اول - واحد 50 (دفتر شه نت)
01924237724
البته ممنون از راهنمائیت
-