سلام
تصمیمات لحظه بی فایده است
من یک پرسش دارم :
چرا این پست ها و این تصمیم ها و اینکه چرا کاربران بد عادت شده اند را وقتی میخواهید پیگری و حل کنید که شرایط ارز تغییر میکند یا قانون خاصی به اجرا در میآید؟؟؟
نگویید که قبلا شرایط بهتر بود . بلکه باید گفت خودمان کردیم اینم نتیجش
تا سه ماه پیش بحس داغ هاست تابستونی بچه مدرسه ای ها بود حالا هم که ارز بالا رفته بحس هزینه و احترام داغه...
همکاره محترم وقتی من به شما و شما به من احترام نگذاریم به اسم رقابت قیمت ها را پایین نیاوریم یا مفتی کار نکنیم آیا باز کاربر بد عادت میشود؟؟؟
مثال:
کاربر: آقا من یه سرور اختصاصی میخوام که روش وی ام ویر نصب بشه و اینکه ایزو های سیستم عامل x,y,z را هم برام آپلود کنید و یک میکروتک هم روش ران کنید و پورتهای مشکل دار را هم ببندید
هاستینگ : مشکلی نیست اگر دوست داشته باشید سی پنل هم برای شما کانفیگ میکنیم ( یه جورایی تو رو جون مادرت بخر !! )
نتیجه : کاربر میره به سمت زیاده خواهی ، البته وقت و عصاب شما هم بماند
حال اگر هاستینگ چنین جوابی میداد : کاربر گرامی وظیفه ما پوشش سخت افزاری میباشد و هر گونه پشتیبانی نرم افزاری شامل هزینه خواهد بود در صورت تمایل اعلام کنید تا محاسبه شود.
نتیجه: این اطمینان را میدهم که کاربری که از شما محصولی خواسته تحقیق خود را از بابت خود محصول کرده پس احتمال نگرفتن سرویس خیلی پایین است و از طرفی میداند که خبری از درخواست اضافه نیست و فرهنگ درست جایگزین میشود یک خاصیت خوب دیگر که دارد این است که کاربر با معلومات ظعیف هم دور شما را خط میکشد و هم به شما و خودش لطف بزرگی کرده
در زمینه سرور مجازی هم همین مسئله صادق است و هاستینگ.
شاید کسی بگوید در این صورت کاربر خرید نمیکند!؟
نمونه همین شرکت خودمان در خدمت خیلی از همکاران عزیزمان میباشد اما کسی دیده که ما خدمات نرم افزاری ارائه دهیم؟؟؟ آیا مشکل فروش پیدا کردیم ؟؟؟ آیا مورد آنجوری

داشتیم ؟؟
این بحس سر دراز دارد....
اما در آخر از استارتر خیلی متشکرم که واضح بیان فرمودند و همکاران عزیزمان جسارت این بنده را پذیرا باشید