-
September 28th, 2012, 14:21
عضو دائم
پاسخ : cms مناسب سایت دانلود موزیک
وردپرس هر وقت تونست مشکل رم و سی پی یو بالاشو حل کنه آنوقت بیاد ادعا کنه... 3 نسخه داده بیرون با کلی آپگرید و .... هنوز تو کل جهان نتونستند مشکلش رو حل کنند..حرفش میشه میگن بهینه سازی کنید اما همش کشکه...یک سایت بازدید 50 هزار به بالا رو باید براش سرور خصوصی بگیری تا بکشه!!
نیوک نصب کن دوست عزیز آن هم فقط 8.2 ...
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012 14:21
# ADS
-
September 28th, 2012, 14:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
وردپرس هر وقت تونست مشکل رم و سی پی یو بالاشو حل کنه آنوقت بیاد ادعا کنه... 3 نسخه داده بیرون با کلی آپگرید و .... هنوز تو کل جهان نتونستند مشکلش رو حل کنند..حرفش میشه میگن بهینه سازی کنید اما همش کشکه...یک سایت بازدید 50 هزار به بالا رو باید براش سرور خصوصی بگیری تا بکشه!!
نیوک نصب کن دوست عزیز آن هم فقط 8.2 ...
چرا 8.2؟
-
تعداد تشکر ها ازcomposer به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 15:38
عضو جدید
شما می تونید از وردپرس استفاده کنید با قالب بهینه شده
از عزیزانی که در زمینه سایت و قالب ها و کلاً سی ام اس وردپرس تجربه دارند حتماً در این زمینه سوال بپرسید ، افزونه ها و نکات بسیار جالبی رو بهتون معرفی می کنند که بتونید سایتی سبک ، شیک و بهینه و سئو شده راه اندازی کنید و در مدت زمان کوتاه بازده خوبی داشته باشید
اگر هم دوست داشتید می تونید از نیوک 8.3 استفاده کنید که در حال حاضر فکر کنم اگر از خود مدیر نیوک هم بپرسید 8.3 رو به عنوان بهترین سی ام اس بهتون پیشنهاد نمی کنه !
ولی بین وردپرس و نیوک ( اونم از نوع 8.2 ) بنده وردپرس رو 100% هرجایی باشم خودم ترجیح می دم و به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که یک بار هم شده استفاده کنند و آشنا بشن تا از دنیای متن باز لذت ببرند !
با تشکر
mr2od
-
تعداد تشکر ها از ariacloud به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 16:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ariacloud
شما می تونید از وردپرس استفاده کنید با قالب بهینه شده
از عزیزانی که در زمینه سایت و قالب ها و کلاً سی ام اس وردپرس تجربه دارند حتماً در این زمینه سوال بپرسید ، افزونه ها و نکات بسیار جالبی رو بهتون معرفی می کنند که بتونید سایتی سبک ، شیک و بهینه و سئو شده راه اندازی کنید و در مدت زمان کوتاه بازده خوبی داشته باشید
اگر هم دوست داشتید می تونید از نیوک 8.3 استفاده کنید که در حال حاضر فکر کنم اگر از خود مدیر نیوک هم بپرسید 8.3 رو به عنوان بهترین سی ام اس بهتون پیشنهاد نمی کنه !
ولی بین وردپرس و نیوک ( اونم از نوع 8.2 ) بنده وردپرس رو 100% هرجایی باشم خودم ترجیح می دم و به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که یک بار هم شده استفاده کنند و آشنا بشن تا از دنیای متن باز لذت ببرند !
با تشکر
mr2od
به نظرتون ورد پرس یه مقداری فضای وبلاگ گونه نداره؟
-
تعداد تشکر ها از composer به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
composer
بستگی به قالب داره! در حال حاضر کلی سایت موزیک با وردپرس هست!
-
تعداد تشکر ها از sina_mech به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2012, 17:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
composer
همونطور که دوستمون فرمودند بسته به قالبی داره که براتون طراحی می شه !
تو گوگل سرچ کنید پایگاه خبرگزاری فناوری اطلاعات و ارتباطات آی تی سی ان
وارد سایت بشید و یه نگاهی به قالب بندازید ... به نظرتون می خوره قالب وبلاگ باشه ؟
شما می تونید از سایت های خارجی انتخاب کنید ، فارسی سازی براتون انجام می شه در حد حرفه ای و خیلی راحت استفاده می کنید
نمونه سایت خارجی برای خرید و دیدن قالب های وردپرس هم سایت themeforest
فوق العادست
با تشکر
MR2OD
-
تعداد تشکر ها ازariacloud به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 10:51
عضو جدید
نیوک بعد وردپرس
برای وردپرس اگه هزینه کنید رو دستت کسی بلند نمیشه